- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İşsiz arkadaşO tepkilerin geleceğini bile bile paylaşmışsınız, şimdi de mutluydum taa ki o mesajlar gelene kadar diyorsunuzne bekliyordunuz ki? Hem bu kadar uzak olduğunuz, sevmediğiniz, görüşmediğiniz insanların sosyal ağınızda işi ne?
Kpss'ye hazırlanıyor öyle demeyelim.İşsiz arkadaş
Vala torununa kızına koy demıstım bi ara ama kendını yırtıyor halam delirdi resmen. Kanını da degıstı bızden degılsın dıyorSana ne deyin çok kıymetliyse anan git sen kendine koy o ismi de gitsin hepsine
Çok sagolun. Kabullenemıyorlar bi türlüBiliyordun boyle yapacaklarini zaten. Bunu goze alip degistirmedin mi? Bosver yoluna bak.. yeni isminle mutluluklar dilerim.
Çok sagolun. Vala moralimi bozdular. Kendını yırttı halam delırdıYavrum evladım işsiz misin?
Yok eşim, yok kv, yok halam, amcam...
Ne dertli başın varmış?
Yeni ismin hayırlı olsun bu arada.
Aslında engelledım her yerden. Bı tek wp da varlarO tepkilerin geleceğini bile bile paylaşmışsınız, şimdi de mutluydum taa ki o mesajlar gelene kadar diyorsunuzne bekliyordunuz ki? Hem bu kadar uzak olduğunuz, sevmediğiniz, görüşmediğiniz insanların sosyal ağınızda işi ne?
Ağır takıntıları var ve her taraftan baş gösteriyor. İnşallah bir danışmana başvurur ve rahatlar...İşsiz arkadaş
Evet değilim deseydiniz , iyice kudursaydiVala torununa kızına koy demıstım bi ara ama kendını yırtıyor halam delirdi resmen. Kanını da degıstı bızden degılsın dıyor
Ordan da engelleyiverin. Ama sanki sürekli bir şeyler ispat etmeye çalışır gibisiniz onlara. Uğraşmak istiyorsunuz. Gıcık etmek istiyorsunuz. Zevk alıyorsunuz bence bundan.Aslında engelledım her yerden. Bı tek wp da varlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?