- 17 Temmuz 2018
- 4.174
- 19.326
- 208
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet ama o dava actıgımda verdikleri tepkıydı. Bu dava sonucuna verdikleri tepkı
Onlara göre ben ihanet ettim sülaleyeAma akrabalarınızın hakkını yemeyin, tepkilerinde çok istikrarlılar
Aslında atmıycaktım. Sonra arkadaşımla konusurken gizli saklı mı kullanan ismini at gıtsın dedi. Zaten acayıp mutluyum.Paylasmak ıstıyorum cunku. Onlara gızlıyecektım. Sonra dedım bırı görmese bırı görür en ıyısı atayım dırekAyni olaya farkli tepki vermelerini mi bekliyordunuz ki paylastiniz? Kaostan beslenmeye ne gerek var, biliyorlarmis iste isminizin degistigini, sanki bu olaylari yasamak istediginiz icin paylasmissiniz sosyal medyada:)
Sonra da moralim bozuldu diyorsun.Evet ama o dava actıgımda verdikleri tepkıydı. Bu dava sonucuna verdikleri tepkı
Moral bozacak bir şey yok bence .İnsanlar hep konuşur .Gerekli gereksiz her seys konuşurBabam adımıı babaannemin adını koydu.Amca kızımda aynı isimden.Babamla zaten görüşmüyorum. Yıllardır hayalim adımı degiştirmekti.Babam hep degiştirirsen reddederim diyordu. Evlenince hemen dava mı açtım. Bugün sonuçlandı. Yeni ismim çok güzel ve aşırı derecede mutluyum. Sosyal medyadan adımın resmi olarak degiştigini paylaştım.O kadar mahkeme açtım. Yeni ismimi gizli gizli kullanmak istemedim. Bunu duyan akrabalar babamı arayıp benim ne biçim evlat oldugumu, koca bulunca bir yerlere kalktığını falan söylemiş.Babamda numaram yok. O da kardeşimi arıyor. Baba tarafı baya tepki gösterdi. Halam aramış kızacaktı bana. Mesaj atmış. Tam bk yedin kanını da degiştir falan yazmış. Amcam halam delirmiş. Ki bu insanların bana bir gram faydası yok. O kadar mutluydum ki taa ki o saçma sapan mesajlarını görene kadar
Halamın attıgu mesajı dırek sıldım. Aradığında acmadım. Babamı aramıs herkes zaten. Hayır agır konusuyor bızımkılerMoral bozacak bir şey yok bence .İnsanlar hep konuşur .Gerekli gereksiz her seys konuşur
Onlara göre ben ihanet ettim sülaleyeBabamı arıyorlar. Babamda kardesımi arayıp ona söyluyor. O da bana söyluyor
Aslında atmıycaktım. Sonra arkadaşımla konusurken gizli saklı mı kullanan ismini at gıtsın dedi. Zaten acayıp mutluyum.Paylasmak ıstıyorum cunku. Onlara gızlıyecektım. Sonra dedım bırı görmese bırı görür en ıyısı atayım dırek
Ben rehberimdeki arkadaşlarımın falanda bilmesini ıstedım. Keske gızleseydım halama falan. Ama amca kızlarının bilmesini ıstıyorum. Cunku hepsı cocukların güzel isim koydular ve benım bu isimle kalmamı ıstıyorlar. Yapamazsın dıye hep dalga gecıyorlardı.Ben sizi anliyorum ama kac senelik akrabalariniz huylarini da biliyorsunuz zaten size kimse yeni adinizla seslenmez. Yeni hayatinizdaki kisiler ve arkadas cevreniz yeni isminize alissa yeterli sanki
Ya o neydi kiKonu dışı ama halı örtüleri ne oldu bu arada?çok merak ettim.
Keşke anne tarafından birinin adını alsaydınZaten halamın adı da babaannesinin adı. Ki degıstırdıgım isimden sülalede 3tane var.
Keşke anne tarafından birinin adını alsaydın
Akrabaları seven bordo berelidirKonu acmakla kalınmamış medyayı sallamış tililili
Ayy canım sıkılii yaa yosam derdim laf sokmak değil
Ama bak bişi söliyim akrabaları bende sevmem
Konusu var arkadaşın önceden , ben dağıtmayayım şimdi.Ya o neydi ki
Bana çok garip geliyor bu isim değiştirme olayları ya kompleksli insan hareketi direk bence.
Kanını da değiştir falan demiş hala ama, bak şu an karnımdaki minnoş benim kanımdan besleniyor gayet. Anneannesi zamanında bana hamileyken, onun da yumurtasını taşımış. Babaanne kimmiş ya?Anneannenin adını alsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?