Akrabalar

Evet ama o dava actıgımda verdikleri tepkıydı. Bu dava sonucuna verdikleri tepkı

Ayni olaya farkli tepki vermelerini mi bekliyordunuz ki paylastiniz? Kaostan beslenmeye ne gerek var, biliyorlarmis iste isminizin degistigini, sanki bu olaylari yasamak istediginiz icin paylasmissiniz sosyal medyada:)

Ayni olaya farkli tepki vermelerini mi bekliyordunuz ki paylastiniz? Kaostan beslenmeye ne gerek var, biliyorlarmis iste isminizin degistigini, sanki bu olaylari yasamak istediginiz icin paylasmissiniz sosyal medyada:)
Aslında atmıycaktım. Sonra arkadaşımla konusurken gizli saklı mı kullanan ismini at gıtsın dedi. Zaten acayıp mutluyum.Paylasmak ıstıyorum cunku. Onlara gızlıyecektım. Sonra dedım bırı görmese bırı görür en ıyısı atayım dırek

Evet ama o dava actıgımda verdikleri tepkıydı. Bu dava sonucuna verdikleri tepkı
Sonra da moralim bozuldu diyorsun.

Sanki bilmiyordun verecekleri tepkiyi.

Adını değiştireceğini adım adım paylaşman bile anlamsız zaten.

Moral bozacak bir şey yok bence .İnsanlar hep konuşur .Gerekli gereksiz her seys konuşur

Ben artık herşeyi kasıtlı yaptığınızı asla dertsiz kalmayı istemediğimizi düşünüyorum.

Daha öncede WhatsAppta durum paylaştığınızda yine aynısını söyledik size madem akrabalarla uğraşmak istemiyorsunuz onları kışkırtacak şeyler yapmayın diye ama görüyorum ki siz hep aynısınız. Öneriler bir kulaktan giriyor diğerinden çıkıyor.

Siz entrikayla beslenmeyi seviyorsunuz

Ben sizi anliyorum ama kac senelik akrabalariniz huylarini da biliyorsunuz zaten size kimse yeni adinizla seslenmez. Yeni hayatinizdaki kisiler ve arkadas cevreniz yeni isminize alissa yeterli sanki

Ben sizi anliyorum ama kac senelik akrabalariniz huylarini da biliyorsunuz zaten size kimse yeni adinizla seslenmez. Yeni hayatinizdaki kisiler ve arkadas cevreniz yeni isminize alissa yeterli sanki
Ben rehberimdeki arkadaşlarımın falanda bilmesini ıstedım. Keske gızleseydım halama falan. Ama amca kızlarının bilmesini ıstıyorum. Cunku hepsı cocukların güzel isim koydular ve benım bu isimle kalmamı ıstıyorlar. Yapamazsın dıye hep dalga gecıyorlardı.

Konu acmakla kalınmamış medyayı sallamış tililili
Ayy canım sıkılii yaa yosam derdim laf sokmak değil
Ama bak bişi söliyim akrabaları bende sevmem
Akrabaları seven bordo berelidir
Bu arkadaşın da canı sıkılıyo zaten ya ondan hep maksat dedikodu olsun
Yalnız bu kızın sevdiğim bi huyu var ne kadar ne kadar laf sokarsan sok asla alınmıyo, artık ban korkusundan ertesi gün bi sülale bireyine konu açamama endişesinden mii yoksa çizgisinden mi bilemiyorum

Bana çok garip geliyor bu isim değiştirme olayları ya kompleksli insan hareketi direk bence.

Ay öyle demeyin, benim annem de ismimi koyamamış. İzin vermemişler. Büyüdükçe annenin çektiği baba tarafı eziyetlerini gördükçe ismine daha tilt oluyorsun. Bende bir ara düşünmüştüm dava açıp annemin istediği ismi koymayı

Anneannenin adını alsaydın
Kanını da değiştir falan demiş hala ama, bak şu an karnımdaki minnoş benim kanımdan besleniyor gayet. Anneannesi zamanında bana hamileyken, onun da yumurtasını taşımış. Babaanne kimmiş ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…