Akrabalarım çok üzerime geliyor..

Canım bak kim olursa olsun kardeşine şiddet olduğunda tepki ver yok aile yok amca yok hala yerin ...dede ne gelince yaşlı amca yapacak bir şey yok onlar cocuklasir kafalarında ki tapuyu yikamazsin bir gün deneme yap hatta sabah akşam kuran oku seni boş gördüğünde yineoku diyecek :) kafana takma he he de geç benim babaannem lokmalarimi saysa babaanne lokmam kac oldu diye sorarim cok mu yedim derim :) böyle dalgaya alırım ...yani yaşlı insanlar cok ta ciddiye almamak lazim ..küçük kardeşini karşına al onu sev ona öğütler ver doğruyu yanlışı anlat bugün anlamaz yarin anlayacaktır ..

Şehir dışında okumalısın bence, 4 sene nasıl geçiyor anlamazsın bile.
Kardeşin için de daha zamanın var. Onu koruyarak nasıl davranması gerektiğini, şiddet gördüğü zaman nasıl tepki vermesi gerektiğini öğretebilirsin. Bu şekilde için rahat gidersin üniversiteye.

basin sag olsun il disinda universite okudugun sehirde gondersen kardesini okula ? maddi durumunuz nasil bilmiyorum ama mesela bir ev tutacaksan kardesinle birlikte kalirsin sen sabah univeriteye oda okuluna gider gelir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…