- 6 Ağustos 2017
- 9
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi turkuazgece
-
Bence kesinlikle üniye sehir disina gidin.anladığım kadarıyla evde sözünüz hiç geçmiyor ,kitabınıza bile karışıyorlar.kardeşinize şiddet uygulamalarını da engelleyemiyosunuz.kalsanız da kal masanız da bir şey farketmeyecek ki...
Şimdi şöyle,ben kardeşimi çok sahiplenince bana çok tavır alırlar ama kardeşime olan davranışlarını az da olsa düzeltirler.Yani her ne kadar benim burada bulunmam kısa süreli bir yarar sağlasa ve sonuç olarak bana kötü davransalar da en azından kardeşimi az da olsa korumuş oluyorum herhangi bir yararım olmağında bile ben elimden geleni yapıyorum diye manevi anlamda rahatlıyorum.Ama gidince böyle olmayacak maalesef..
Canım benim umarım çok güzel yerlere gelirsin hayırlı şekilde ama sırf onlardan uzak olmak için şehir dışında herhangi bir üniversiteyi de seçme. Prestijli bir üniversite ve güzel bir bölüm seç.
Kardeşini vurmaları onların çirkinlikleri ki annesi olmayan savunmasız bir çocuğu vurabiliyorlar. Yazık, Allah hesabını onlara sorar üzülme.
Kardeşini yanına al ve dayak yememen için biraz akıllı olmalısın seni çok seviyorum, benden başka seni kimse düşünmez gibi sürekli tatlı muhabbetler kur. Ve kendisini kimseye ezdirmemesi gerektiğini öğret.
Anneciğinin mekanı cennet olsun. Umarım hep mutlu olursunuz.
Ayrıca dedeciğine de aç da yetimlerle ilgili ayetleri oku. Hani kendisi çok büyük Müslüman ya belki anlar yetime öksüze sahip çıkılıp vurulmaması gerektiğini..
Bence kesinlikle üniye sehir disina gidin.anladığım kadarıyla evde sözünüz hiç geçmiyor ,kitabınıza bile karışıyorlar.kardeşinize şiddet uygulamalarını da engelleyemiyosunuz.kalsanız da kal masanız da bir şey farketmeyecek ki...
Ah be kuzum icim acidi , Allah sana sabir versin annecigin huzur icinde yatsin
Insallah istedigin univyi istedigin bolumu kazanirsin , kardesinle ilgili bisey diyemedim baban bile vursunlar diyorsa garibim kim nasil yardim edebilir ki ona
Canım benim umarım çok güzel yerlere gelirsin hayırlı şekilde ama sırf onlardan uzak olmak için şehir dışında herhangi bir üniversiteyi de seçme. Prestijli bir üniversite ve güzel bir bölüm seç.
Kardeşini vurmaları onların çirkinlikleri ki annesi olmayan savunmasız bir çocuğu vurabiliyorlar. Yazık, Allah hesabını onlara sorar üzülme.
Kardeşini yanına al ve dayak yememen için biraz akıllı olmalısın seni çok seviyorum, benden başka seni kimse düşünmez gibi sürekli tatlı muhabbetler kur. Ve kendisini kimseye ezdirmemesi gerektiğini öğret.
Anneciğinin mekanı cennet olsun. Umarım hep mutlu olursunuz.
Ayrıca dedeciğine de aç da yetimlerle ilgili ayetleri oku. Hani kendisi çok büyük Müslüman ya belki anlar yetime öksüze sahip çıkılıp vurulmaması gerektiğini..
Anladım yaşadığınız şehirdeki üniversite nasıl orada okuyup yatılı kalıp haftasonu eve gelirsiniz hem evden biraz uzaklasirsiniz hem de istediğiniz zaman evinize gelirsiniz
Canim istedigin bolum nerede varsa hangi iyi universiteye yetiyorsa oraya git. Cok calisirsan okulu 3.5senede bile bitirir kardesini yanina alirsin. Yemek konusunu babana ac. Rahat yemek yiyemedigini soyle harclik falan versin sana. Ogrencisin sen ac kalma. Bu devrin yaslilari da bir tuhaf dedene de okuyorum dualari bolbol de gec. Babaannene de okutsa keske.
Yarin parani kazaninca sen de ona gore davranirsin canim o zaman da bir kiymetli olursun ki sorma... Gececek bu gunler. Hic yardim etme ama ileride babana vicdana gelip.. Kardesin ve kendin icin yatirim yap.Babamın beni ciddiye alacağını sanmıyorum,ailesini hep bizden daha önemli tutar.
Ama deneyeceğim.
Çok teşekkürler.
Babanin size tutunmasi gerekiyordu , en cok sizin ona ihtiyaciniz var , insallah kisa surede bunu fark eder de evlatlarina satilir dorr elle , kardesin de siddet gormez artikNormalde babam bizlere çok düşkündür ama annem gidince ailesine sıkıca tutundu ve gerçekten hiçbir sorunlarını görmüyor hep sineye çekiyor..Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Allah rahmet eylesin,hem simartiyorlar hem tokat atiyorlar Allah size sabır versin.
Yarin parani kazaninca sen de ona gore davranirsin canim o zaman da bir kiymetli olursun ki sorma... Gececek bu gunler. Hic yardim etme ama ileride babana vicdana gelip.. Kardesin ve kendin icin yatirim yap.
Babanin size tutunmasi gerekiyordu , en cok sizin ona ihtiyaciniz var , insallah kisa surede bunu fark eder de evlatlarina satilir dorr elle , kardesin de siddet gormez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?