İlla ki yalvarmak gerek gelin kafayı yemek üzereyim diyeSeni anliyorum. Benim yakinimda olanlar da bana hic bir sekilde insaniyet namina yardim etmediler. simdi herkes bik bik öter zorundamiydilar diye. Evet efendim, biz sosyal canlilariz. eger yakin oldugunu iddia eden kim varsa yardima ihtiyacim oldugunda yardim da etmeli. Bunun aksini söylemeyin bana. Hayvan degiliz.
Sezeryandan sonra inanin cok cektim. Ve bu durumda bile is var diye kacan o yakinlara icimde besledigim kini atamam. Tek günahim bu olacak galiba.
İlk günden mi gitti ? Benim ki de 5 gün kaldı öpüp başıma koyayım bariBen daha hastaneden eve gelişimin ilk saatinde annem tarafından yalnız bırakıldım. O yüzden kaynanaymış, teyzeymiş, dıdıymış kimseden bir beklentim olmadı. Sen de beklentilerini sıfırla. Herşey daha kolay olacak.
Aynen öyle. Yaşım küçüktü, tecrübesizdim. Bebek emmeyi bilmiyordu. Sürekli uyuyordu. Ölücek diye başında ağlıyordum. Ve yapayalnızdım.İlk günden mi gitti ? Benim ki de 5 gün kaldı öpüp başıma koyayım bari
Ay cok tatli anlatmissin valla bayildim sanaİlla ki yalvarmak gerek gelin kafayı yemek üzereyim diye
Evet kötü olmuş senin içinAynen öyle. Yaşım küçüktü, tecrübesizdim. Bebek emmeyi bilmiyordu. Sürekli uyuyordu. Ölücek diye başında ağlıyordum. Ve yapayalnızdım.
Bundan sonra etrafımda pervane olsalar neye yarar. En muhtaç olduğum anlarda bu haldeydim. Seninkiler iyiymiş yine:)
Çok sinirliyim bakma :)Ay cok tatli anlatmissin valla bayildim sana
Hele grip festivali
Kpin onceki hayatinda grip mikrobu olmasi
Offf sistim gulmekten yeminle
Bosver gelip gitmesinler yardim da etmesinler destek olmasinlar kostek de olmasinlar ne samin sekeri ne arabin yuzu de gec
Benim sulalemde doğru bir tek insan yok ki zatenHepsi birbirinden gıcıkmış ve şu an Hepsine birden uçasım geldi.
Tamam beklentiyi sıfır yapalım da olmuyor işte kalıyorum bir başımaBence sifir beklenti sonsuz mutluluk. Eger zorlaniyorsaniz annenizden lafi Hic dolandirmadan Yardim isteyin. Kuzen geliyorsa ekstra yogun bir hazirlik yapmayin zaten biraz dusunceli ise size Yardimci olur. Yengenizin sizi davet etmesi guzel bir sey bence. Evdesiniz minik bebeginiz var icinize kapanmayin bi degisiklik olsun diye israr etmistir. Hasta kp nizi benim bile bogasim geldi.
+1Gülerek laf sokun sevmeye gelince herkes sırada bakmaya gelince ortalık boş deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?