Akrabalarima sinir oluyorum

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
198
5 aylik bebegim var
Anneme gidiyorum ananemde orada kalıyor. Başlıyor ananem söylenmeye bu çocuk çok agliyor kafam kaldirmiyor uf püf artık gitmek istemiyorum.
Geçen kayinpeder çağırdı inlara gittik meğer hastaymis vermedim çocuğu sevmesi için hasta olur siz de uzulursunuz dedim bir şey olmazmis 5 dakka sevse ya ne biliyorsun daha önce ki hayatinda grip mikrobumuydun sen mikrobun neye göre geçtiğini çok mu iyi biliyorsun
Al çocuk hasta oldu şimdi ..
Kuzenim de aramış cumartesi nisanlimla oturmaya geleceğiz gelmişken bebiş göreceğiz diyor
Tamam canım da benim kız hasta haftaya gelin olmadı diyorum programları doluymus bu hafta geleceklermis yahu hasta hasta anlamiyor musunuz kardeşim
Yengem arıyor günü varmış gel gelemem hava soğuk kar var çocuk üşür ısrar ediyor ama şunu yapıcam şu da gelcek ya kıt misiniz ge le mem! Tripli sesle tamam gelme o zaman diyor
Annem arıyor e bu çocuk neden hasta oldu şimdi diyor ebemin keyfinden oldu grip festivali varmış katılmak için oldu
Bencil sülalesi yüzünden oldu neden olacak. .
Kayinvalide neden sinirlisin sen bu ara diyor neden acaba beni küçücük çocukla illa ki tek başıma mücadele etmek zorunda birakiyorsunuz diye olabilir mi?
Sen sadece çocuğa bak bir şey yapma diyor. Acikinca ne yapayım? Bulasiklar bırikince, utulencekler tavan yapınca, wc pislenince ne yapayım he?
Sinir oluyorum hepsine kimsenin bana bir faydası yok bari zararları olmasın
Lohusayken bile yardıma gelmedıler hepsinden soğudum böyle zaman da yardım etmeyecekler de ne zaman edecekler? Gelinmez mi ya bi işin ucundan da tutulmaz mi ?

Seni anliyorum. Benim yakinimda olanlar da bana hic bir sekilde insaniyet namina yardim etmediler. simdi herkes bik bik öter zorundamiydilar diye. Evet efendim, biz sosyal canlilariz. eger yakin oldugunu iddia eden kim varsa yardima ihtiyacim oldugunda yardim da etmeli. Bunun aksini söylemeyin bana. Hayvan degiliz.
Sezeryandan sonra inanin cok cektim. Ve bu durumda bile is var diye kacan o yakinlara icimde besledigim kini atamam. Tek günahim bu olacak galiba.

İlla ki yalvarmak gerek gelin kafayı yemek üzereyim diye

Ben daha hastaneden eve gelişimin ilk saatinde annem tarafından yalnız bırakıldım. O yüzden kaynanaymış, teyzeymiş, dıdıymış kimseden bir beklentim olmadı. Sen de beklentilerini sıfırla. Herşey daha kolay olacak.

İlk günden mi gitti ? Benim ki de 5 gün kaldı öpüp başıma koyayım bari

İlk günden mi gitti ? Benim ki de 5 gün kaldı öpüp başıma koyayım bari
Aynen öyle. Yaşım küçüktü, tecrübesizdim. Bebek emmeyi bilmiyordu. Sürekli uyuyordu. Ölücek diye başında ağlıyordum. Ve yapayalnızdım.
Bundan sonra etrafımda pervane olsalar neye yarar. En muhtaç olduğum anlarda bu haldeydim. Seninkiler iyiymiş yine:)

İlla ki yalvarmak gerek gelin kafayı yemek üzereyim diye
Ay cok tatli anlatmissin valla bayildim sana
Hele grip festivali
Kpin onceki hayatinda grip mikrobu olmasi
Offf sistim gulmekten yeminle

Bosver gelip gitmesinler yardim da etmesinler destek olmasinlar kostek de olmasinlar ne samin sekeri ne arabin yuzu de gec

Evet kötü olmuş senin için
Benim ki 5 gün kaldı kocamla kavga ede ede . Kimseden Hayır yok yemin ederim

Çok sinirliyim bakma :)
Sahiplenmesinler o zaman benim torunum benim soyum bana benzedi beni yaşatcak falan diye yani gülüp eğlenirken herkes tamam sıkıntıya geldi mi kaç ben buna kızıyorum

Bence sifir beklenti sonsuz mutluluk. Eger zorlaniyorsaniz annenizden lafi Hic dolandirmadan Yardim isteyin. Kuzen geliyorsa ekstra yogun bir hazirlik yapmayin zaten biraz dusunceli ise size Yardimci olur. Yengenizin sizi davet etmesi guzel bir sey bence. Evdesiniz minik bebeginiz var icinize kapanmayin bi degisiklik olsun diye israr etmistir. Hasta kp nizi benim bile bogasim geldi.

Hepsi birbirinden gıcıkmış ve şu an Hepsine birden uçasım geldi.

Hepsi birbirinden gıcıkmış ve şu an Hepsine birden uçasım geldi.
Benim sulalemde doğru bir tek insan yok ki zaten
Genlerime işlemedikleri için seviniyorum hatta bazen abartip onlardan olmadığımı düşünüyorum

Tamam beklentiyi sıfır yapalım da olmuyor işte kalıyorum bir başıma
Annem tek buyutmemis beni
Kayinvalidem tek buyutmemis çocuklarını
E benim neden tek buyutmemi isterler
Telefonda konusuyoruz annemle evdeyim tüm ev halkı yaşıyor bugün de ölen olmadı çok şükür diyorum hahaha diyip geçiyor nejlayla sinemaya gitcez diyor yahu gel filim burda bi kere de gel yardım et be kadın

Kimseyi umursamayacaksınız yapacak birşey yok.
Annenize gidince aile büyüğünüz oflayıp pofluyorsa gitmeyin,anneniz sorarsa neden gelmiyorsun diye,söyleyin sebebini acıkça.
Kayınvalide/kayınpeder hatta eşiniz dahi hasta olsa vermeyin çocuğunuzu,kusura bakmasın kimse ,2 dakika eğlenecekler,canları bebek sevmek istiyor diye,bebeği hasta edemezler. 5 aylıkmış zaten daha mimicik.
Kuzeninize gelince kabul etmeyin,bozulursa bozulsun,çocuğunuz hasta sonuçta. Hiç mi müsait günleri olmayacak sanki başka?

Gülerek laf sokun sevmeye gelince herkes sırada bakmaya gelince ortalık boş deyin.

Oyyy nasıl dolmussun sen. Bence de beklentini sıfırla. En temizi. Trip atarlarsa da atsinlar bebeginden onemli mi?

Insanlar cok bencil, sen de bencil ol. Hele ki konu cocugun olunca dogrusu neyse onu yap. Kayinpeder israr etmis. Vermiyorum kardesim diyeceksin. Cocuk hasta olunca onlar mi duracak basinda!

Ve evet, grip festivaline ben de cok guldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…