Hiç de öyle düşünmeyin anne-kayınvalide (engellicek sağlık sorunu yoksa) doğum yapan kızına bakmak zorunda hiçbirşeye değilse manevi yardıma ihtiyacınız olabilir o durumda bana bakılmazsa ki bence annem bakmaz kayınvalidem bakar..unutmam unutturmamYa evet yardım edecekler diye bir kural yok ama yardım gormeyincede mal gibi kaldım soktayim kimse sallamiyor böyle olmaz sandım. Hani Nazi şeyler zorla değil mecburidir öyle bir kural yoktur ama öyle olması gerekir gibi düşündüm aramızda 7 dakikalık yol var aynı muhitteyiz e mübarek ölmessin arada uğra dimi neyse ben ihtiyaç duydugum için öyle olsun isteyip cikarttim bunları galiba
5 aylik bebegim var
Anneme gidiyorum ananemde orada kalıyor. Başlıyor ananem söylenmeye bu çocuk çok agliyor kafam kaldirmiyor uf püf artık gitmek istemiyorum.
Geçen kayinpeder çağırdı inlara gittik meğer hastaymis vermedim çocuğu sevmesi için hasta olur siz de uzulursunuz dedim bir şey olmazmis 5 dakka sevse ya ne biliyorsun daha önce ki hayatinda grip mikrobumuydun sen mikrobun neye göre geçtiğini çok mu iyi biliyorsun
Al çocuk hasta oldu şimdi ..
Kuzenim de aramış cumartesi nisanlimla oturmaya geleceğiz gelmişken bebiş göreceğiz diyor
Tamam canım da benim kız hasta haftaya gelin olmadı diyorum programları doluymus bu hafta geleceklermis yahu hasta hasta anlamiyor musunuz kardeşim
Yengem arıyor günü varmış gel gelemem hava soğuk kar var çocuk üşür ısrar ediyor ama şunu yapıcam şu da gelcek ya kıt misiniz ge le mem! Tripli sesle tamam gelme o zaman diyor
Annem arıyor e bu çocuk neden hasta oldu şimdi diyor ebemin keyfinden oldu grip festivali varmış katılmak için oldu
Bencil sülalesi yüzünden oldu neden olacak. .
Kayinvalide neden sinirlisin sen bu ara diyor neden acaba beni küçücük çocukla illa ki tek başıma mücadele etmek zorunda birakiyorsunuz diye olabilir mi?
Sen sadece çocuğa bak bir şey yapma diyor. Acikinca ne yapayım? Bulasiklar bırikince, utulencekler tavan yapınca, wc pislenince ne yapayım he?
Sinir oluyorum hepsine kimsenin bana bir faydası yok bari zararları olmasın
Lohusayken bile yardıma gelmedıler hepsinden soğudum böyle zaman da yardım etmeyecekler de ne zaman edecekler? Gelinmez mi ya bi işin ucundan da tutulmaz mi ?
Ya bi kamera olsada o evde verdiğim türlü mücadeleyi kayıt yapsa. Şu malum söz var ya ^bir şey olmaaaaz^ hep bu lafla oldu zaten
Ya evet yardım edecekler diye bir kural yok ama yardım gormeyincede mal gibi kaldım soktayim kimse sallamiyor böyle olmaz sandım. Hani Nazi şeyler zorla değil mecburidir öyle bir kural yoktur ama öyle olması gerekir gibi düşündüm aramızda 7 dakikalık yol var aynı muhitteyiz e mübarek ölmessin arada uğra dimi neyse ben ihtiyaç duydugum için öyle olsun isteyip cikarttim bunları galiba
Canim söyle eşine o yardım etsin biraz. Ya da evli pis bir temizlikci gelsin. Sen Bebeğine berabere sildin şuursuz tertemiz yapsın. Bakımı konusunda deneyimsizlikten dolayi sıkıntım varsa. Sağlık ocağına git ebe ile görüş. Ne bileyim ailen yardimci olmuyorsa eşin var o destek olamıyorsa bu iş için profesyonel birilerinden destek al.
Olur tabi oyke yanlsliklar da ben evli pis bir temizikci olayini anlamadm :)Ayy allahım ne biçim yazmışım. Telefon kelimeleri düzeltmiş, bende okumadan göndermişim. Saçma sapan bisey olmuş :))
Bende de oluyor o dert etmeAyy allahım ne biçim yazmışım. Telefon kelimeleri düzeltmiş, bende okumadan göndermişim. Saçma sapan bisey olmuş :))
Herkes kötü ben iyiyim yada bu manaya çıkacak bir şey söylemedim. Evet belki çocuğa bakacak birini bulursam bir ara Psikologa da giderim ihtiyacım var çünkü sinir küpü oldum.Millete güvenerek mi cocuk yaptin. Cok agresifsin. Herkes kotu bir sen iyi. Bence psikologa gitmelisin.
Madem hiçbirinin zerre faydası yok, siz de katı olun. Kayınpeder bir daha çağırdığında iyileştiyseniz geliriz yoksa gelmeyiz, çocuk hasta oluyor diyin ve gerekirse gitmeyin. Güne çağırdıklarında ne kadar trip atatlarsa atsınlar umursamayın. Müsait değilseniz kuzenzinizi eve kabul etmeyin. Küçücük bebeğiniz var. Görüşmek isteyen size uyacak.Benim sulalemde doğru bir tek insan yok ki zaten
Genlerime işlemedikleri için seviniyorum hatta bazen abartip onlardan olmadığımı düşünüyorum
Ay çok güldüm bende de oluyor böyle komik düzeltmelerCanim söyle eşine o yardım etsin biraz. Ya da evli pis bir temizlikci gelsin. Sen Bebeğine berabere sildin şuursuz tertemiz yapsın. Bakımı konusunda deneyimsizlikten dolayi sıkıntım varsa. Sağlık ocağına git ebe ile görüş. Ne bileyim ailen yardimci olmuyorsa eşin var o destek olamıyorsa bu iş için profesyonel birilerinden destek al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?