akrabalarımdan nefret ediyorum:(

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
merhaba kızlar
benim sorunum akrabalarım sinir ediyorlar beni özellikle teyzem yaşlı başlı kadın ben ne yapsam aynısını yapıyor ne alsam aynısını alıyor yoruldum bide nispet yapar.Kuzenlerimde öyle onların yüzünden face foto koyamıyorum aynı şeyleri alıp giyip foto çekerler bir iki olsa neyse sürekli aynı şeyleri yaşıyorum.taklit edilmekten yoruldum ne yapabilirim?

anlamıyorlar ki tatlım ya faceden imalı imalı yazıyorum nispet yapıyorlar annem olmasa arada yapacağımı biliyorum.

akrabalar akbaba diye bosa dememisler
bizde cok cektik halada cekiyoruz
en guzeli uzak durmak
facenin yeni uygulamasi süper
kuzenlerini kisitlilar listesine al birsey göremesinler
ben öyle yapiyorum

ha bu arada kuzenler tecrübeyle sabittir KISKANCTIRLAR benimkiler öyle
ben evlendim diye yemedi icmedi isik hiziyla birini buldu tuhaf biriyle evlendi kuzenlerimden biri

facebookunu onları görmeyecek ve onlarında seni görmeyeceği şekilde düzenleyebilirsin
akraba diye can ciğer kuzu sarması olmana gerek yok, beraber vakit geçirmekten hoşlanmıyorsun sonuçta, bayramda seyranda görüşürsün o kadar

akrabalar akbaba diye bosa dememisler
bizde cok cektik halada cekiyoruz
en guzeli uzak durmak
facenin yeni uygulamasi süper
kuzenlerini kisitlilar listesine al birsey göremesinler
ben öyle yapiyorum

gerçekten öle akbabalar taklit edilmek senide sinir etmez mi deli oluyorum ama ne yapsam annemler akma diyorlar ama elimde değil

sadece bunlarda değil kızlar kendimi değersiz hissetmemide sağlıyorlar üni.mezunuyum güzelde sayılırım ama yinede öyle laflar söylüyorlarki cevap veremiyorum

Yaşlı başlı kadının bunu yapmasını şaşırttı beni doğrusu

50 yaşında ama görsn genç kız araba aldım gitti oda aldı kullanmaya korkan kadın bakar mısınız ya düşman gibiler bizim aileye kardeşler okumuşuz kültürlüyüz ya patlıyorlar

Tarzini seviyorlar demekki, sevin bence
Fazla muhattap olma o kadar.
Face'teki resimlerine engel koy, bakamazlar

ilk başlarda birsey olmaz diyordum ama iş çığrından çıktı inan ki burnumu yaptırdım kuzenimde yaptırdı küçük kuzenlerimde istiyor bende yaptırıcam bende bende diye nispet yaparlar birde görseniz çatlarsınız

bir hocamın eşinin bir arkadaşı varmış.kadın ne alsa ne yapsa öbürü de aynısını yaparmış,
kadın birgün kafasına çok çirkin rüküş mü rüküş bi toka takmış ertesi gün bi bakmış kadında aynısını takmış bunu dene bence eğlenirsin :)

akrabaların yaptıgını akrep bile yapmaz babam gözlerinden ameliyat oldu bayramdan önce kardeşleri bir telefon açıp geçmiş olsun demediler babamlar da kardeş sayısı çok yedi kat yabancılar babamın telefonunu susturmadı hiç durumun nasıl bir zorluk oldumu bir ihtiyaçın varmı doktora giderken istersen bizde yanında geliriz gibi bir sürü sözler sen işe gelme biz senin bütün işlerini yaparız dedi komşuları ama kardeşleri sadece bayramın 3.günü telefon açtı onda da babam yatıyordu gözlerine ilaç damlatmıştı annem kalkmaması gerekti ben çıktım bayramımızı bile kutlamadan direkt dedikleri şu oldu siz kurban kestinizmi oldu ya insan bir geçmiş olsun der kardeşim ameliyat olmuş der cevabını verince pat diye telefonu kapattı bir tek kızkardeşi aradı babamı babamda onunla konuştu böyle böyle dedi sen çok haklısın dedi babama bizimkilerin cahilligi dedi hepsinden uzak duruyoruz artık bize komşularımız ve arkadaşlarımız yetiyor şimdi basit bir göz ameliyatı diyebilirsiniz ama insan bir geçmiş olsun kardeşim lafını bekliyor yedi kat yabancı insanlar bile alıyor gece gündüz hiç susuturmuyorlar telefonu bayramdan bir gün önce oldu ameliyat insanların sevdikleri bu tür günlerde belli oluyor birde arayan kardeşi şunu diyor bana kurban kestinizmi dedikten sonra ben yengene 50 binliralık araba aldım diyor bende aldıysanız ne yapayım dedim telefonda o bize bir geçmiş olsun demedi ben ona bide hayırlı olsun mu diyecem

sadece bunlarda değil kızlar kendimi değersiz hissetmemide sağlıyorlar üni.mezunuyum güzelde sayılırım ama yinede öyle laflar söylüyorlarki cevap veremiyorum

nasıl laflar bunlar?
olabilir bu tarz şeyler, fazla muhatap olma ve kafana takma.

Kıskançlık başka bir şey değil. Seni idol seçmişler kendilerine. Burnunu yaptıracakmış, parayı kendileri veriyorlar yaptırsınlar çok dert değil gibi geldi bana sanki..çok muhatap olman gerekmiyor sanırım bu insanlarla… takma bence.

Kuzenler genelde kıskanç olur ( Özellikle baba tarafından olan kuzenler )

Ama insanın teyzesi kıskanç olur mu ya

Bende teyzeyim, yeğenime her konuda destek olurum.. Aramızda 8 yaş var, hatta o benimkileri beğenir teyze bunu nerden aldın bana da alır mısın diye, bende seve seve alırım

işte canım bizde de tam tersi kafayı takma diyorum ama bak sen aldın ben alamazmıyım diyor dün araba almış dayım evi aradı anneme size süper haberim var çok sevineceksiniz ablam araba aldı kızına söyle çok mutlu olur falan dedi duyuyorum o kadar gıcık bir konuşma tarzıyla diyorki birde bana kalsa kafaya takmam sürekli arayıp nispet yapıyorlar yok evde kalmışım ne zaman evlenecekmişim sanki onlara kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…