akrabalarımdan nefret ediyorum:(

benim teyzemde aynıydı aramızda 28 yaş olmasına rağmen benim kıyafetlerimi giymeye bayılırdı hatta bana yakıştırmaz kendi giymek isterdi ... bende o zamanlar 17-19 yaşlarındaydım .. ama şimdi yüz vermiyorum o da gelip istemiyor,fakat aldığım şeylerin benzerini üstünde görüyorum bazen..yapıcağın en güzel şey arana mesafe koymak

mesafe var zaten hiç yüz vermiyorum kız kardeşim şehir dışında üni okuyor sürekli onu arayıp moralini bozuyor durup durup ben şunu aldım bunu aldım aynı ablan gibi oldum falan bunlar neyse kafayı takmam ama teyzelerim kuzenlerim neden bize karşı bu kadar kıskançlık besliyorlar anlamıyorum teyzemlerin çocukları bizimle yarışıyor yüz versekte vermesekte birbirlerini pohpohlayıp bizi yermeye çalışıyorlar başarılı olamayınca kıskançlık yapıyorlar.

Evet keşke herkes bizi sevse yada biz herkesi sevsek :)
Ama malesef olmuyor gıcık, ukala, kıskanç, çekilmez, bencil, hava atmayı seven, kendini dünya güzeli sanan, sürekli kendini öven vs vsss....
Ben bu tiplerden uzak duruyorum ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİMMM... :))))
Böyle çok mutluyummm.....

Bizdede ayni sikintilar oldu.
En iyisi umursamayip, uzak durmak.
Ben araya mesafe koydun rahatim.
Hala nerde gorse bastan ayaga suzer.
Ama taklit edemeyecegi bir sey var oda kisiligimiz.
Önemli ve taklit edilemeyende bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…