Akrabalarımın niyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Asumanope

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
42
16
3
25
Akraba ziyaretine gittik yüzümü elifnur yele benzettiler çok fazla sonra benzeten biri ben onu beğenmiyorum falan dedi beni sevmeyen bir kuzenimde evet evet dedi sonra giderken yengem kombinimi beğendi teyzem de çok zayıflamış dedi sizce niyetleri neydi artık gitmek istemiyorum ve 1 sene içinde nişan yapıcam çağırmam da lazım

gereksiz bir alınganlık olmuş bence. herkesin söyledi şeylere bu kadar takılmayın erken yaşlanırsınız.
bide ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile şimdi nişanımda çağırırsam bu tarz şeyler olur diye korkuyorum ondan yani yoksa çok görüşmüyoruz

Amannn boşver hayat her şeyi takmak için çok kısa. Boş yorumlar olmuş. Akrabalar her şeyi incik cincik etmeye bayılır.

bahsettiğiniz kuzeniniz kaç yaşında siz kaç yaşındasınız? nişanda o kalabalıkta zaten muhattap olmazsınız ki. bence çok takılmayın. sevmiyorsanız çokta muhattap olmayın

bahsettiğiniz kuzeniniz kaç yaşında siz kaç yaşındasınız? nişanda o kalabalıkta zaten muhattap olmazsınız ki. bence çok takılmayın. sevmiyorsanız çokta muhattap olmayın
Bende 3 yaş falan küçük ben nişanım evde olucak az kişiyi çağırmayı düşünüyorum

Elif Nur Yel kim diye baktım baya botoks estetik falan var.
Laf sokmuşlar orda bence size.
Bende estetik yok ya beğendiğim bi kız olduğu için çok takmamıştım bide ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile

Bende estetik yok ya beğendiğim bi kız olduğu için çok takmamıştım bide ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile
Şizo falan heralde

Şizofren herhalde ababsjssj aşırı kıskanılıyosun

Normalde böyle değillerdi ve seviyordum uzaktalar bir kişiye gidiyoruz zaten oraya toplanıyorlar ünlüye benzetmelerine bişey demedim sonra beğenmiyoruz falan demeleri çok saçma ve ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile bu iyi niyetli olamaz zaten teyzemde ben cok zayıf 170 50 kilo olduğum için iltifat aldıktan sonra dile getirdi zaten

Biraz alıngan mısınız?
Biraz alıngan mısınız?
Normalde böyle değillerdi ve seviyordum uzaktalar bir kişiye gidiyoruz zaten oraya toplanıyorlar ünlüye benzetmelerine bişey demedim sonra beğenmiyoruz falan demeleri çok saçma ve ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile bu iyi niyetli olamaz zaten teyzemde ben cok zayıf 170 50 kilo olduğum için iltifat aldıktan sonra dile getirdi zaten

yine "öyle" değiller ki siz kurmuşsunuz.
insan sohbet de mi etmesin yani her dedigini on kere mi düşünsün önce?
kurulmak icin gitmissiniz kurulup gelmissiniz.
ayrica madem hemsirelik okuyorsunuz ne demeye hemen evlenmek istiyorsunuz? kismetse olur izleye izleye mi boyle bir karar verdiniz?
bir atanin, alin paranızın hayrini görün, gezin tozun, yiyin icin, ailenize destek olun...zamanla ceyiz yapar hala iyi anlasiyorsaniz evlenirsiniz bu ne acele .
daha universiteye gitmeden "ben doktorum hemsireye yardim edemem" diye boburlenen kuzenle dalga geçmediğin icin de sen suclusun. boyle zamanlarda gereken laf soylenmeli

gereksiz bir alınganlık olmuş bence. herkesin söyledi şeylere bu kadar takılmayın erken yaşlanırsınız.

Sadece aile arasında bir nişan yapacağız evlilik değil ve evlilik programını da ben izlemiyorum zaten onlar izliyor beni benzetmişler benzetmelerine asla alınmadım zaten sonradan çirkin falan demeleri kötü niyetli geldi

Beni kıskanıyorlar çekemiyorlar nazar ediyorlar göz değdiriyorlar sanrılarından da gına geldi artık, mübarek herkes bulunmaz hint kumaşı herkes mükemmel herkes anasının gözü oofff aşırı sıkıcı ya, vallahi baydınız. Konu başlığını akrabalarımın niyeti değil benim gereksiz özgüven patlamam olarak değiştirebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…