bide ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile şimdi nişanımda çağırırsam bu tarz şeyler olur diye korkuyorum ondan yani yoksa çok görüşmüyoruzgereksiz bir alınganlık olmuş bence. herkesin söyledi şeylere bu kadar takılmayın erken yaşlanırsınız.
bahsettiğiniz kuzeniniz kaç yaşında siz kaç yaşındasınız? nişanda o kalabalıkta zaten muhattap olmazsınız ki. bence çok takılmayın. sevmiyorsanız çokta muhattap olmayınbide ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile şimdi nişanımda çağırırsam bu tarz şeyler olur diye korkuyorum ondan yani yoksa çok görüşmüyoruz
Bende 3 yaş falan küçük ben nişanım evde olucak az kişiyi çağırmayı düşünüyorumbahsettiğiniz kuzeniniz kaç yaşında siz kaç yaşındasınız? nişanda o kalabalıkta zaten muhattap olmazsınız ki. bence çok takılmayın. sevmiyorsanız çokta muhattap olmayın
Normalde böyle değillerdi niye bu sene böyle oldular anlamadım bendeAmannn boşver hayat her şeyi takmak için çok kısa. Boş yorumlar olmuş. Akrabalar her şeyi incik cincik etmeye bayılır.
Bende estetik yok ya beğendiğim bi kız olduğu için çok takmamıştım bide ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bileElif Nur Yel kim diye baktım baya botoks estetik falan var.
Laf sokmuşlar orda bence size.
Şizo falan heraldeBende estetik yok ya beğendiğim bi kız olduğu için çok takmamıştım bide ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile
Şizofren herhalde ababsjssj aşırı kıskanılıyosunBende estetik yok ya beğendiğim bi kız olduğu için çok takmamıştım bide ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile
Normalde böyle değillerdi ve seviyordum uzaktalar bir kişiye gidiyoruz zaten oraya toplanıyorlar ünlüye benzetmelerine bişey demedim sonra beğenmiyoruz falan demeleri çok saçma ve ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile bu iyi niyetli olamaz zaten teyzemde ben cok zayıf 170 50 kilo olduğum için iltifat aldıktan sonra dile getirdi zatensevmiyorsan niye evlerine gidip yemeklerini yiyorsun bu ne ikiyuzluluk?
birak annen gitsin sen isim var de evde kal
ayrica (kim bilmiyorum ama) ünlüye benzetmisler, zayiflamissin demisler, kombinin guzel demisler. buna bile kuruluyorsan o da senin fesatligindandir
Biraz alıngan mısınız?
Normalde böyle değillerdi ve seviyordum uzaktalar bir kişiye gidiyoruz zaten oraya toplanıyorlar ünlüye benzetmelerine bişey demedim sonra beğenmiyoruz falan demeleri çok saçma ve ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile bu iyi niyetli olamaz zaten teyzemde ben cok zayıf 170 50 kilo olduğum için iltifat aldıktan sonra dile getirdi zatenBiraz alıngan mısınız?
yine "öyle" değiller ki siz kurmuşsunuz.Normalde böyle değillerdi ve seviyordum uzaktalar bir kişiye gidiyoruz zaten oraya toplanıyorlar ünlüye benzetmelerine bişey demedim sonra beğenmiyoruz falan demeleri çok saçma ve ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile bu iyi niyetli olamaz zaten teyzemde ben cok zayıf 170 50 kilo olduğum için iltifat aldıktan sonra dile getirdi zaten
Normalde böyle değillerdi ve seviyordum uzaktalar bir kişiye gidiyoruz zaten oraya toplanıyorlar ünlüye benzetmelerine bişey demedim sonra beğenmiyoruz falan demeleri çok saçma ve ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile bu iyi niyetli olamaz zaten teyzemde ben cok zayıf 170 50 kilo olduğum için iltifat aldıktan sonra dile getirdi zatengereksiz bir alınganlık olmuş bence. herkesin söyledi şeylere bu kadar takılmayın erken yaşlanırsınız.
Sadece aile arasında bir nişan yapacağız evlilik değil ve evlilik programını da ben izlemiyorum zaten onlar izliyor beni benzetmişler benzetmelerine asla alınmadım zaten sonradan çirkin falan demeleri kötü niyetli geldiyine "öyle" değiller ki siz kurmuşsunuz.
insan sohbet de mi etmesin yani her dedigini on kere mi düşünsün önce?
kurulmak icin gitmissiniz kurulup gelmissiniz.
ayrica madem hemsirelik okuyorsunuz ne demeye hemen evlenmek istiyorsunuz? kismetse olur izleye izleye mi boyle bir karar verdiniz?
bir atanin, alin paranızın hayrini görün, gezin tozun, yiyin icin, ailenize destek olun...zamanla ceyiz yapar hala iyi anlasiyorsaniz evlenirsiniz bu ne acele .
daha universiteye gitmeden "ben doktorum hemsireye yardim edemem" diye boburlenen kuzenle dalga geçmediğin icin de sen suclusun. boyle zamanlarda gereken laf soylenmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?