Akrabalarına toz kondurmayan eş.

leylasevgiy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
27
-8
1
40
bana sürekli senin kalbin kötü vs der durur.oturduğumuz ev abisinim üstüne.ilk karısına düşmesin diye abisinin üstüne yapmış benimle evlenmeden.ilk karısından da çocuğu var bu arada.benimle evlendi çocuğumuz oldu diyorum ki evi kendi üstüne al.sana bir şey olsa kendimi güvende hissedemem çocuğumla diyorum.benim abim seni evden çıkarmaz oturmana izin verir.onlar iyi niyetli sen fesatsın için dışın fesat diyor bana.
doğumumdan sonra yeğeniyle karısı bize gelmişti.ben buzdolabının kapısını hızlı çarpmışım yeğeninin karısının yanında.inanın ki farkında bile değilim.o da gitmiş beni şikayet etmiş kapıyı hızlı çarptı diye.adam da bana kızıyor çarpmışssın seni tanımaz mıyım vs diyor.ya bunun gibi bir sürü şey var .özetle senin kalbim kötü niyetin bozuk diyor.ama beni tanıyan herkes bana çok temiz bir kalbin var çok iyi niyetlisin derler.hayatımda bana kötü niyetli diyen tek kişi bu adam.

İlk karısına bunu yapan adamla hayatta evlenmezdim. Kendini güvenceye almış aklınca. Bir adam çocuğundan bile evini kaçırıyorsan ondan hiç bir cacık olmaz. Bu adama hiç bir şekilde güvenme. Böyle birinden çocuk yaparak zaten çok büyük hata yapmışsın. Öldüğü an seni yollar bunlar.

sinirden yazmayı unuttum ablası çocuğuma bakıyordu.ben de öğretmenim okuldayım.okul çıkışı migrosa uğradım çocuk yer diye balık aldım biraz dolaştım migrosta çok da kuyruk vardı.ablası eşimi aramış nerde kaldı eve gisecem diye.ama benim haberim yok bundan neyse eve geldim.biriaz sonra da eşim geldi.ablaaının yanında bana kızdı senin bu yaptığın düşüncesizlik neden geç geliyon haber vermiyon ablama? düşüncesizlik senin bu yaptığın diye kızdı bana.haklı bile olsa ablasının yanında kızması beni kötü hissettirdi.sonra ablasına döndü dedi ki ben bırakayım seni eve dedi.yemeği de sende yeriz dedi bana hiç sormadan etmeden vs vs.

Son düzenleme:

İlk eşinden mal kaçıran adamla evlenmekte çok doğru bir karar olmuş. Niyeti belli adamın. boşuna söylemeyin o evi üstüne almaz

Yani adam zaten ben burdayım huuu huu. Diye sinyal vermiş zaten. İlk karısından mal kaçırmak için, abisinin üzerine mal yapan adamdan; çokta bir performans beklemeyin yani. Sonuçta eldeki olan ile olağanüstü birşey beklenemez, malzeme bu. Sonuç abisinin karısı boşanırsa ne olacak.

Maşallah muhteşem eş seçimi. Ben kötü tercihte bulundum diyordum , benden çok daha beteri olduğunu gördüm. Bunu yaşayanda çalışan ve ayakları üzerinde duran bir kadın. Bu kadar taviz vermenin nedeni nedir ? Adam brad pitt falan mı?

şöyle benle evlenmeden önce kadına evin yarısını arabanın yarısını vermiş.yani maddi anlamda bitikti.evin öteki yarı parasının üstüne de ablasından borç istemiş.ablası da sana borç veririm ama ev senin üstüne olursa sana abir şey olsa ilk karına kalır o bana paramı verir mi güvenemem demiş.böylece abinin üstüne evi yapmışlar.ama arrık benimle evli yani evi üstüne alması gerekmiyor mu?

bana sürekli senin kalbin kötü vs der durur.oturduğumuz ev abisinim üstüne.ilk karısına düşmesin diye abisinin üstüne yapmış benimle evlenmeden.ilk karısından da çocuğu var bu arada.
Sen de hazirlikli ol.Baska biriyle evlendiginde,dusmemen adina seni de abisinin uzerine yapma potansiyeli cok yuksek bence.
Bir ev gibi,bir araba gibi uzerine yapmak tabirini kullaniyorsunuz ya hem cinsleriniz icin,artik denecek soz kalmamis zaten.

Sen de hazirlikli ol.Baska biriyle evlendiginde,dusmemen adina seni de abisinin uzerine yapma potansiyeli cok yuksek bence.
Bir ev gibi,bir araba gibi uzerine yapmak tabirini kullaniyorsunuz ya hem cinsleriniz icin,artik denecek soz kalmamis zaten.
ya Allah aşkına takıldığınız şeye bak ya.Kullanılmıyor mu dilimizde " üzerine yapmak" deyimi.

Bence ablasının niyeti asla o değil. Boşandıktan sonra öldüğünde zaten kadına bir şey kalmaz ki. Çocuğuna kalır. Ablası kardeşinin ne olduğunu biliyor, yeniden evlense boşanacak diye düşünüyor. Öldüğü an zırnık vermeyecekler. Ölmeyi geçin yarın öbür gün abisine bir şey olursa yine size kimse bir şey vermeyecek. Hala daha ölürsem seni evden atmazlar diyor.

Hahaha gülmekten karnıma ağrılar gircek şimdi. Ailecek uyanıklar çokta şey etme . Yarın bir gün tavsiye üzerine çocuk falan yapmayın. Ay benim sayemde oldu deyip evlat edinebilirler zira.

işte ölürse kadın verdiğim borç parayı nasıl alacam o zaman demiş.

Katılıyorum ... Şuan o mal kişiden eşinize geçse ne olur??. Şuanki mal sahibinin kardeşleri veya çocukları, kişi öldüğünde mal kaçırılde dese ?? Payı sizin aileden iptali istemiycekler mi. ? Ben burda mal kaçırma görmüyorum şahsen . Kerizleme bu

Öğretmen olup kendinizi ifade etme şeklinize şaşırdım en çok.

Diğer olaylara bir şey diyemeyeceğim sizin anlattığınız kadarıyla biliyoruz. Ama ilk evliliğinden mal kaçıran size mal kalmasını ister mi acaba? Evlenirken bunu düşünseydiniz keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…