- 20 Ocak 2017
- 1.426
- 5.188
- 158
- Konu Sahibi leylasevgiy
-
affedin beni ama daha açıklayıcı yazar mısınız anlayamadım.Katılıyorum ... Şuan o mal kişiden eşinize geçse ne olur??. Şuanki mal sahibinin kardeşleri veya çocukları, kişi öldüğünde mal kaçırılde dese ?? Payı sizin aileden iptali istemiycekler mi. ? Ben burda mal kaçırma görmüyorum şahsen . Kerizleme bu
Zaten paranın yarısını ablası vermiş :d adam geri ödese de hayal yani evi geri vermeleri.Katılıyorum ... Şuan o mal kişiden eşinize geçse ne olur??. Şuanki mal sahibinin kardeşleri veya çocukları, kişi öldüğünde mal kaçırılde dese ?? Payı sizin aileden iptali istemiycekler mi. ? Ben burda mal kaçırma görmüyorum şahsen . Kerizleme bu
Zaten geri ödese de o borcu, evi size vermeyecekler. Maaşını adamın eline mi sayıyorsun ? Sende o potansiyel varişte ölürse kadın verdiğim borç parayı nasıl alacam o zaman demiş.
hayır belli bir miktar veriyorum ev arkadaşı gibi .2000 ben 2000 o.kimse kimsenin maaşına karışmıyor.Zaten paranın yarısını ablası vermiş :d adam geri ödese de hayal yani evi geri vermeleri.
Konu sahibi çok merak ettim maaşını eşine mi veriyorsun ?
evi ben istemiyorum.eşimin üstüne olsun istiyorum.anormal bir şey mi istiyorumZaten geri ödese de o borcu, evi size vermeyecekler. Maaşını adamın eline mi sayıyorsun ? Sende o potansiyel var
Diyorum ki,surekli sana fesat diyen bir adamla olur mu sence..?vallahi de anlamıyorum yazdıklarını
tamam anladım teşekkürler.eski karımdan kaçırmak için versim demedi.ablam borç para verdi ev için onda dolayı abimin üstüne dedi.Diyorum ki,surekli sana fesat diyen bir adamla olur mu sence..?
Sen ne yaparsan yap,yaranamazsin gibime geliyor.
Zaten eski karimdan mal kacirmak adina abime evimi verdim demek ne demek,dolayli olarak sana da guvenmiyorum demek.Yani nasil anlamiyorsunuz,onu da ben anlamiyorum.
şöyle benle evlenmeden önce kadına evin yarısını arabanın yarısını vermiş.yani maddi anlamda bitikti.evin öteki yarı parasının üstüne de ablasından borç istemiş.ablası da sana borç veririm ama ev senin üstüne olursa sana abir şey olsa ilk karına kalır o bana paramı verir mi güvenemem demiş.böylece abinin üstüne evi yapmışlar.ama arrık benimle evli yani evi üstüne alması gerekmiyor mu?
Gerisini de mutlaka biriktir. Bu adama ev vermeme sebepleri adamın nasıl biri olduğunu bilmeleri. Adam diğer çocuğuna bakıyor mu peki?hayır belli bir miktar veriyorum ev arkadaşı gibi .2000 ben 2000 o.kimse kimsenin maaşına karışmıyor.
pardon?yine mi siz? Bu kaçıncı konu? eski eşinizle ilgili konuları güncelleyip güncelleyip önümüze koyuyorsunuz. Kendiniz ve çocuğunuz için artık boşandığınızı kabul edip önünüze bakın.
nafaka veriyor tabi ona da.adamın nasıl biri olduğunu bilmeleri derken?Gerisini de mutlaka biriktir. Bu adama ev vermeme sebepleri adamın nasıl biri olduğunu bilmeleri. Adam diğer çocuğuna bakıyor mu peki?
Kişi öldüğünde mal pay edilir demi ??. Kime kardeşleri, eşi anne baba sağ ise talep ederlerse pay edilir. Şuan sizin eşiniz bu malı her kimin üzerine yaptı ise , eşinizi ikna edip üzerine aldırsanız bile; eğerki eşinizden önceki tapu sahibi her kim ise öldüğünde . Ailesi bu tapu benim anamın babamındı, babam bizden mal kaçırdı dese? Biz hakkımızı istiyoruz dese. Ya da tapu eşinize geçmedi, ve şuan ki tapu sahibi öldü; imkanı yok o tapu bölünür. Kim beleş mala hayır diyecekki. Hepsinin gözü açık zaten. Bu nedenlerden biri için dava açsa ne olacak??? Hayde buyrun cenaze namazına. Hukukçu arkadaşlar yanlışım varsa aff ola . Ellerinizden öperim. Yani eden bulur ne diyeyim. Malı kaçırmış ama ..affedin beni ama daha açıklayıcı yazar mısınız anlayamadım.
yine mi siz? Bu kaçıncı konu? eski eşinizle ilgili konuları güncelleyip güncelleyip önümüze koyuyorsunuz. Kendiniz ve çocuğunuz için artık boşandığınızı kabul edip önünüze bakın.
Boşanma potansiyeli yüksek birisinafaka veriyor tabi ona da.adamın nasıl biri olduğunu bilmeleri derken?
çok güzel özetlediniz.veritor nafaka çocuğuna.evet çocuk kardeşini tanıyor.Yazdıklarınız doğruysa ilk eş : evin ve arabanın yarı parasını almış . Ancak evin diğer yarısı ablanın.
Eşinizin o ev üstünde hakkı varsa dahi yazdıklarınıza göre , yarı hissesi onun.
Yarı hisse kadar abiden de para alıp kullanmış olabilir mi ?
Eşiniz ilk eşinden olan çocuğunun nafakasını veriyor mu ? Kardeşini tanıyor mu çocuk ?
Say ben yorumunu anlamadım. Üzerine yapmak hatalı kullanım mıAçıklar mısınTürkiye'de yasiyorsun degil mi ? Hic denk gelmedin mi :)
Gerci gerek yok,yasiyorsun zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?