• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarına toz kondurmayan eş.

evin konusunu açmayayım ama saçma değil mi? neden kendi evi abisinin üzerinde?
Ev sizden önce alınmış zaten normalde hakkınız yok vicdan olarak eski eşinden kaçırmış yarısını almasın.
Siz sürekli ev dediğiniz için eşiniz bu kadın beni boşar diye evi bilerek almıyor hak sahibi olma diye zaten abide vermez istese bile olan size değil
Mirasçı çoçuklara oluyor.
Meslek sahibi kadınsın al kendine araba falan git ailenin üstüne geçir eşin sana güven vermiyorsa sende ona güvenme aslında kahrı çekilecek adam değil.

sinirden yazmayı unuttum ablası çocuğuma bakıyordu.ben de öğretmenim okuldayım.okul çıkışı migrosa uğradım çocuk yer diye balık aldım biraz dolaştım migrosta çok da kuyruk vardı.ablası eşimi aramış nerde kaldı eve gisecem diye.ama benim haberim yok bundan neyse eve geldim.biriaz sonra da eşim geldi.ablaaının yanında bana kızdı senin bu yaptığın düşüncesizlik neden geç geliyon haber vermiyon ablama? düşüncesizlik senin bu yaptığın diye kızdı bana.haklı bile olsa ablasının yanında kızması beni kötü hissettirdi.sonra ablasına döndü dedi ki ben bırakayım seni eve dedi.yemeği de sende yeriz dedi bana hiç sormadan etmeden vs vs.
Suç asıl sizde , neden o kadının çocuğunuza bakmasına izin veriyorsunuz ki , kıyın paraya bakıcı tutun. Böyle yüz göz olursanız, daha çok sorun yaşarsınız.

bana sürekli senin kalbin kötü vs der durur.oturduğumuz ev abisinim üstüne.ilk karısına düşmesin diye abisinin üstüne yapmış benimle evlenmeden.ilk karısından da çocuğu var bu arada.benimle evlendi çocuğumuz oldu diyorum ki evi kendi üstüne al.sana bir şey olsa kendimi güvende hissedemem çocuğumla diyorum.benim abim seni evden çıkarmaz oturmana izin verir.onlar iyi niyetli sen fesatsın için dışın fesat diyor bana.
doğumumdan sonra yeğeniyle karısı bize gelmişti.ben buzdolabının kapısını hızlı çarpmışım yeğeninin karısının yanında.inanın ki farkında bile değilim.o da gitmiş beni şikayet etmiş kapıyı hızlı çarptı diye.adam da bana kızıyor çarpmışssın seni tanımaz mıyım vs diyor.ya bunun gibi bir sürü şey var .özetle senin kalbim kötü niyetin bozuk diyor.ama beni tanıyan herkes bana çok temiz bir kalbin var çok iyi niyetlisin derler.hayatımda bana kötü niyetli diyen tek kişi bu adam.

Niye kendinizi ezdiriyorsunuz?

Önceki eşine nasıl yaptıysa sana da yapar bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Adama bir şey olursa da sana bir şey vermezler.

tamam anladım teşekkürler.eski karımdan kaçırmak için versim demedi.ablam borç para verdi ev için onda dolayı abimin üstüne dedi.
Ablayla ortak tapu niye yapılmamış ben anlamadım. Bir evin alınması için yarı parasını veriyorsam tapunun da yarısı benim olmalı. Bir de imalı imalı yazmayın hanımlar, bedevi nedir ne değildir açıklasın biri. Sahte konu mu, biri eğlence mi arıyor yine.

şöyle benle evlenmeden önce kadına evin yarısını arabanın yarısını vermiş.yani maddi anlamda bitikti.evin öteki yarı parasının üstüne de ablasından borç istemiş.ablası da sana borç veririm ama ev senin üstüne olursa sana abir şey olsa ilk karına kalır o bana paramı verir mi güvenemem demiş.böylece abinin üstüne evi yapmışlar.ama arrık benimle evli yani evi üstüne alması gerekmiyor mu?
Boşandıgı kadına nasıl evden pay kalıyor.. sonuçta boşandıktan sonra alınmış.. belki çocuga kalir kendi üstüne yapsaydi tam bilmiyorum ama..

ya işte ablasından borç para alarak almış evi.ablası da sen ölüverdin diyelim ben borç paramı nasıl alacağım diiemiş bu yüzden evi abisinin üstüne yapmışlar.
Saçmalık abisi ölünce nasil alacakmiş görümce..
Abi de evli degil mi sonuçta.. görümcende onayladı mi eşinin anlattıklarını, uymayan şeyler var çünkü..

işte abisi ölse de karısı verirmiş.aile çok tutkun birbirine görmeniz lazım

Saçmalık. Yok öyle olurdu böyle olurdu. Valla halamında bıyığı olsa amcam olurdu. Kanmayın bunlara. Ayrıca eşinizin ablasının yanında size davranışı hiç hoş değil

Eski eşine hırsını başka işlere yönlendirse fezaya uçmuştu şimdi hey Allah'ım ya 😅😅

Ömür törpüsüsün resmen ya
Ne zaman vazgeçeceksin bizi aptal sanmaktan
Yine de cevap istiyorsan vereyim, o kadar hakka hukuka önem veriyorsan o ev senin değil eski eş ve çocuğunun hakkı, adamın senle evlenmeden önce başka bir kadınla evliyken bu kadınla bir de evladı varken edindiği evde senin zerre hakkın yok, kocadan vazgeçtin mal peşine mi düştün şimdi de
O adam bir gün öyle aşık olacak ki birine kalbini de evini de ona verecek sana değil bunu sindirdirdikten sonra başka bir isimle konu açarsın

şöyle benle evlenmeden önce kadına evin yarısını arabanın yarısını vermiş.yani maddi anlamda bitikti.evin öteki yarı parasının üstüne de ablasından borç istemiş.ablası da sana borç veririm ama ev senin üstüne olursa sana abir şey olsa ilk karına kalır o bana paramı verir mi güvenemem demiş.böylece abinin üstüne evi yapmışlar.ama arrık benimle evli yani evi üstüne alması gerekmiyor mu?
Şöyle bakınca eşinizin ailesine suç bulamadım. Biliyorlar kendilerinden çıkanı, alığın teki, yetersiz, basiretsiz, uydum akıllı. Az aklı olan kadın kaçar gider bunun elinden, bir kadını yanında tutamaz. Bak yine kardeş demiş insanlar, atsan atılmaz satsan satılmaz. Evsiz kalmasın diye yarı parasını tamamlamışlar, e bir de evsiz kalırsa üstlerine kalırdı adam, evlendiremezlerdi de. O evi isteyemez eşiniz geri, boşuna beklemeyin. Ablası başındaki çatısı uçmasın diye para koymuş, isterse o parayı vermek zorunda kalır eşiniz.

Bey tutmayınca el de tutmazmış, size ettikleri muamelenin sorumlusu yüzde yüz eşiniz. Eşinizin ettiği muamelenin de yüzde yüz sorumlusu sizsiniz. İşiniz gücünüz var, mesleğiniz var, uğraştığınız insanlara bak.

Back
X