- 23 Eylül 2021
- 222
- 94
- 18
- 43
- Konu Sahibi leylasevgiy
- #81
kesinlikle haklısınız adamın huyu huy değil.Aynısını sizin içinde diyor diyecek
Onun için kolay gelsin dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle haklısınız adamın huyu huy değil.Aynısını sizin içinde diyor diyecek
Onun için kolay gelsin dedim
Senin kocan yok kibenim eşim ilk karısı hakkında demişti melek olsa o kadına dayanamazdı diye.
ama komik olmadı ki bu? cidden ne yapmaya çalışıyorsunuz?Senin kocan yok ki
Senin kocan yok
beni çıldırtmak mı istiyorsun
Seni kocan YOK
Klasik erkek..benim eşim ilk karısı hakkında demişti melek olsa o kadına dayanamazdı diye.
Niye yok? Fake mi konu anlamadım? Yoksa mal kaçırılan(!) eş kendisi de farklı bir perspektiften mi yazmış konuyu?Senin kocan yok ki
Senin kocan yok
beni çıldırtmak mı istiyorsun
Seni kocan YOK
En tiksindiğim erkek çeşidi. Eski karısı/sevgilisini/ilişkisini bu şekilde aşağılayan.benim eşim ilk karısı hakkında demişti melek olsa o kadına dayanamazdı diye.
Bir kadın bizim toplulumuzda hele çocuğuda varsa canına bezmediği sürece kolay kolay boşanmazkesinlikle haklısınız adamın huyu huy değil.
yazdıklarınızda o kadar haklısınız ki keşke o istisnalardan biri de ben olsaydım.Bir kadın bizim toplulumuzda hele çocuğuda varsa canına bezmediği sürece kolay kolay boşanmaz
Kadın boşandığında dul erkek boşanmış olur
En basit toplum yargısı
O yüzden ben boşanmış bir adamla evlenip sağlıklı bir yuva kurulabileceğine pek ihtimal vermiyorum
İstisnalar tabiki var
Eğer gerçekseniz gerçekten kolay gelsinyazdıklarınızda o kadar haklısınız ki keşke o istisnalardan biri de ben olsaydım.
gereksiz bir takıntı ama sizinkiTürkiye'de yasiyorsun degil mi ? Hic denk gelmedin mi :)
Gerci gerek yok,yasiyorsun zaten :)
Hepsini oku hepsini :) ben yanlis anlamisim olayi sabah sabah..Simdi ben eski esi abisinin nufuzuna gecirmisler gibi anladim,onu ben yanlis anlamisim.
Bahsi gecen evmis zaten.
ilk karısından ve kendi öz çocugundan mal kaçıran adamdan ne bekliyorsunuz ?? ne kadar güveniyorsunuzbana sürekli senin kalbin kötü vs der durur.oturduğumuz ev abisinim üstüne.ilk karısına düşmesin diye abisinin üstüne yapmış benimle evlenmeden.ilk karısından da çocuğu var bu arada.benimle evlendi çocuğumuz oldu diyorum ki evi kendi üstüne al.sana bir şey olsa kendimi güvende hissedemem çocuğumla diyorum.benim abim seni evden çıkarmaz oturmana izin verir.onlar iyi niyetli sen fesatsın için dışın fesat diyor bana.
doğumumdan sonra yeğeniyle karısı bize gelmişti.ben buzdolabının kapısını hızlı çarpmışım yeğeninin karısının yanında.inanın ki farkında bile değilim.o da gitmiş beni şikayet etmiş kapıyı hızlı çarptı diye.adam da bana kızıyor çarpmışssın seni tanımaz mıyım vs diyor.ya bunun gibi bir sürü şey var .özetle senin kalbim kötü niyetin bozuk diyor.ama beni tanıyan herkes bana çok temiz bir kalbin var çok iyi niyetlisin derler.hayatımda bana kötü niyetli diyen tek kişi bu adam.
önceki karısına gönlünden koptuğundan vermemiş yalnız kanunen yarılarını vermek zorunda kalıp vermiş. daha da vermesin diye de mal kaçırmış. leş gibi bir karakter. bir de çocuk yapmışsınız pes.şöyle benle evlenmeden önce kadına evin yarısını arabanın yarısını vermiş.yani maddi anlamda bitikti.evin öteki yarı parasının üstüne de ablasından borç istemiş.ablası da sana borç veririm ama ev senin üstüne olursa sana abir şey olsa ilk karına kalır o bana paramı verir mi güvenemem demiş.böylece abinin üstüne evi yapmışlar.ama arrık benimle evli yani evi üstüne alması gerekmiyor mu?
evin konusunu açmayayım ama saçma değil mi? neden kendi evi abisinin üzerinde?O evi unutun konusunu açma cingöz kocan seni ev derdinde sanıyor elti dolapın kapısını çarptı dediğinde mutfağa gider 3 kez daha çarpardın böylemi çarptım abla diye sorardım. Bu arada bu elti aklı sıra bana tavir yapıyor demeye getiriyor.
Sizin saf kadın oldukça bu adam 3cuye evlenir.
Konu sahibinin "eşim" diye bahsettiği kişi eski eşi olabilir mi ?Bedevi ah bedevi.
İnsanı deli edersin.
Bizi bi sal artık.