• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarına toz kondurmayan eş.

kesinlikle haklısınız adamın huyu huy değil.
Bir kadın bizim toplulumuzda hele çocuğuda varsa canına bezmediği sürece kolay kolay boşanmaz
Kadın boşandığında dul erkek boşanmış olur
En basit toplum yargısı
O yüzden ben boşanmış bir adamla evlenip sağlıklı bir yuva kurulabileceğine pek ihtimal vermiyorum
İstisnalar tabiki var

Bir kadın bizim toplulumuzda hele çocuğuda varsa canına bezmediği sürece kolay kolay boşanmaz
Kadın boşandığında dul erkek boşanmış olur
En basit toplum yargısı
O yüzden ben boşanmış bir adamla evlenip sağlıklı bir yuva kurulabileceğine pek ihtimal vermiyorum
İstisnalar tabiki var
yazdıklarınızda o kadar haklısınız ki keşke o istisnalardan biri de ben olsaydım.

bana sürekli senin kalbin kötü vs der durur.oturduğumuz ev abisinim üstüne.ilk karısına düşmesin diye abisinin üstüne yapmış benimle evlenmeden.ilk karısından da çocuğu var bu arada.benimle evlendi çocuğumuz oldu diyorum ki evi kendi üstüne al.sana bir şey olsa kendimi güvende hissedemem çocuğumla diyorum.benim abim seni evden çıkarmaz oturmana izin verir.onlar iyi niyetli sen fesatsın için dışın fesat diyor bana.
doğumumdan sonra yeğeniyle karısı bize gelmişti.ben buzdolabının kapısını hızlı çarpmışım yeğeninin karısının yanında.inanın ki farkında bile değilim.o da gitmiş beni şikayet etmiş kapıyı hızlı çarptı diye.adam da bana kızıyor çarpmışssın seni tanımaz mıyım vs diyor.ya bunun gibi bir sürü şey var .özetle senin kalbim kötü niyetin bozuk diyor.ama beni tanıyan herkes bana çok temiz bir kalbin var çok iyi niyetlisin derler.hayatımda bana kötü niyetli diyen tek kişi bu adam.
ilk karısından ve kendi öz çocugundan mal kaçıran adamdan ne bekliyorsunuz ?? ne kadar güveniyorsunuz

şöyle benle evlenmeden önce kadına evin yarısını arabanın yarısını vermiş.yani maddi anlamda bitikti.evin öteki yarı parasının üstüne de ablasından borç istemiş.ablası da sana borç veririm ama ev senin üstüne olursa sana abir şey olsa ilk karına kalır o bana paramı verir mi güvenemem demiş.böylece abinin üstüne evi yapmışlar.ama arrık benimle evli yani evi üstüne alması gerekmiyor mu?
önceki karısına gönlünden koptuğundan vermemiş yalnız kanunen yarılarını vermek zorunda kalıp vermiş. daha da vermesin diye de mal kaçırmış. leş gibi bir karakter. bir de çocuk yapmışsınız pes.

Konu fake miymiş? Nereden anladınız ayol bedevi medevi nedir nasıl anladınız.

Neyse.. Adam adam değil ne desek boş.

Çocuğu olan ilk karısından mal kaçıranların size hakkınızı vereceğini düşünmüyorum.

Ablası neden cocuk konusunda sizi değil de eşinizi arıyor?
Adamın huyu suyu ortada...iyi birşey olsa idi eşi boşamazdı.. birde mal kaçırmış ki sizde çok iyi birşey yapmış gibi evlenmişsiniz.. hiç mi banada aynısını yapar diye düşünmediniz? Düşünmezsiniz çünkü siz tatilisiniz,siz özeldiniz,sizi çok seviyor..geçmiş olsun..ilk karısına ne yaptıysa size de yapar

O evi unutun konusunu açma cingöz kocan seni ev derdinde sanıyor elti dolapın kapısını çarptı dediğinde mutfağa gider 3 kez daha çarpardın böylemi çarptım abla diye sorardım. Bu arada bu elti aklı sıra bana tavir yapıyor demeye getiriyor.
Sizin saf kadın oldukça bu adam 3cuye evlenir.

O evi unutun konusunu açma cingöz kocan seni ev derdinde sanıyor elti dolapın kapısını çarptı dediğinde mutfağa gider 3 kez daha çarpardın böylemi çarptım abla diye sorardım. Bu arada bu elti aklı sıra bana tavir yapıyor demeye getiriyor.
Sizin saf kadın oldukça bu adam 3cuye evlenir.
evin konusunu açmayayım ama saçma değil mi? neden kendi evi abisinin üzerinde?

Back
X