Akrabalarla tanıştım?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek arkadaşım memlekete gitmişti.O dönmeden önce bende gittim onunla.Akralarının çoguyla tanıştım.Hepsine evlencez falan dedi.Dönerken bana dedi ki.Sen bizim önümüzü görebiliyo musun dedi.Ben bilmiyorum dedim.O da ben göremiyorum.Bazen alayım şu kızı gideyim evlenelim diyorum sonra vazgeçiyorum.Büyümeni bekliyoruz bakalım dedi.Daha nasıl olgunlaşım ki?

Tüm sülalesiyle niye tanıştirsin o zaman

Canı ister tanıştırır.
Eski erkek arkadaşımı bütün sülalem tanırdı, evlenmek istemedim onunla. Eşimi beş sene boyunca kimseyle tanıştırmadım, ben onun ailesiyle tanışmadım ama evlendik. Tanıştırmak her zaman için adım atmak demek değildir.
Bu adam defalarca sana seninle evlenmeyeceğini, evlilik düşünmediğini söylemedi mi?

Tüm sülalesiyle niye tanıştirsin o zaman
Kardeşimin yabancı bir sevgilisi var.

Kız sürekli Türkiye'ye gelip gidiyor görüşebilmek için. Evimize defalarca geldi.

Kınama katıldı ki çok çok aile içi bir kınaydı. Düğünüme katıldı, göbek attık beraber. Tüm sülaleyle tanıştı haliyle.

Kardeşim evlenecek mi? Hiç sanmıyorum. Kızın beklentisi var mı yok mu onu da bilmiyorum.

Birileriyle tanışmak bir şey göstergesi değildir.

Aklı sıra hava bile atmış veya atacak olabilir "Hadi desem evlenecekti ama istemedim sensizaslayı" gibilerinden.

Az gözünüzü açın artık arkadaşım. Çok demiyorum, azcık açsanız yetecek.

Off valla arabesk hareketler düşünceler. Kim demiş zamanında ailesiyle tanıştıran erkek ciddidir diye hepiciğiniz inanıyorsunuz. Sen de bu forumu kendi evlenebilme güncen mi zannediyorsun nedir hatta blog açsan daha çok tutar evlenemez dedikleri adamla nasıl evlendim diye adım adım yaz bugün sülalesiyle tanıştım şu gün olgunlaştım ve evlendik

senle evlenmek istemiyor bence..evlenmek istese seni sen olduğun için ister, olduğun gibi kabul ederdi tabi yine bence..boşuna zaman kaybı..,lla sülale ile tanışmanız sizin evleneceğiniz manasına gelmez.

Arkadaşımın eniştesi nişanlıyken evleneceğim diye bir arkadaş düğününe alakasız bir kızla gitmişti.
Çok mutlullardı beni görene kadar. Ve kızın tek taşı çok güzeldi:)))

Armut musunuz yahu

Yapmayın artık siz birbirinizi sevmeyen bir çiftsiniz. Belki kızacaksınız ama, sizinki aşk değil hırs oldu. sevgilinizin sizi ezmesini ,sürekli evlilik muhabbetinden rencide etmesini nasıl hazmediyorsunuz. Bir bakın etrafınıza kıza pervane olmuş evliliğe ikna etmeye çalışan kaç erkek var sizin neyiniz eksik

Sevgilisi sevmiyor belli kız da o evden kurtulabilmek için adama yapışmış vaziyette ne derse desin evlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…