- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Tüm sülalesiyle niye tanıştirsin o zamanAdamın evlenmek istemediğini ne zaman anlayacaksın acaba?
Bazen alayım şu kızı gideyim evlenelim diyorum sonra vazgeçiyorum.Büyümeni bekliyoruz bakalım dedi.Daha nasıl olgunlaşım ki?
Tüm sülalesiyle niye tanıştirsin o zaman
Büyümeni bekliyoruz bakalım dedi.Daha nasıl olgunlaşım ki?
Tüm sülalesiyle niye tanıştirsin o zaman
Kardeşimin yabancı bir sevgilisi var.Tüm sülalesiyle niye tanıştirsin o zaman
Armut musunuz yahuErkek arkadaşım memlekete gitmişti.O dönmeden önce bende gittim onunla.Akralarının çoguyla tanıştım.Hepsine evlencez falan dedi.Dönerken bana dedi ki.Sen bizim önümüzü görebiliyo musun dedi.Ben bilmiyorum dedim.O da ben göremiyorum.Bazen alayım şu kızı gideyim evlenelim diyorum sonra vazgeçiyorum.Büyümeni bekliyoruz bakalım dedi.Daha nasıl olgunlaşım ki?
Sevgilisi sevmiyor belli kız da o evden kurtulabilmek için adama yapışmış vaziyette ne derse desin evlenecekYapmayın artık siz birbirinizi sevmeyen bir çiftsiniz. Belki kızacaksınız ama, sizinki aşk değil hırs oldu. sevgilinizin sizi ezmesini ,sürekli evlilik muhabbetinden rencide etmesini nasıl hazmediyorsunuz. Bir bakın etrafınıza kıza pervane olmuş evliliğe ikna etmeye çalışan kaç erkek var sizin neyiniz eksik
Tanıştıktan sonra önünü göremiyorum niye desin? İnsanlar tanışıp nişan söz falan atabiliyor. Tanışmaya anlam yükleme.Tüm sülalesiyle niye tanıştirsin o zaman
Arkadaşımın eniştesi nişanlıyken evleneceğim diye bir arkadaş düğününe alakasız bir kızla gitmişti.
Çok mutlullardı beni görene kadar. Ve kızın tek taşı çok güzeldi:)))
Ay ben anlamadim canım ya , nasıl yani adam nişanlıyken başka kızla mı gelmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?