- 22 Mayıs 2010
- 1.648
- 2.310
- 658
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Arkadaşımın eniştesi nişanlıyken evleneceğim diye bir arkadaş düğününe alakasız bir kızla gitmişti.
Çok mutlullardı beni görene kadar. Ve kızın tek taşı çok güzeldi:)))
Nişanlısı arkadaşımın ablasıydıAy ben anlamadim canım ya , nasıl yani adam nişanlıyken başka kızla mı gelmiş?
Ne acayipErkek arkadaşım memlekete gitmişti.O dönmeden önce bende gittim onunla.Akralarının çoguyla tanıştım.Hepsine evlencez falan dedi.Dönerken bana dedi ki.Sen bizim önümüzü görebiliyo musun dedi.Ben bilmiyorum dedim.O da ben göremiyorum.Bazen alayım şu kızı gideyim evlenelim diyorum sonra vazgeçiyorum.Büyümeni bekliyoruz bakalım dedi.Daha nasıl olgunlaşım ki?
Neden olgunlaşasın ki? Kimin için? Bu hayatta kendinden başka kimse için kendini değiştirmeye çalışma. Değmez. Önünde sonunda üzülen sen olursun. Ayrıca seni seven, evlenmek isteyen insan zaten sana kavun muamelesi yapmaz. Ben senin yerinde olsam bundan sonra bu adam bana evlenelim diye yalvarsa bırak nikahımı, tırnağımın ucunu vermem.Erkek arkadaşım memlekete gitmişti.O dönmeden önce bende gittim onunla.Akralarının çoguyla tanıştım.Hepsine evlencez falan dedi.Dönerken bana dedi ki.Sen bizim önümüzü görebiliyo musun dedi.Ben bilmiyorum dedim.O da ben göremiyorum.Bazen alayım şu kızı gideyim evlenelim diyorum sonra vazgeçiyorum.Büyümeni bekliyoruz bakalım dedi.Daha nasıl olgunlaşım ki?
Kızların en çok düştüğü hata bu sanırım. Fazlaca anlam yüklüyorsunuz bu tanışma olayına. Seninle evlenmese sanki hesapmı soracak ona akrabaları.Tüm sülalesiyle niye tanıştirsin o zaman
Eski konu başlıklarına baktim, benzer birkaç konusu var. Adam ölene kadar evlenmeyeceğim, bekar kalacağım demiş. Yavrum, bu kız da hala mahalle baskısından etkilenir de benimle evleni mi acaba diyip kendini kandırmaya çalışıyor. Sana bir sure sonra ayrılalım derse ama akrabalarinla tanıştım, evlenmemiz vacip oldu falan de.Kızların en çok düştüğü hata bu sanırım. Fazlaca anlam yüklüyorsunuz bu tanışma olayına. Seninle evlenmese sanki hesapmı soracak ona akrabaları.
Evet orasi öyle.Ama hosuma gitti tanistirmasiKızların en çok düştüğü hata bu sanırım. Fazlaca anlam yüklüyorsunuz bu tanışma olayına. Seninle evlenmese sanki hesapmı soracak ona akrabaları.
Ben eminim ama.Zaten biz konusuyoduk memleketine gidelim birlikte diye.Bu gune nasip oldu.Ben sadece şuan istemiyorum.Ama evlilik istiyorum tabiki.E niye tanıştırdı o zaman yedi sülalesiyle? Adınızı çıkardı, çekildi kenara. Böyle bir dengesizle hayat geçmez. Bu arada madem siz de evlilik konusunda emin değilsiniz, niye peşinden kalkıp adamın memleketine gittiniz de ailesi ile tanıştınız? İkiniz de ne yaptığınızı bilmiyorsunuz bence.
:))) +1Kavun aliyor sanki. Olgunlasmasini bekliyormus. Ayril.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?