Akrabama aldatıldığını söylemeli miyim?

eminsen soylemelisin daha dogrusu bildirmelisin bence. bunu bilip ses cikarmaman da kul hakkidir bana gore. ama iste akraban olan adam nasil tepki verecek cok hiddetlenir mi ki?

Yaşadığım ilden yapamam ama İstanbul'a gidince dediğiniz gibi bi face adresi alıp ikisine de msj atabilirim.

Öff ne bileyim yaaa söylesem bi türlü söylemesem bi türlü. (

bence hic bulasma, onlar barisir arada kotu olan sen olursun genede

Konunun içeriğini okumadım. Ama konu aldatılmaksa ve buna şahit olmaksa kesinlikle söylemelisiniz ama ordan burdan duyma bilgilerle çıkmayın karşısına..

Açık ve net . Söyleyin derim

Sizin başınıza gelse emin olun sizde söylenmesini istersiniz ..

benim takıldığım nokta çocuğun bunları uygunsuz yakaladığı ve bildiğini nerden öğrendiniz?

benim takıldığım nokta çocuğun bunları uygunsuz yakaladığı ve bildiğini nerden öğrendiniz?

Uygunsuz değil tatlım, çocuğu bu kadına karşı çok sinirliydi ,sürekli ona hakaret falan ederdi. Bu olay ortaya çıkınca da kuzenimle birlikte onunla konuştuk, bize açılmasını sağladık o da her şeyi itiraf etti.

Yani şöyle söyleyeyim , bu kadın hep iyi yerlere gider, iyi şeyler alır.Sosyetik olmaya çok meraklıdır, her yerden yemez içmez. Fakat o gün onun hiç uğramayacağı bir semtte, esnaf lokantası gibi bi yerde adamla bunu görmüş. Galiba kimse görmesin diye alakasız yerlerde buluşuyolar.

Son düzenleme:

20 yaşındaki yetişkin bir kişi annesinin babasını aldattığını gizliyorsa, işin içinde başka şeyler vardır
çünkü normal olan bir evlat böyle bir olay karşısında asla sessiz kalmaz
bence adamda karısının kendisini aldattığını biliyordur ve tepkisiz kalıyordur
olaya hiç karışmamanızı tavsiye ederim...

Bir gün müşteri hizmetleri ile ilgili olarak bir işlem yapmamız gerekti. Anneme 10 saat konuyu anlatmaktansa, "Arayım da ben yapayım" diye düşündüm.

Annemmişim gibi, annemin bilgilerini vererek konuştum. Ve ne oldu dersiniz, benimle hiçbir işlem yapmadılar ve benim "Ayşe Hanım" olmadığımı düşündüklerini söylediler.

Daha sonra da bireysel başvuru ile işlemi yapmak zorunda kaldık.. Bilmem konuyla bağlantısını kurabildiniz mi?

Yani demem o ki.. O kayıtlara ulaşması, savcılık haricinde olabilitesi olan bir şey değil. O zaman her kafasına esen kayıt çıkarttırsın. Bi de 2004 yılından falan bahsetmişsiniz.

O kayıtlara, insanın kendisinin bile ulaşması çok çok zor. Kaldı ki x birisi gelecek de benim kayıtlarıma ulaşacak.

O kısma insanların takılmasının nedeni bu yani..

çocuk söyleyemiyor olabilir ya.
ben de babamın annemi aldattığını yakaladım telefonundaki fotolardan ama söyleyemedim bi türlü. bi de annem çalışmıyodu boşansalar daha kötü olur annem için diye düşündüm susmak zorunda kaldım. dedem ve ananem de vefat ettiler çünkü kardeşleri var bi tek annemin. boşansa kimin yanında kalabilir ki.
işiniz çok zor ya insan gerçekten napıcanı şaşırıyor.
eğer çok rahatsızsanız kadının eşine başka bi isimden mail filan atın ya da mektup not gibi birşey
yıllardır böyle birşey varsa adama da çok yazık yani salak yerine konmak hiç hoş değil

hiç bulaşma eminim kocası da bir şeylerin farkındadır insanlar halinden memnun devam ediyor sen kötü olursun sonra. bir akrabam kocasını yıllardır aldatıyor ( kendimde arabada öpüşürken gördüm) kuzenim kocasına anlattı bu durumu ve sonuçta kuzenime küstüler evliliğine devam ediyorlar

ddökümleri almak bukadar kolay olmamalı ama doğru yada yanlış bilemem .... ben olsam birinci dereceden akrabam değilse sölemezdim nasıl lsa ortaya çıkıcak bu durum nereye kadar saklanabilir ki

ilginç ya kuzenine aldatan taraf küsebilir de diğer taraf teşekkür etmeli bence
böyle şeyler duya duya evlilikten soğudum valla

ilginç ya kuzenine aldatan taraf küsebilir de diğer taraf teşekkür etmeli bence
böyle şeyler duya duya evlilikten soğudum valla

karıma iftira atıyorsunuz diyor ama bu olay 6-7 yıldır devam ediyor kızı da biliyor tüm sülale de biliyor. kocası memnun kadın memnun o kadar farklı şeyler varki en sağlıklısı bulaşmamak gerek yok

karıma iftira atıyorsunuz diyor ama bu olay 6-7 yıldır devam ediyor kızı da biliyor tüm sülale de biliyor. kocası memnun kadın memnun o kadar farklı şeyler varki en sağlıklısı bulaşmamak gerek yok

tuhaf ilişkiler işte Allah uzak tutsun böyle insanlardan
çocuklarına yazık onların da psikolojileri alt üst olmuştur
çocuklar ahlakı anne babadan öğreniyo sonuçta yazık ya

Canım senin durumuna da çok üzüldüm. Umarım baban hatasını anlayıp yaptığı şeye son vermiştir.
Biz de kadının da kocasının da durumları çok çok iyi. Boşansalar ikisi de bişey kaybetmez. Bilmiyorum yaa kadına mail atıcam herhalde (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…