eminsen soylemelisin daha dogrusu bildirmelisin bence. bunu bilip ses cikarmaman da kul hakkidir bana gore. ama iste akraban olan adam nasil tepki verecek cok hiddetlenir mi ki?Kadına da adama da bu konunun birileri tarafından bilindiğini eğer bu duruma devam ederlerse kocasına ve o adamın karısına bunun açıklanacağını söylemenin bir yolunu aradım ben de. Kimliğimi belli etmeden yani ama nasıl?
o zaman kadin ve sevgilisine bildiginizi belirtin ama tabi ki kimlik gizlereyerek,
bir face adresi alin,cafeden filan girp msj atin onlara bildikleriizi filan aman bu islerede karisilmaz gerci
ne haberler duyuyoruz yok sevgililer bir olup esi öldürüyor, yok es kadini öldürüyor
ya da kari-koca bir olup sevgiliyi öldürüyor
bunlardan dolayi korkarim ben ama dmeek istiyorsaniz yine ayni calismayi yapin kocasina gönderin ya da elden anlatin
çok şaşkınım her bilgileri veren telefon kayıtlarımızı alabiliyorsa vay halimize resmen özel hayat ihlali bu çok saçma yahu.....
neyse konuya gelirsem adamın az buz değil senelerdir aldatılıyor ve hiçbir şey anlamamış olması çok ilgisiz biri olduğunu düşündürdü bana...
belki de o da yurt dışı seyahatlerinde yapacağını yapıordur böyle saçma bi evlilikleri vardır.....
söylerseniz kötü bir olaya sebep olma ihtimaliniz de var bilemedim gerçekten......[/QUOTE
Bazen düşünüyorum acaba aldatıldığından haberi var mı diye? Ama yok yani, zannetmiyorum hiçbir erkek senelerce boynuzlanmaya katlansın.
İlgisiz aslında, bir de karısını çok yüceltir, sürekli över çok beğenir falan ondan mı konduramıyor bilmiyorum. Adamın da yüksek tansiyonu var Allah korusun öğrendiğinde kalp krizi geçirir bişey olur ondan da korkuyorum. Yoksa hiddetlenip bişey yapacağnı sanmıyorum, kılıbık bir adamdır ama altından ne çıkacağı belli olmaz tabii.
çok şaşkınım her bilgileri veren telefon kayıtlarımızı alabiliyorsa vay halimize resmen özel hayat ihlali bu çok saçma yahu.....
neyse konuya gelirsem adamın az buz değil senelerdir aldatılıyor ve hiçbir şey anlamamış olması çok ilgisiz biri olduğunu düşündürdü bana...
belki de o da yurt dışı seyahatlerinde yapacağını yapıordur böyle saçma bi evlilikleri vardır.....
söylerseniz kötü bir olaya sebep olma ihtimaliniz de var bilemedim gerçekten......[/QUOTE
Bazen düşünüyorum acaba aldatıldığından haberi var mı diye? Ama yok yani, zannetmiyorum hiçbir erkek senelerce boynuzlanmaya katlansın.
İlgisiz aslında, bir de karısını çok yüceltir, sürekli över çok beğenir falan ondan mı konduramıyor bilmiyorum. Adamın da yüksek tansiyonu var Allah korusun öğrendiğinde kalp krizi geçirir bişey olur ondan da korkuyorum. Yoksa hiddetlenip bişey yapacağnı sanmıyorum, kılıbık bir adamdır ama altından ne çıkacağı belli olmaz tabii.
sessiz atın tekmesi pek olur derler karısından ummuyorsa daha fena...ama 2004ten beri diyorsun yaa 8 sene olmuş nasıl anlamaz bir insan...baksana kadın telefonundan msjları bile silmemiş okadar rahat yani....karışma bence vazgeçtim
sessiz atın tekmesi pek olur derler karısından ummuyorsa daha fena...ama 2004ten beri diyorsun yaa 8 sene olmuş nasıl anlamaz bir insan...baksana kadın telefonundan msjları bile silmemiş okadar rahat yani....karışma bence vazgeçtim
Tek bir tane msj vardı telinde, sanırım diğerlerini silmiş onu yeni atmış da telaştan unutmuş gibiydi.
Çocuğuna desem mi bak kardeşim sen söylüyosan söyle yoksa ben söylerim daha kötü olur diye?
Yavrum onun da psikolojisi daha da bozulur yaaa(
benim takıldığım nokta çocuğun bunları uygunsuz yakaladığı ve bildiğini nerden öğrendiniz?
Tek bir tane msj vardı telinde, sanırım diğerlerini silmiş onu yeni atmış da telaştan unutmuş gibiydi.
Çocuğuna desem mi bak kardeşim sen söylüyosan söyle yoksa ben söylerim daha kötü olur diye?
Yavrum onun da psikolojisi daha da bozulur yaaa(
ay ben konunun başında fatura matura okuyunca sonunu tam okumamışım çocuğuda mı biliyor yazık yaa
belki annesi tembihlemiştir yada çocuğun yaşını bilmiyorum ama anlamamıştır sürekli görüştükleri için kondurmamıştır ne bileyim....
çocuğa söyleme bence kötü olur....
bu arada o kayıtları bir kere çıkarttıysan bidaha çıkarttırabilirsin kanıt olsun istiyorsan öyle değil mi?
not: itiraf etti yazmışsın yeni gördüm...
bide şunu düşündüm nasıl kadınlar bazen anlayıp bilmemezliğe vuruyorsa bazı erkekler de yapıyor bunu..belki de öyledir
ay ben konunun başında fatura matura okuyunca sonunu tam okumamışım çocuğuda mı biliyor yazık yaa
belki annesi tembihlemiştir yada çocuğun yaşını bilmiyorum ama anlamamıştır sürekli görüştükleri için kondurmamıştır ne bileyim....
çocuğa söyleme bence kötü olur....
bu arada o kayıtları bir kere çıkarttıysan bidaha çıkarttırabilirsin kanıt olsun istiyorsan öyle değil mi?
Çocuğu 20 yaşında cnm ya. Zaten sonraları o da kıvırmaya başladı, yok artık görüşmüyorlar bence, telefonunda görmüyorum demeye başladı. Neyle tehdit etti çocuğu bilmem ki? Tahmin edemiyorum onun psikolojisini ne düşündüğünü neden söylemediğini?
Evet cnm tekrar çıkarttırcam eğer söylemeye karar verirsem.
hiç bulaşma eminim kocası da bir şeylerin farkındadır insanlar halinden memnun devam ediyor sen kötü olursun sonra. bir akrabam kocasını yıllardır aldatıyor ( kendimde arabada öpüşürken gördüm) kuzenim kocasına anlattı bu durumu ve sonuçta kuzenime küstüler evliliğine devam ediyorlar
ilginç ya kuzenine aldatan taraf küsebilir de diğer taraf teşekkür etmeli bence
böyle şeyler duya duya evlilikten soğudum valla
karıma iftira atıyorsunuz diyor ama bu olay 6-7 yıldır devam ediyor kızı da biliyor tüm sülale de biliyor. kocası memnun kadın memnun o kadar farklı şeyler varki en sağlıklısı bulaşmamak gerek yok
çocuk söyleyemiyor olabilir ya.
ben de babamın annemi aldattığını yakaladım telefonundaki fotolardan ama söyleyemedim bi türlü. bi de annem çalışmıyodu boşansalar daha kötü olur annem için diye düşündüm susmak zorunda kaldım. dedem ve ananem de vefat ettiler çünkü kardeşleri var bi tek annemin. boşansa kimin yanında kalabilir ki.
işiniz çok zor ya insan gerçekten napıcanı şaşırıyor.
eğer çok rahatsızsanız kadının eşine başka bi isimden mail filan atın ya da mektup not gibi birşey
yıllardır böyle birşey varsa adama da çok yazık yani salak yerine konmak hiç hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?