Akrabamız beni sevgilimle gördü

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar bugün sevgilimin evine gittim tez yapacaktık beraber ben çeviri yapamıyorum o çevircekti sözlükle falan ben yazacaktım neyse..dolmuştan indim gelip aldı beni..apartmana gircez arkamı bi döndüm annemin dayısı bana bakıyor beni görüp takip etmiş..o korkudan kafamı geri çevirip salak gibi sevgilimle apartmana girdim..camdan bi baktım adam apartmanın önünde bekliyor..ben bi ağlama zırlama krizine girdim...sevgilim evden çıktı adama bak napıyo dedim telefonla konuşuyodu belki annemi arıyo çağırıyo diye düşündüm..sevgilim çıktı markete gider gibi geldi eve..baktık adam yok indik hemen koşarak taksi durağına gittik ve kızılaya gittim anne arkadaşlarlayımda öğrenci kartımı bulamadım odamda mı bakıver diye..maksat o saatte ben orda değildim diyebilmek

bu adam daha öncede gördü beni geçen yıl anneme söyledi ama eve girdiğimi söylememiş akıllı olsun kızın demiş annem nasıl gördün demiş kızına sor demiş..
ben napıcam adamla gözgöze geldim bana benzetmiştir diyeceğim ama çok korkuyorum
bi yandanda herşeyi anneme itiraf etmek istiyorum ama kesin öldürür beni yada üzüntüden kendi ölür

sizce bi kere söyleyen adam bidaha söler mi...ben ne yapmalıyım bilmiyorum şuan

kimseye fırsat vermeden annene sen anlatmalısın..
ödev yapmak için erkek arkadaşının evine gidebilirsin ,
bu o kadar garip bir durum değil, ama gizlemen yanlış anlaşılmana sebep olur,
güzelce konuş annenle umarım sorun çıkmaz.

Adam önceden de söylediyse ve takip ettiyse söylicek bi tipe benziyor ama inşallah kurtulursun.
Annene güzelce anlatsan kızar mı?

yalan yalanı doğurur..böyle devam edersen daha çok yalan söylemek zorunda kalacaksın.ya herşeyi anlat annene ya da erkek arkadaşının evine gitme.adamın susacağını sanıyorum çünkü ikinci olmuş aynı şey.

Annenin dayısıyla selamınız yok mu ?

Keşke gitmeseydin arkadaşının evine.Üstelik daha önce bu konudan ağzın yanmışken...
Üzgünüm ama bu kez bence söyleyebilir.Daha önce uyarmış,ikinciyi görmüş,söyler diye düşünüyorum.
Ama aynı kişinin seni aynı durumda görmesi ilginç.Acaba yakın mı oturuyorsunuz veya takip mi ediyor ?

kızlar annem ödev için gitmeyi tasvip etmez ne işin var oğlanın evinde diye babama bile söyler çok korkuyorum

adam söyleyecek olsa söylerdi zaten.ne adammış ama işi gücü bırak takip et. dikkatli ol sen de. normal erkek arkadaşın olduğunu söylersin.öğrenciyken annene bildirme sevgilini çünkü evlilik bekliyorlar hemen mezun olunca

ordaki kahvede takılıyormuş :18: :18: :18:
selamımız var ama bi anda şok olup kafamı çevirdim çok pişmanım selam verip burda işim var falan demediğime

söyler tatlım akrabalar bayılır böyle işgüzarlığa
normalde arayıp bişeye ihtiyacın var mı diye sormazlar ama biyerde biriyle görsünler hemen bekçi kesilirler
yalan söylemek doğru bişey değil ama herkes annesinden babasından bazı şeyleri gizlemiştir
şuraya gidiyorum diyip sevgilisiyle buluşmuştur gençlik bu....
sen en iyisi anne ödev yapmaya gittik bi arkadaşın evine ama kalabalıktık kızlı erkekli de
bi nebze daha yumuşatmış olursun belki olayı

söylese bile benzsetmiştir falan desem..ya kızlar amhvoldum ben evden kaçasım falan var

ordan işe gitti büyük ihtimal daha söylecek vakit olmamıştır ama söyleyecek olsa ilk görüdğündede söylerdi dimi açıkca

Anneler bir baskadir.. Her seyide bilmeyi hakediyorlar bence..
Anne gibi sirdas,arkadas,dert ortagi bulunmaz canim..
Korkunu gercekten cok iyi anliyorum..
Adama noluyosa seni takip etmis..
Yokta onane anan var baban var yani seni kollamak onami kaldi
Annene anlat bence. Her genc kizin sevgilisi olur. Yanlis bisey yokki bunda.
Eger saklayipta gizlice gidersen yanlis anlasilirsin...
Anlatmazsan adam anneni belkide dolduracak anneni ikna etmen zor olacak...

bi sürü arkadaş toplandık diye annene söyle. kızlar da vardı falan dersin.

ama anneme kızılaya gidiyorum demiştim evden çıkarken :18:

çok zor durumda kaldım off offf

söylese bile benzsetmiştir falan desem..ya kızlar amhvoldum ben evden kaçasım falan var

bak hala yalanla örtme peşindesin,hataya devam ediyorsun..he evden kaç,tam isabet olur.bekle,dayın anneni ararsa otur anlat.sevglin olduğunu söylemek zorunda değilsin,okuldan arkadaşım de ve artık ödevlerini dışarda yapmaya çalış.

Dayı söylemeden sen erken davranıp söyle bence.
Arkadaşımın evine kitap bırakmaya veya sözlük almaya uğradık vs...

Bir de lütfen bir daha böyle bir duruma izin verme.
Gitmeyiverin evine,başka yerde çalışın,olmaz mı ?

kızlar annem okuldan arkaşın evine gitmemede kızar kızlı erkekli babama söyler daha öncekinde söyledi
bu işten nasıl sıyrılcam ben kafayı yemek üzereyim adam sölemez inşallah ya inşalalh

ortak bir arkadaşına gittiğinizi söyle en azından, kızlı erkekli bikaç isim say şunlar şunlar vardı diye
hep birlikte ödevimizi yapacaktık o sırada görmüştür de

yukardaki mesajını yeni gördüm
annen ona da kızıyorsa benzetmiş diyeceksin mecbur

Son düzenleme:
ozaman bi arkadaşın evinden notları almaya gittik sonra kızılayda takıldık dersin yada tam tersi

en olmadı ya anne biz o gün bi arkadaşın evinde ders çalıştık arkadaşlarla kızlı erkekli ama sen kızarsın diye kızılaydayım dedim dersin
kızarsa da şımarırsın azcık yaa herkes bir araya gelip toplanıyo ders çalışıyo ne var ki bunda ben yanlış bişey yapmıyorum senden bişeyimi de gizlemek istemiyorum ama mecbur bırakıyosun beni dersin biraz dudak bükersin bi öpücük kondurursun tamam işte...
çok mu sert annen yapamaz mısın böyle şeyler?

siz içeri girerken denk gelmişsiniz aslında tanışmıyomuşsunuz gibi söylesen. yani belli miydi adamın tarafından bakınca sizin beraber girdiğiniz... belki kapıda karşılaşmış iki yabancısınız? ev de ayşenin evi dersin...

madem ailen bu kadar karşı, bidaakine gitme bence de evine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…