Akrabamız beni sevgilimle gördü

kesinlikle katılıyorum sana, söylesen hemen evlilik bekleyecek seni sıkıştıracak sen de sevgilini ve tatsızlık olacak, sırf bu yüzden ben de 3,5 yıldır anneme söyleyemiyorum, evlilik öyle ha deyince olan bir şey değil..

Dürüst olmayıp dayınızın sizi şikayet etmesindense annenizden babanızdan güzel bir zılgıt yemeniz çok daha yerinde.

Yalan yalanla örtüldükçe çıkılmaz hal alır..Bu durumda anneniz daha çok incinir.

Dayınıza ''evet biliyorum ödev için kitaba ihtiyacı varmış onları almaya gitti, haberim vardı'' demesi hem anneniz açısından hemde sizin açınızdan çok daha iyi.

Ödev yapmak için ise ev ortamındansa Kızılay'da v.b yerlerde öğreci kafeleri ve kafelerin özel bölümleri var.Tavsiye ederim.

sevgilinle gördüğü günü hatırlamaz belki ama yeri de mi hatırlamayacak?yani deryanın evi ile sevgilinin evi aynı semttemi?adam diyecekki şurada gördüm ama deryanın evi orada değilse sıkıntı olmasın..

deryanın evide o semtte..hatta sevgilimin evinin yerini deryanın evi olarak söyledim..kontrol etmezler etseler bile taşındılar derim öğrenci evi sonuçta

Tez ödevi için gittiğine göre yaşın en az 22-23 olmalı..Neyi doğru neyi yanlış yapacağını bilecek yaştasın..
Dayının yaptığı ne kadar ayıp yaa. Takip edip direkt annene anlatması..
Bence sen söyle dayından önce..Sonuçlarına katlan yoksa dayının anlatması daha sakıncalı olur..

dayıya bak ya..böyle akrabaları öldürmek istiyorum kendi çoluğu çocuğu yok mu gitsin onları takip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…