Akrabamız beni sevgilimle gördü

benim annem bunu kabul etmez ki babama söylerler daha önce adam eve girdiğimi bile söylemediği halde evden çıkarmadılar beni okuldan dersten çıkınca hep aradılar bu kez çok farklı olablir

daha öncede seni görüp annene akıllı olsun kızın demiş öyle mi
vay be?? çok sinir oldum ya biri benim için anneme babama öyle diyecek kimseyi tanımam yıkarım valla ortalığı..
sana bişe diyim mi o adam böyle milletin kızları için atıp tutuyordur ama genelde böyle adamların kızlarının yapmadığı kalmıyor dışarlarda..
annen sana bişey derse önce saçmalamasın öyle bişeyin imkanı yok de sonrada ayrıca ben sizden başka kimseye hesap vermek zorunda değilim 25 yaşında aklı başında biriyim çok şükür alnım da ak de.. annende daha o adamı kaale bile almaz hatta tersler bi daha böyle bişey dediğinde..

annene söyle açık açık vs. demişsiniz de belli ki arkadaşın ailesi çok katı, 25 yaşında olmasına rağmen kızlı erkekli ev oturmasına bile karşılarmış, daha makul yollardan gidelim bence.

bi kız arkadaşın evine ders notu almaya gittim o da erkek kardeşiydi filan de bence. bir de apartmana el ele ya da sarılarak mı girdiniz? eğer öyle girmediyseniz her aynı anda apartmana girdiğinle sevgili olacak halin yok.

adamın kızı dayımla evi..internette erkekelrl konuştu kızı ananem üstünü örttü olmaz öyle şey diye..yengemde inkar etti ben değil komşum konuştu diye o rahat ama ben bekarım bide onane
ve kızını takip etsin neden benle uğraşıyor

yok cnm el elede değildik sarılmıyordukta

evet aynen onane??
sana bişi söylim sen ve annen böyle konularda sanane mesajını vermezseniz karşı tarafa o kişi hep bir söz söyleme hakkı olduğunu sanıyor..
sen annene söyle canım elalem kendi kızını oğlunu nasıl savunuyor her haltı yapsalar bile üstünü kapatıyor sen beni milletle beraber eziyorsun de annende anlar.. tabi daha düzgün bi üslupla ben şuan sinirlendim ondan öyle yazım :)

canm asıl mesele ailem inş adamın beni birine benzettiğine inanır

canm asıl mesele ailem inş adamın beni birine benzettiğine inanır

inanırlar canım da bence mesele o değil sen kendini çok ezdiriyorsun.. yani sana ailene isyan et asi ol demiyorum tabiiki ama bizim toplumun genelinde kızı ezebildiğin kadar ezki yanlış şeyler yapamasın olgusu var.. sen ailene yavaştan bu durumlara sinir olduğunu göster.. kaç yaşına gelmişsin böyle hayat çekilmez valla. olan sana olur söylim..
tabii bunlar benim dikkatimi çektiği için söyledim :)

ailesi fazla katı anneler genelde böyle şeylerde arabulucu olur yada gizler baban duymasın der asunun annesi tam tersi hemen gidip babasına söylüyormuş kızına destek olan bir anne değil yani
bu durumda da annesine doğruyu söylemesi imkansız...
bazı insanlar karşısındakine zorla yalan söyletir, mecbur bırakır....

inanmasalar da en azından doğru mu yalan mı bilemezler tatlım
sen de daha dikkatli ol bundan sonra bu adamın nerden çıkacağı belli olmaz seni takip etmeyi iş edinmiş herhalde deli mi ne!

kızmayın ama anneniz çok ilginç geldi bana elalemin evli kadınının internette yazışmasını kapatıyor kendi kızını ayıbını kapadığı kızın babasıyla seni eziyor
adam önce kendi kızına baksın
arkadaşında dediği gibi zaten kendisi her haltı yiyenler başkasının açığını arar
karşısındakinin hatasını buldudamı herkesten çok onun sesi çıkar
sanki sen 10 yaşında çocuksunda adamın başka işi gücü yok seni takibe almış koskaca 25 yaşında bir kızsın herşeyden önce reşitsin kimseye hesap vermek zorundada değilsin
yanlış bişe dediysem kusura bakma benimde çevremde var bu tiplerdende böyle meraklı melehatlarada sinir oluyorum

Son düzenleme:

cnm adam emekli bi orda bi burda çalışıyor yoksa boş boş geziyor..erkek arkadaşımın evide merkezi bi ter sayılır gördükçe peşime takılıyor kişliksiz ya kimse artık beni takip ediyor

olayı kapatan anneannem..ama adam arkamdan dedikodu yapmamış neyseki sadece anneme söylemiş
bu sefer hiç söylemez umarım

olayı kapatan anneannem..ama adam arkamdan dedikodu yapmamış neyseki sadece anneme söylemiş
bu sefer hiç söylemez umarım

söylemez bence rahat ol
söylesede elele değilmişsin hiç umursama rahat ol yoksa ortada bişe yokken daha çok dikkat çekersin
merak etme her genç kız böyle yalanlar ailesine söyler zamanında bende eşimle buluşur eve geç gelince abim ve babama teyzemdeydim derdim
hey gidi eski günler

Annenle konuşmayı denesen kimse evladını üzgün görmek istemez dürüst olsan belki de kızmaz

Cok ayıp ediyorum ama cok da zorda kalır isen kız arkadaşımın evine gittim bizi gören kisi gözlük alsın arkadaşımın kardesi idi o henüz 12 yasında de

Yok yok kötü bı fikir oldu

cnm adam emekli bi orda bi burda çalışıyor yoksa boş boş geziyor..erkek arkadaşımın evide merkezi bi ter sayılır gördükçe peşime takılıyor kişliksiz ya kimse artık beni takip ediyor

ya sen de gelmişsin artık 25 yaşına bu nedir böyle ben bile sinir oldum...
gerçi sorun adamdan çok senin ailenin tutumunda sen 35e de gelsen ailenle oldukça korkarak yaşarsın valla allah kolaylık versin sana

annenle konuşsan ben seninle bazı şeylerimi paylaşmak istiyorum ama sen hemen gidip babama söylüyosun anne-kız böyle mi olur biz hiç dertleşemicek miyiz falan desen azcık düzelmez mi ki:44:

Son düzenleme:
canim ne evden kacmasi... durust ol, annene kendin soyle elalemden duymasindansa senden duysun ki elalemin agzini da durdursun. haberim var cevirisi vardi der millete karsi seni korur yoksa senin tez ceviri olayi kim bilir ne olarak doner dolasir gider kulaklarina kimse bilmedigi icin.

söyleidm cnm daha önce baban öğrenince sabahlara kadar benle kavga ediyor babanla uğraşamam dikkatli ol demişti

benim annemle aramda 7 saat var ben bile diken üstünde oluyorum sevgilimin evine gideceğim zaman,annem ya beni takip ederse diye:) Evde olduğuna emin olup öyle gidiyorum,hatta bikaç kere ev telefonundan arayıp sesini duyup kapatmıştım,çünkü bizimki biraz delidir,kafasına taksın yapmayacağı şey yoktur...
İnan okurken yaşamış gibi oldum,ben olsam ne yapardım diye
apartmanın sevgilimin apartmanı olduğunu bilmiyolar ya,arkadaşına gitmiş gibi davranırım.Annem dayım böle böle dedi derse de,evet dedim ya Nihalden not almaya gittim diye falan derim...

korkma tatlım ya,tez mez yazdığına göre ünv 4. sınıfa gelmişsin,nerden baksan 20 olmuşsundur...Yani elbet hoş karşılamazlar ama yaşının da bilincine göre azarlar annen azarlıyacaksa da :)
ayrıca babanı niye karıştırsın ki?Anneler tehdit eder ama yüzgöz olmazlar babalarla,sen rahat ol :-*

umarım bi an önce kapanır bu konu da finallere kafan rahat girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…