Dayı söylemeden sen erken davranıp söyle bence.
Arkadaşımın evine kitap bırakmaya veya sözlük almaya uğradık vs...
Bir de lütfen bir daha böyle bir duruma izin verme.
Gitmeyiverin evine,başka yerde çalışın,olmaz mı ?
kızlar annem okuldan arkaşın evine gitmemede kızar kızlı erkekli babama söyler daha öncekinde söyledi
bu işten nasıl sıyrılcam ben kafayı yemek üzereyim adam sölemez inşallah ya inşalalh
ozaman bi arkadaşın evinden notları almaya gittik sonra kızılayda takıldık dersin yada tam tersi
en olmadı ya anne biz o gün bi arkadaşın evinde ders çalıştık arkadaşlarla kızlı erkekli ama sen kızarsın diye kızılaydayım dedim dersin
kızarsa da şımarırsın azcık yaa herkes bir araya gelip toplanıyo ders çalışıyo ne var ki bunda ben yanlış bişey yapmıyorum senden bişeyimi de gizlemek istemiyorum ama mecbur bırakıyosun beni dersin biraz dudak bükersin bi öpücük kondurursun tamam işte...
çok mu sert annen yapamaz mısın böyle şeyler?
annem çok sert babama bile anlatır...inkar etsem yanlış görmüştür benzetmiştir ben kızılaydaydım senle bile tlfnda konuştum diye
kızlar bugün sevgilimin evine gittim tez yapacaktık beraber ben çeviri yapamıyorum o çevircekti sözlükle falan ben yazacaktım neyse..dolmuştan indim gelip aldı beni..apartmana gircez arkamı bi döndüm annemin dayısı bana bakıyor beni görüp takip etmiş..o korkudan kafamı geri çevirip salak gibi sevgilimle apartmana girdim..camdan bi baktım adam apartmanın önünde bekliyor..ben bi ağlama zırlama krizine girdim...sevgilim evden çıktı adama bak napıyo dedim telefonla konuşuyodu belki annemi arıyo çağırıyo diye düşündüm..sevgilim çıktı markete gider gibi geldi eve..baktık adam yok indik hemen koşarak taksi durağına gittik ve kızılaya gittim anne arkadaşlarlayımda öğrenci kartımı bulamadım odamda mı bakıver diye..maksat o saatte ben orda değildim diyebilmek
bu adam daha öncede gördü beni geçen yıl anneme söyledi ama eve girdiğimi söylememiş akıllı olsun kızın demiş annem nasıl gördün demiş kızına sor demiş..
ben napıcam adamla gözgöze geldim bana benzetmiştir diyeceğim ama çok korkuyorum
bi yandanda herşeyi anneme itiraf etmek istiyorum ama kesin öldürür beni yada üzüntüden kendi ölür
sizce bi kere söyleyen adam bidaha söler mi...ben ne yapmalıyım bilmiyorum şuan
hahah guldurdun ya beni:) Allahda seni guldursun..:) cunku aklima benim ilk 2,3 senelerimi hatirlattin.. biz gerci bulusmak icin cehenemin ta dibine giderdik.. ben gelen gecen arabalardan bile urkerdim.. aha babam diye:) ve takip edilmekdende cok korkardim.. kalbim duracak gibi olurdu.. suan nisanliyim ve cok rahatim..:) sen bence tatlim kezinlikle ev icinde bulusma! bu ders icinde olsa bile.. bir suru yer var.. cafe, kutuphane...neler neler.. evin icine girersen coooooooook yanlis anlasilirsin sana diyeyim ( takip ederler). Ben erkek nisanlimin evine ilkez, kendi ailemle gittim.. dusun 8 yildan sonra...ev tehlikeli.. hem rahat durmazsiniz nekadarda kendine guvensen guven hemde takip edilirsen yanarsin.. anlatsanda gercegi inanmazlar.. adin cikar dokuza inmez sekize olur...
buarada adam kesin söyleyecek bence, yoksa takip etmezdi...
seni korkutmak istemem ama hazırlıklı ol diye söylüyorum canım
adam seni çok yakından gördüyse olmaz ki öyle anlaşılır
ozaman kız arkadaşımın evine gittim kapıda erkek kardeşiyle karşılaştık beraber girdik apartmana de
söylerse benzetmiştir ben değildim desem rahat bir tavırla:18::18: ilk gördüğündede takip etmiş anneme takip ettim demiş ama gördükten 1 ay sonra söyemişti bu arada adam güvenilir bi adam değil ki yalancı olarak tanınıyor etrafta en az benim kadar yalancı o da :26:
kıyamam yaaa
tamam öyle de tatlım nerden ispat edecek mobeseden bakacak değiller ya
ne desek olmadı ailen çok sert anlaşılan
son çare bu
yanlış görmüştür, bu devirde insan kız arkadaşına gidemiyor bi de erkek haa
bence böyle söyle
kızlar bugün sevgilimin evine gittim tez yapacaktık beraber ben çeviri yapamıyorum o çevircekti sözlükle falan ben yazacaktım neyse..dolmuştan indim gelip aldı beni..apartmana gircez arkamı bi döndüm annemin dayısı bana bakıyor beni görüp takip etmiş..o korkudan kafamı geri çevirip salak gibi sevgilimle apartmana girdim..camdan bi baktım adam apartmanın önünde bekliyor..ben bi ağlama zırlama krizine girdim...sevgilim evden çıktı adama bak napıyo dedim telefonla konuşuyodu belki annemi arıyo çağırıyo diye düşündüm..sevgilim çıktı markete gider gibi geldi eve..baktık adam yok indik hemen koşarak taksi durağına gittik ve kızılaya gittim anne arkadaşlarlayımda öğrenci kartımı bulamadım odamda mı bakıver diye..maksat o saatte ben orda değildim diyebilmek
bu adam daha öncede gördü beni geçen yıl anneme söyledi ama eve girdiğimi söylememiş akıllı olsun kızın demiş annem nasıl gördün demiş kızına sor demiş..
ben napıcam adamla gözgöze geldim bana benzetmiştir diyeceğim ama çok korkuyorum
bi yandanda herşeyi anneme itiraf etmek istiyorum ama kesin öldürür beni yada üzüntüden kendi ölür
sizce bi kere söyleyen adam bidaha söler mi...ben ne yapmalıyım bilmiyorum şuan
bence adamdan önce sen annene söyleki adam anneni arayıp dediği zaman annen bilniyor durumuna düşmesin işte o zaman annesinden gizli iş yapıyor diyecekeler senin için daha kötü bir durum olur
annene söylersin başka bir kız arkadaşımda vardı dersin bir kız arkadaşından rica et oda sana destek olsun annen biraz kızar ama sonuçta annedir affeder destek olur en azından adam aradığında benim haberim var arkadaşlarıylaydı der adamda annesi babası biliyorsa banane der seni takip etmeyi bırakır
canım böyle yaparsan Akkah'ın izniyle bişe olmaz ama bundan sonra ailenin istemediği yerlere gitmemeye çalış
adama bak ya sinir oldum. kendinim ajan falan zannediyo ya da namus bekçisi. işi gücü yok mu seni takip ediyo. hayret bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?