Akrabamız beni sevgilimle gördü

olur neden olmasında paramız yoktu evde çay kahve rahat içiyoduk

annem hayatta anlayışla karşılamaz

kızlar annem okuldan arkaşın evine gitmemede kızar kızlı erkekli babama söyler daha öncekinde söyledi
bu işten nasıl sıyrılcam ben kafayı yemek üzereyim adam sölemez inşallah ya inşalalh

canım madem bu şeylere tepkili bir annen var ve geçmişte bu sorunu yaşamışsın hala niye devam ediyorsun? erkek arkadaşın evine gitmeden ödev hazırlanmıyor mu? o zaman bi yalan daha bul,zaten zorlanmıyorsun Maaşallah.

annem çok sert babama bile anlatır...inkar etsem yanlış görmüştür benzetmiştir ben kızılaydaydım senle bile tlfnda konuştum diye

Canım bence bir şekilde bunu annene söylemek zorundasın.
Benzetmiş dersen,annen adama inkar edecek,adam ben yalancı mıyım diye işi inada bindirecek,senin açığını arayacak korkarım.(takip etmesinden öyle anlıyorum)
Annenin makul bulabileceği bir şekilde söyle bence.Kapıdan uğradık veya dayıyı görünce korkup içeri kaçtım gibi....

annem çok sert babama bile anlatır...inkar etsem yanlış görmüştür benzetmiştir ben kızılaydaydım senle bile tlfnda konuştum diye

adam seni çok yakından gördüyse olmaz ki öyle anlaşılır
ozaman kız arkadaşımın evine gittim kapıda erkek kardeşiyle karşılaştık beraber girdik apartmana de

hahah guldurdun ya beni:) Allahda seni guldursun..:) cunku aklima benim ilk 2,3 senelerimi hatirlattin.. biz gerci bulusmak icin cehenemin ta dibine giderdik.. ben gelen gecen arabalardan bile urkerdim.. aha babam diye:) ve takip edilmekdende cok korkardim.. kalbim duracak gibi olurdu.. suan nisanliyim ve cok rahatim..:) sen bence tatlim kezinlikle ev icinde bulusma! bu ders icinde olsa bile.. bir suru yer var.. cafe, kutuphane...neler neler.. evin icine girersen coooooooook yanlis anlasilirsin sana diyeyim ( takip ederler). Ben erkek nisanlimin evine ilkez, kendi ailemle gittim.. dusun 8 yildan sonra...ev tehlikeli.. hem rahat durmazsiniz nekadarda kendine guvensen guven hemde takip edilirsen yanarsin.. anlatsanda gercegi inanmazlar.. adin cikar dokuza inmez sekize olur...

buarada adam kesin söyleyecek bence, yoksa takip etmezdi...

seni korkutmak istemem ama hazırlıklı ol diye söylüyorum canım

cnm evde sevgilimin ev arkadaşı ve onun kız arkadaşıda vardı vallahi ödev yapacaktık off çok pişmanımmm çokkkk

buarada adam kesin söyleyecek bence, yoksa takip etmezdi...

seni korkutmak istemem ama hazırlıklı ol diye söylüyorum canım

söylerse benzetmiştir ben değildim desem rahat bir tavırla:18::18: ilk gördüğündede takip etmiş anneme takip ettim demiş ama gördükten 1 ay sonra söyemişti bu arada adam güvenilir bi adam değil ki yalancı olarak tanınıyor etrafta en az benim kadar yalancı o da :26:

kıyamam yaaa
tamam öyle de tatlım nerden ispat edecek mobeseden bakacak değiller ya
ne desek olmadı ailen çok sert anlaşılan
son çare bu

yanlış görmüştür, bu devirde insan kız arkadaşına gidemiyor bi de erkek haa

bence böyle söyle

NOT: işe yarıyor, bende gençken denemiştim

Son düzenleme:
kıyamam yaaa
tamam öyle de tatlım nerden ispat edecek mobeseden bakacak değiller ya
ne desek olmadı ailen çok sert anlaşılan
son çare bu

yanlış görmüştür, bu devirde insan kız arkadaşına gidemiyor bi de erkek haa

bence böyle söyle

kızlar adam genelde alkollü gezer ben sarhoştur o benzetmiştir diyeceğim :18: :18: :18:
25 yaşındayım ya sevgilim olsa söylerim bu ne ya falan diyip üste çıkmayı düşünüyorum :18:

bence adamdan önce sen annene söyleki adam anneni arayıp dediği zaman annen bilmiyor durumuna düşmesin işte o zaman annesinden gizli iş yapıyor diyecekeler senin için daha kötü bir durum olur
annene söylersin başka bir kız arkadaşımda vardı dersin bir kız arkadaşından rica et oda sana destek olsun annen biraz kızar ama sonuçta annedir affeder destek olur en azından adam aradığında benim haberim var arkadaşlarıylaydı der adamda annesi babası biliyorsa banane der seni takip etmeyi bırakır
canım böyle yaparsan Allah'ın izniyle bişe olmaz ama bundan sonra ailenin istemediği yerlere gitmemeye çalış

Son düzenleme:

iki seçeneğin var tatlım...sen güzel bir yalan hazırla ve o yalana inan , yada gerçeği söyle...çünkü o adam bırazcık ınsan olsaydı eger, beklerdı senı bır köşede çıktıgın zaman insan gibi konusurdu senınle..annene zaten bır adım atmıs, ikincisi geç değildir...veya bır ortamda bır konu olur, adam sınırlenır pat dıye söyler herkesın ıcınde işte o zaman annenın halini düşün.

akrabaların işleri belli olmaz..

Son düzenleme:

canm annem destak olmaz yalan söyledim sana dersem babama anlatır şimdiye kadar herşeyimi anlattı babama

adama bak ya sinir oldum. kendinim ajan falan zannediyo ya da namus bekçisi. işi gücü yok mu seni takip ediyo. hayret bişey.

Kesinlik ile annene sen söyle yalan yalanı doğurur içinden çıkamayacağın duruma düşersin. Ayrıca bu şekilde annenin güvenini sağlarsın başkasından duyması iyidir ve yarın öbürgün başka biri bişey dediğinde annene öyle bişey olsa kızıma güvenerim diyebilmeli. Ailen tutucu sanırım yaşın ilerde oysa ki daha öncede olmuş keşke daha dikkat etseydin panik yapma panik hatayı getirir beraberinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…