Akrabamız beni sevgilimle gördü

ne gıcık bir adam ya ona ne ki annenin dayısını senin hayatın niye ilgilendiriyor .ama bende annenin yerinde olsam üzülürüm endişe ederim cnm kızım benden gizli başka yerlere gitse annende hiç birşeyi saklama derim.

cnm senın kızın kaç yaşında ??

Benim kızım 1 bucuk yaşında ama ilerde Allah böyle hatalarfan korusun Rabbim.
Ya sevgilisi niyeti bozsa, kız da aşkından karşı koymasa.
Devamını düsünmek bike istemiyorum.
Bir de söyle düsünüyorum.
Hani her şer de bir hayır saklıdır.
Belki konu sahibinin annesinin dayisi onu buyuk bir hata dan korudu.
Yani Allah onu vesile gönderdi.

Siz kötü bişeymi yapıyorsunuzda annenizin sizi öldüreceğini düşünüyorsunuz:S
Bence dürüstçe annene herşeyi anlat..

annem anlayışlı anlayak biri olsa anlatırdım bu sıkıntılara girmezdim sol kolum ağrıyoo midem kasılıyo sanki ellerim titriyor korkudan ölecem

annem anlayışlı anlayak biri olsa anlatırdım bu sıkıntılara girmezdim sol kolum ağrıyoo midem kasılıyo sanki ellerim titriyor korkudan ölecem

Sakin ol canım.Diğer konularınıda inceledim sorunlu bi ilişkin var.
Madem bu kadar katı bi aileye sahipsin,niçin bu kadar rahat hareker ediyorsun?
Daha öncede benzer bi olay olmuş.
Neden ders almak yerine hep aynı hataları yapıyorsun?

bilmiyorum böyle olacağını tahmin edemedim o an

:18::18::18::18::18: of bilmiyorum hata işte :18::18::18::18:

ay canım, kıyamam...

eğer yanlış görmüş benzetmiş diyeceksen, biraz dik, kendinden emin durman lazım. böyle korkudan sinersen yalan söylediğin anlaşılır...

canım dur dur panik yapma çok iyi anlıyorum seni

anlayacağını düşünsen zaten söylerdin annene, söyleyemiyorsan yalanına sahip çık derim:26:

şimdi bana kızan bir sürü insan olacak ama sen bu kadar korku içindeykende yardım etmek istiyorum, sonuçta gidebilrsin erkek arkadaşına eğer ona güveniyorsan, insanlar eve gidince hemen akıllarına diğer şeyleri getiriyor ne kadar önyargılı bir yaklaşım..

bence söylerse anlamamış ayağına yat, ne alaka falan de, sonra o gün seninle bile konuştuk benzetmiş de ama umursamaz soğukkanlı söyle,

sanki gerçekten gitmediğin bir gün benzetse annene söylese nası tepki verirdin öyle ver hem bence böyle bir şey de olabilrdi sonuçta insanlar çift yaratılmış, ben öyle kaç kişiyi benzettim

adamlada yüzyüze gelirsen kendi terbiyesizliği, bence çok ayıp onun yaptığı, ne demek hemen anneye yetiştirmek yaa,böyle insanlara gerçekten çok sinir oluyorum

kimsede bana bunun iyilik için olduğunu söyleyemez bu düpedüz kötü niyet, bu ülkede bu yüzden binlerce masum kız ölüyor! kaldı ki iyiliğini düşünse seni çeker konuşur,annene yetiştirmez.. sen adamla yüzyüze gelsen bile benzetmişsin de geç kardeşim=)

Anlayışsız bir anne-baban da olsa kesinlikle söyle.

Belki de hiç tahmin etmediğin gibi bir yaklaşımda bulunurlar.
Sonuçta 25 yaşındasın.

teşekkür ederim yorumunuz için sonuçta ben 15 yaşında dğilim ki o yaşlarda hata yapma riski daha çoktur
dediğiniz gibi yapacağım başka çarem de yok zaten

:13:
Ön yargiyla ne alakası var.
Erkeklere güven mi oluyor.
Bir de yalanina sahip cik demişsiniz, bu dünyanın birde öbür tarafi var
Günahini sizmi üstleneceksiniz???

Annesiyle yalniz konuşsa, yaptim bir cshillik annecigim dese
annesi öldürecekmi onu.
Evlat sonucta.
Annesinden korkacagina Allahtan korksunki, bu onun icin daha
hayirli olur.

annem hemen ağlar sızlar hasta zaten dahada hasta olur
annem bilmese daha ii olur
annem çok üzülür kahrolut ben öbür tarafta cezamı çekerim ama annemde çekmesin bunun cezasını babamada doğyuru söyler annem babamda anneme yüklenir

Son düzenleme:

ben eve giden bütün herkese önyargıyla bakmaktan bahsettim erkeklere güvenin evlerine gidin demedim. güvendiğin biriyse evine gitmek illaki yanlış birşey yapmak değildir demek istedim.

konuşulan ana baba var konuşulamayan ana baba var.. ben kendimden biliyorum çünkü.. herkesin aile yapısı çok farklı, asude defalarca söyleyemeyeceğini belirttiğine göre demekki gerçekten söylemesi dezavantaj olacak.. kaldı ki söylemesinin doğuracağı sonuçlar madem ağır olacaksa bu kadar basit bir konu için bunlara gerek yok bence.. "onun günahını siz mi çekeceksiniz demişsiniz" ben sadece fikrimi söyleyip yardım etmek istedim. "anne babasına bişey olsa veya kıza haksız cezalar verilse, acı çekse bunların günahını siz mi çekeceksiniz" demem gibi saçma birşey.

herkes kendi fikrini söyler kız istediğini yapar, birbirimize değilde kıza fikir verelim bence

cnm senin yorumların beni çok rahatlatıyor teşekkür ederim

cnm senin yorumların beni çok rahatlatıyor teşekkür ederim

ben teşekkür ederim çok sevindim rahatlamana=) inşallah kısa zamanda aklından da çıkar bu olay, bence stres yapma, öyle çok büyük inanmayacağı bir olay değil:)

Konuyu okudum da ne kadar çok insan yalana sevk etmiş..şaşırdım açıkcası...Tez yazıldığına göre okul bitecek..hiç tanımadığın biriyle görücü usulü evlenmeyeceksen, bu aileyle bi şekilde tanıştırılacak..e zamanı gelmiş demektir..hem ailen bu kadar sert tutumdaysa ne işin var çocuğun evinde..benim ailem çok rahattı evlenmeden önce ama ben hiç erkek arkadaşımın evine gitmedim..erkekler fırsatını bulduğunda ne tez kalır ne anittez çoğu kişinin aklına da aynı şey gelir..normaldir..azcık dikkat etmeliydin..ve biran önce anneyle de olsa tanıştırmalısın..anneler kızar ama kabullenir merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…