Akrabamızın kızı ayıp etti

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Kızlar binbir güçlükle koltuk beğenmiştim.akrabamızın kızı var akşam bizde idi; ay o hiç güzel dedi koltuklarımıa

son durum koltuklar harikaaaa

Son düzenleme:
Vereceğin cevap gayet basitti

Zaten senin beğenmen önemli değil ben kullanacağım için benim beğenmem yeterli

Deseydin de kalsaydı

Neyse dememişsin, gerçekten de senin beğenmen önemli olan o yüzden boşver ne derse desin

Hayır neden herkes bu kadar olumsuz eleştiri yapma gereği duyuyo anlamıyorum

niye bu kadar baskasinin fikrini önemsiyorsunki
önemli olan senin fikrin senin begenmem kulanacak olan sensin

niye bu kadar baskasinin fikrini önemsiyorsunki
önemli olan senin fikrin senin begenmem kulanacak olan sensin

Normalde sallamazdım canlısını görmedim artı hassaasım bu konuda günlerdir aklımdan çıkmıyo nasıl koltuk gelecek aaba diye zaten morelim yerlerde dedi iyice bozuldu

sonuçta 50 100 tl lik bişi değil 2,400 koltuk

Beğenmeyince atamazsında 5 yıldan önce :)

Aranızdaki ilişkiyi bilemiyorum ama,

Kıskanıyo olabilir mi acaba??

Bilezik sayısnı duyduktan sonra bir tuhaflık sezdim :) baştan iyi idik

kıyafet konusunda da 2 elbse arasında kaldım birini seçtim işte,yengem diyoki öteki daha güzel

morelim bozuluyo bu aralar......

Bilezik sayısnı duyduktan sonra bir tuhaflık sezdim :) baştan iyi idik

kıyafet konusunda da 2 elbse arasında kaldım birini seçtim işte,yengem diyoki öteki daha güzel

morelim bozuluyo bu aralar......

Sende de bi alınganlık var yani

Hassas döneminde olabilirsin ayrıca gerçekten önemli olan senin beğenmen.

Yengen başkasını beğenir, bi başkası öbürünü, herkesi mutlu edemezsin.

Bende de biraz kararsızlık var senin gibiyim ama bi karar verdikten sonra insanları çok takma canım

yasin kac kücüksün belli baskasinin fikri yas ilerledikce önemini kaybediyor inanki önemli olan senin begenmen iyide olsa kötüde olsa senin fikrin
kötüde ciksa önemseme ama sana fikir olur görmeden bir daha bir sey almazsin sonucda esya can sag olsun gerisi olur daha nece mobilyalar degitireceksin

Aynen öyle benim beğenmem yeterli deyip kapak yapsaydın
böyleleriyle sık görüşme bence...Beğenmemenin de bi adabı olur..

görmeden almışsın o yüzden için rahat değil sanırım çokta içine sinmemiş gibi, öyle yorumlarda gelince tuz biber olmuş sanırım

zevkler tartışılmaz deyip kestirip atsaydın konuyu değiştirseydin keşke

Herşeyim böyle nişanımda da başka bir tanıdığımız yaptı nişan 2 gece arayla bu sefer yengem,

yok onun elbisesi şöyleydi yok onun ki daha kalabalıktı sürekli kıyas gelemiyorum artık...

sende şöyle deseydinn "ayyy ne o öyle otobüs koltuğu gibii kola koyma yeri falan ıyy..." haketmiş.

görmeden alıdğım için tedirginlik var o yüzden sinir oldum ben bu koltugun gerçeğini gördüm deyince

yaşımda kemale ermiş cinten bu arada :)

gider ayak soktu lafı

evet sırf görmeden aldıgım için tedirginlik yoksa hiiiç işim olmaz

ay bos verseneya kime ne senin zevkine uysun yeter salla gitsin baskalarını kim ne derse yok soyle yok boyle bu benim zevkim kimseyi ilgilendirmez deyip catlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…