- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
Vereceğin cevap gayet basitti
Zaten senin beğenmen önemli değil ben kullanacağım için benim beğenmem yeterli
Deseydin de kalsaydı
Neyse dememişsin, gerçekten de senin beğenmen önemli olan o yüzden boşver ne derse desin
Hayır neden herkes bu kadar olumsuz eleştiri yapma gereği duyuyo anlamıyorum
niye bu kadar baskasinin fikrini önemsiyorsunki
önemli olan senin fikrin senin begenmem kulanacak olan sensin
Aranızdaki ilişkiyi bilemiyorum ama,
Kıskanıyo olabilir mi acaba??
Bilezik sayısnı duyduktan sonra bir tuhaflık sezdim :) baştan iyi idik
kıyafet konusunda da 2 elbse arasında kaldım birini seçtim işte,yengem diyoki öteki daha güzel
morelim bozuluyo bu aralar......
Normalde sallamazdım canlısını görmedim artı hassaasım bu konudagünlerdir aklımdan çıkmıyo nasıl koltuk gelecek aaba diye zaten morelim yerlerde dedi iyice bozuldu
sonuçta 50 100 tl lik bişi değil 2,400 koltuk
Beğenmeyince atamazsında 5 yıldan önce :)
Vereceğin cevap gayet basitti
Zaten senin beğenmen önemli değil ben kullanacağım için benim beğenmem yeterli
Deseydin de kalsaydı
Neyse dememişsin, gerçekten de senin beğenmen önemli olan o yüzden boşver ne derse desin
Sende de bi alınganlık var yani
Hassas döneminde olabilirsin ayrıca gerçekten önemli olan senin beğenmen.
Yengen başkasını beğenir, bi başkası öbürünü, herkesi mutlu edemezsin.
Bende de biraz kararsızlık var senin gibiyim ama bi karar verdikten sonra insanları çok takma canım
Kızlar binbir güçlükle koltuk beğenmiştim.akrabamızın kızı var akşam bizde idi; ay o koltuk hiç güzel değil ben hiç beğenmedim dedi. Zaten yüreğim ayakta katalogtan sipariş verdim. Böylede heves kırılmazkı onuda geçtim kendide ev döşüyor,benim aldıklarım çok güzel, kola koyma yeri ver vs vs dedi.Sinirlerimi zıplattı...Eleştiriye açık biri değilim kabul ediyorum ama saygı duyarım. Sadece beğenmedim dese sorun değil benimkiler güzel imajı çizdi ayıp yani
yasin kac kücüksün belli baskasinin fikri yas ilerledikce önemini kaybediyor inanki önemli olan senin begenmen iyide olsa kötüde olsa senin fikrin
kötüde ciksa önemseme ama sana fikir olur görmeden bir daha bir sey almazsin sonucda esya can sag olsun gerisi olur daha nece mobilyalar degitireceksin
sende şöyle deseydinn "ayyy ne o öyle otobüs koltuğu gibii kola koyma yeri falan ıyy..." haketmiş.
sende şöyle deseydinn "ayyy ne o öyle otobüs koltuğu gibii kola koyma yeri falan ıyy..." haketmiş.
görmeden almışsın o yüzden için rahat değil sanırım çokta içine sinmemiş gibi, öyle yorumlarda gelince tuz biber olmuş sanırım
zevkler tartışılmaz deyip kestirip atsaydın konuyu değiştirseydin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?