- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
- Konu Sahibi farahnihal
-
Töbe töbe, herkes aynı modeli beğenecekse, milyonlarca tasarım üretmeye ne gerek var?
Güzelmiş, güle güle kullan, demek bu kadar mı zor?
Moralini bozarak hadsiz insanları sevindirme tatlım.
Eminim herşey çok güzeldir canım, güle güle - iyi günlerde kullanırsın İnşaallah.
sildim canım ama dediğim gibi bu reklama girmiyo hatta kk nın bu konularda bi sürü bölümü var, marka tavsiyesi, ya da beğenilmeyebler o zaman hepsinin banlanması gerekirdi ya öyle bölümler olmazdı zaten, mesela http://www.kadinlarkulubu.com/tavsiyeleriniz-f474/ bölümü, haberin olsun yani
KISKANMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ...benim böylelerini boğasım geliyo, sende onunkileri beğenme, sonuçta zevk meselesi, bende seninkileri hiç beğenmedim hiç güzel durmuyo iyiki böyle bişey almamışım falan de çatır çatır çatlat..yorum yapıp beğenmediği herşeyin için se sana fikrini sormadım zaten bu benim zevkim seni bağlamaz de. Bir daha, değil fikrini söylemek... aklından bile geçiremez:))) bazılarına böyle yapmak müstehak..
Sizin kendi fikirleriniz yok mu ve kendinize güveniniz???
O onu demiş bu bunu demiş moraliniz bozulmuş...İlginç...
Bunu en başından belirttim zaten olumsuz eleştiriye gelemiyorum herşeyim beğenilmeli
doğru teşhis :)
beğenmeyene de saygım var tabi
ben beğenmesemde eğer alınmış bi mal ise gönlü kırılmasın diye beğendiğimi sölerim ama daha alınmadıysa fikrim soruluyo ise iyi kötü söylerim.ama alınıp parası ödenmiş bişeye kötü demek olmaz sahibi eşyasından soğuyo morali bozuluyo ne gerek var ama bi de şu var bin tane dükkan gezip beğenmeyip gidip sıradan bişi alanlarda beni çok şaşırtıronlara derim kötüyse kötü diye çünkü o kadar araştırmaın sonuna iyi değişik bişi alacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?