Akrabamızın kızı ayıp etti

Töbe töbe, herkes aynı modeli beğenecekse, milyonlarca tasarım üretmeye ne gerek var?

Güzelmiş, güle güle kullan, demek bu kadar mı zor?

Moralini bozarak hadsiz insanları sevindirme tatlım.
Eminim herşey çok güzeldir canım, güle güle - iyi günlerde kullanırsın İnşaallah.

bozuntuya vermedim zaten

teşekkür ederim...

KISKANMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ...benim böylelerini boğasım geliyo, sende onunkileri beğenme, sonuçta zevk meselesi, bende seninkileri hiç beğenmedim hiç güzel durmuyo iyiki böyle bişey almamışım falan de çatır çatır çatlat..yorum yapıp beğenmediği herşeyin için se sana fikrini sormadım zaten bu benim zevkim seni bağlamaz de. Bir daha, değil fikrini söylemek... aklından bile geçiremez:))) bazılarına böyle yapmak müstehak..

hımm ne bilim konu içeriği sildim ban yedim onuda konu sonuca ulaştı diye silmiştim neyse öğrencez steyi yavaş yavaş :)))

Sizin kendi fikirleriniz yok mu ve kendinize güveniniz???
O onu demiş bu bunu demiş moraliniz bozulmuş...İlginç...

kötülüğe kötülükle cevap vermem canım o utansın...

Sizin kendi fikirleriniz yok mu ve kendinize güveniniz???
O onu demiş bu bunu demiş moraliniz bozulmuş...İlginç...

Normalde sallamazdım diyorum ama siparişi zaten katalogtan verdim, ama o ben gerçeğini gördüm hiç güzel değil deyince sinir oldum diyorum...

Görerek bilerek alsam hiç sorun değil üstüne kendi koltuklarını övmesi tuz biber...ayrıca perdelerime de laf etti....

siz gamsıznız ne güzel....

gamsızlıkla alakası yok sadece kimsenin zevkiyle beğenisiyle işim olmaz...
Ayrıca siz elbisenize de yorum yapılmasına bozulmuşunuz...
tamam dan diye söylemeleri tuhaf olabilir ama sizin de başkalarına beğenilmek gibi bir beklentiniz isteğiniz var bence...

Bunu en başından belirttim zaten olumsuz eleştiriye gelemiyorum herşeyim beğenilmeli

doğru teşhis :)

beğenmeyene de saygım var tabi

Bunu en başından belirttim zaten olumsuz eleştiriye gelemiyorum herşeyim beğenilmeli

doğru teşhis :)

beğenmeyene de saygım var tabi

o zaman ömür boyu bu sıkıntılarla uğraşmak zorundasınız...
çünkü kimsenin sizi sürekli beğenmek gibi bir zorunluluğu yok malesef...

Herkesin zevki aynı olsaydı, bunca çeşit üretmesine gerek kalmazdı mobilyacıların..
Eşinle zevkleriniz uyuşuyorsa, aldığın koltuktan ikinizde memnunsanız akraba kızına laf düşmez..

Vereceğin cevap gayet basitti

Zaten senin beğenmen önemli değil ben kullanacağım için benim beğenmem yeterli

Deseydin de kalsaydı

Neyse dememişsin, gerçekten de senin beğenmen önemli olan o yüzden boşver ne derse

niye bu kadar baskasinin fikrini önemsiyorsunki
önemli olan senin fikrin senin begenmem kulanacak olan sensin

Tuhaf şey...Gidip onun koltuklarının aynısını alsaydın,mutlu mu olacaktı acaba ?
Herhalde,"en güzeli benim koltuklarım,sadece benim koltuklarım beğenilebilir" diye düşünüyordur.
O yüzden hangi koltuğu alsan,nasılsa beğenmeyecekti.

Göreceli şeyler için kimsenin morelini bozamam zevk meselesi ama toplumda yaygın hen ya parası onu alacak kadar ise ? Kimsede herkezde bulunan şu lcd tv almadım diye eleştirmesin sevmedim çünkü! ama dimi!

tamam o zaman ben alayım sen oturmazsın dersin olur biter..bu da dertmi yani?

sizi çok iyi bilen biri ise yani nelere alınıp kırılacağınızı bilen biri yaptıysa bunu ayıp etmiş evet..ama o kadar detayınızı bilemeyen ve açık konuşmaktan, fikirlerini düşünmeden söylemekten hoşlanan biriyse huyuna verin derim..çünkü insanların bazıları rahattır karşısındakinin ne üşüneceğin önemsemez,bazıları değildir işte..yani sıkmayın kendinizi..bırakın hiç beğenmesin..zevkler aynı değildirki zaten..onun beğendiğinide belki siz iğrenç göreceksiniz kimbilebilir??

ben beğenmesemde eğer alınmış bi mal ise gönlü kırılmasın diye beğendiğimi sölerim ama daha alınmadıysa fikrim soruluyo ise iyi kötü söylerim.ama alınıp parası ödenmiş bişeye kötü demek olmaz sahibi eşyasından soğuyo morali bozuluyo ne gerek var ama bi de şu var bin tane dükkan gezip beğenmeyip gidip sıradan bişi alanlarda beni çok şaşırtıronlara derim kötüyse kötü diye çünkü o kadar araştırmaın sonuna iyi değişik bişi alacak sanırım

ayy niye bilmiyorum ama yorumunuz çok şeker geldi
öyle mi sanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…