Akrabamızın kızı ayıp etti

Hayatında başkalarının fikirlerine bu kadar takılırsan işin var sana söyleyeyim.
Hadi anne baba eş kardeş olur tamam derim, dıdının dıdısı.

Herkesin zevki aynı olsaydı, bunca çeşit üretmesine gerek kalmazdı mobilyacıların..
Eşinle zevkleriniz uyuşuyorsa, aldığın koltuktan ikinizde memnunsanız akraba kızına laf düşmez..

Şuan bir memnuniyet yada memnunniyetsizlik söz konusu değil
Zaten görsem canlı canlı kimse umurumda olmayacak arkasında durcam aldığımın ama görmediğim için gitgeller...

niye bu kadar baskasinin fikrini önemsiyorsunki
önemli olan senin fikrin senin begenmem kulanacak olan sensin

Başkasının fikrini önemsemiyorum sadece o canlısını görmüş koltugun,bende 2 leme düştüm ya canlısı güzel değil diye ben katalogtan aldım çünkü..

sizi çok iyi bilen biri ise yani nelere alınıp kırılacağınızı bilen biri yaptıysa bunu ayıp etmiş evet..ama o kadar detayınızı bilemeyen ve açık konuşmaktan, fikirlerini düşünmeden söylemekten hoşlanan biriyse huyuna verin derim..çünkü insanların bazıları rahattır karşısındakinin ne üşüneceğin önemsemez,bazıları değildir işte..yani sıkmayın kendinizi..bırakın hiç beğenmesin..zevkler aynı değildirki zaten..onun beğendiğinide belki siz iğrenç göreceksiniz kimbilebilir??

zaten giyim olarak kendisini beğenmem bende onun koltuklarını beğeneceğini sanmıyorum...

Tuhaf şey...Gidip onun koltuklarının aynısını alsaydın,mutlu mu olacaktı acaba ?
Herhalde,"en güzeli benim koltuklarım,sadece benim koltuklarım beğenilebilir" diye düşünüyordur.
O yüzden hangi koltuğu alsan,nasılsa beğenmeyecekti.

evet ne alsam beğenmeyecekti perdemi de beğenmedi çünkü..

ben beğenmesemde eğer alınmış bi mal ise gönlü kırılmasın diye beğendiğimi sölerim ama daha alınmadıysa fikrim soruluyo ise iyi kötü söylerim.ama alınıp parası ödenmiş bişeye kötü demek olmaz sahibi eşyasından soğuyo morali bozuluyo ne gerek var ama bi de şu var bin tane dükkan gezip beğenmeyip gidip sıradan bişi alanlarda beni çok şaşırtıronlara derim kötüyse kötü diye çünkü o kadar araştırmaın sonuna iyi değişik bişi alacak sanırım

bende kimsenin hevesini kırmayı sevmem...

bence kendi aldığı mobilya pek övülmemiş,sizinkini yerince de dolaylı olarak kendisininki övülmüş gibi tatmin olmaya çalışmış...

böyle bir insana ancak acımalısınız...

Son düzenleme:
Back
X