- Konu Sahibi powerpuffgirl23
Ben bilemiyorum bunlar hassas konular. Sadece sizi kötü niyetli bulmak da haksızlık gibi geliyor. Benim babaannem de babama " sizin apartlarin birinde kalmak istiyorjm" demiş. Annem olay çıkardı. Köyde yaşıyor babaannem. İki katlı ev var dedemden kalam.Alt katı amcamlar düzenledi köye geldiklerinde orada kalıyorlar. Haliyle biz aşağıda kalamiyoruz, üzerimize kapanıyor kapi. ust kat zaten babaannemin normal yasam alani.yani paylaşma gibi olmadı. Annem de bu yüzden babaannemi bedavaya oturtmak istemedi. Oradan gelen kiralara ihtiyaç duyuyorlar buzimkiler.Ama bence acımasızlık.. kalsa ne olur ki. Nasıl olsa babamın da hakkı var ileride alırız.
sizin olayinizda da, eğer başka bir ev yoksa keyfinden orada kalıyorsa bence hoş ddhil, ama kira da ISTENEMEZ. Başka ev yoksa ve dede bu şekilde herkese yer vermişse size laf düşmez. Ortak yerde oturmak bu yuzden iyi değil. Keşke herkesin maddi durumu çok iyi olsa da ayrı ayrı planlar yapabilmek mümkün olsa.ortak hocbirsey almamak ,ayni yerde kalmamak lazım.
sizin olayinizda da, eğer başka bir ev yoksa keyfinden orada kalıyorsa bence hoş ddhil, ama kira da ISTENEMEZ. Başka ev yoksa ve dede bu şekilde herkese yer vermişse size laf düşmez. Ortak yerde oturmak bu yuzden iyi değil. Keşke herkesin maddi durumu çok iyi olsa da ayrı ayrı planlar yapabilmek mümkün olsa.ortak hocbirsey almamak ,ayni yerde kalmamak lazım.