- 14 Mart 2013
- 7.889
- 3.954
- 448
- Konu Sahibi begonvilxx
-
Hemen hemen herkes aynısını deneyimlemiş.
Kendim ödedim diyorlar ..
Para hala benim bankada.
İade mi etsem acaba yol yakınken.
Sonra da benimle dalga mı geçiyorsun diye başlar, sayar sayıştırır..
Canım ben şunu anlamadım bu çeki kırdırada bilir factoring şirketlerine?
Yani böyle bir çek varsa sizden alması saçma değil mi?
Ay başına %2-2,5 kesintisi olurki bu senin çektiğin kredinin faizinden bile azdır.
Evet, 2,3 bin kesinti yapıyorlar,yapmasın diye tarihini bekliyorum dedi.
çekmişsin artık canım ahh vahhh demek faydasızGünaydınlar herkese..
Dün dayıma 10bin kredi çektim.Babamla (üvey) annemin haberi yok..
Çeki varmış dayımın 20bin tl'lik.Brkaç ay beklemesi gerekiyormuş bozdurmak için.
Bozdurunca da bana olan 10bini ödeyecekmiş söylediğine göre.
Çevremdeki herkes yapmasaydın , mağdur duruma düşersin dedi.
Gece uyku girmedi gözüme.
Acaba hata mı yaptım bilemedim..
Çekmek niyetinde değildim ama uzun uğraşlar sonucu evet dememin sebebi şu oldu;
Eğer ona yardımcı olursam , o da bundan sonra benim yanımda olacağını söyledi bundan sonra.
İstanbul şartları en yakınını bile böyle çıkarcı mı yapıyor?...
Aileyle büyümediğimden dolayı yanımda hep birileri olsun istedim.
Bunun açlığıyla büyüdüm ve babam (öz babam), gittiğinden beri kaybetmek istemiyorum hiçbir insanı..
Özellikle de yakınım olanları ve beni sevdiğini düşündüklerimi..
eğer krediyi geri ödeyecek gücün yoksa sakın sakın dayına verme
iade edebilirmisin bilmiyorum ama sanmıyorum da hemen erken ödeme yap ve tamamını kapat az bir zarar ile kurtulursun
dayın illa ki kredi para diyecek olursa elindeki çeki teminat olarak kendine al ve bankaya sor çek sahibinin referansını çekin ödenip ödenmeyeceğinin bilgisini sana verirler dakikada çek sağlamsa kendini garantiye al dayına parayı öyle ver
bu devirde kimseye güvenmeyeceksin de dayın bana sağlam papuç gelmedi
insan yeğenini dolandırmaya kalkmaz
faizi 1,850tl gibi bir seydi.
bu zararı ve gireceğim tartışmayı göze alabilirsem 10bin tl yükün altına girmemiş olurum.
Daha önce de sunu demişti; birikim yaptım birkaç bin.Onu bir yere verip, değerlendirelim, ayda 100tl kazanalım ekstradan.
Yazdıkça başımın ağrısı artıyor resmen.
böyle aptal aptal planlar yapanlardan bi halt olmaz. madem birikimi var 100 tl nin hesabını niye yapıyor neden kredi çektiriyor sana?? kandırlıyorsun şuan. para konularında hassasım vermeyi de almayı da sevmem kendini kullandırtma lütfen.faizi 1,850tl gibi bir seydi.
bu zararı ve gireceğim tartışmayı göze alabilirsem 10bin tl yükün altına girmemiş olurum.
Daha önce de sunu demişti; birikim yaptım birkaç bin.Onu bir yere verip, değerlendirelim, ayda 100tl kazanalım ekstradan.
faizi 1,850tl gibi bir seydi.
2bin - 3 bin mi? taş çatlasın 1000 tl dir.Buda aldığın kredinin faizine hemen hemen denk gelir.Evet, 2,3 bin kesinti yapıyorlar,yapmasın diye tarihini bekliyorum dedi.
Hadi çeki kırdırmadı diyelim.Neden elindeki çeki bankaya teminat için verip kredi çekmiyor kendisi?
Hadi buna da tamam.O zaman o çeki bu kızcağıza verseydi.(tabi ortada böyle çek varsa)Sicili bozukmuş,öyle söylüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?