- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
hep yazıyorum yine yazacağım
sosyal medyada yaşamayın
bakın burası da sanal ortam ama ben seni sen beni tanımazsın
ama orası hem sanal hem gerçek
esasen yüzüne denmeyecek şeyler kolayca paylaşılıyor işte sonra da karşılıklı kırılmalar oluyor
herkesi ama sizinle aynı görüşteki akrabaları da silin
akraba ile ilişkiniz sadece akrabalık boyutunda kalsın
bana ne annemin dayısının torununun siyasi görüşünden
bayramda karşılaşırsak merhaba o kadar benim akrabalık anlayışım
kan bağı vs benim için çok da önemli değil insan olması daha önemli yani
Bunlar birinci dereceden akrabalarım ama dayım dayımın oğlu kızı vs vs
Kızlar benim anne tarafım kürt annemin tarafındaki akrabalqrımda aşırı uçlarda siyasetçiler yanlış anlaşılmasın benim kürtlerle hiç bir derdim yok sadece pkk sempatizanlarına lafım benim vatanla ilgili paylaşımıma kötü yorumlar yazmışlar bende hepsini silip engelledim araya siyaset girmesi doğru değil belki ama o kadar uçlardakiler ve bizim baba tarafı türk diye asıl onlar bizi dışlıyorlar türk bayrağı paylaşıyorum diye aslınızı unutmayın diyorlar annem kürt ya ben aslımı soyumu inkar ediyormuşum onlara göre akrabalarla ilişik kesmek iyi değil belki ama gerçekten bu konuda hassasım ve yanlış düşündüklerini düşündüğüm için sildim bunu yapanların hepsini sizce doğrumu yaptım
Aslinda en guzeli var ya..olsun valla
faceboook vs kullanmıyorum
4 dayım; 3 dayı kızım 2 dayı oğlum var
hiçbiri ile özel bir görüşmem yok; denk gelirsek yahut bayramda seyranda; düğünde vs
ya da bir aynı şehre gezmeye giden vs olursa buluşur görüşürüz
o zaman da siyaset vs olmaz yani nasılsın iyi misin muhabbeti olur
Helal canim cok iyi etmissin belliki onlar kürt degil pkk kopegi hic uzulme aynen bu tavrini koru once insan olmayi ogrensinlerKızlar benim anne tarafım kürt annemin tarafındaki akrabalqrımda aşırı uçlarda siyasetçiler yanlış anlaşılmasın benim kürtlerle hiç bir derdim yok sadece pkk sempatizanlarına lafım benim vatanla ilgili paylaşımıma kötü yorumlar yazmışlar bende hepsini silip engelledim araya siyaset girmesi doğru değil belki ama o kadar uçlardakiler ve bizim baba tarafı türk diye asıl onlar bizi dışlıyorlar türk bayrağı paylaşıyorum diye aslınızı unutmayın diyorlar annem kürt ya ben aslımı soyumu inkar ediyormuşum onlara göre akrabalarla ilişik kesmek iyi değil belki ama gerçekten bu konuda hassasım ve yanlış düşündüklerini düşündüğüm için sildim bunu yapanların hepsini sizce doğrumu yaptım
Kızlar benim anne tarafım kürt annemin tarafındaki akrabalqrımda aşırı uçlarda siyasetçiler yanlış anlaşılmasın benim kürtlerle hiç bir derdim yok sadece pkk sempatizanlarına lafım benim vatanla ilgili paylaşımıma kötü yorumlar yazmışlar bende hepsini silip engelledim araya siyaset girmesi doğru değil belki ama o kadar uçlardakiler ve bizim baba tarafı türk diye asıl onlar bizi dışlıyorlar türk bayrağı paylaşıyorum diye aslınızı unutmayın diyorlar annem kürt ya ben aslımı soyumu inkar ediyormuşum onlara göre akrabalarla ilişik kesmek iyi değil belki ama gerçekten bu konuda hassasım ve yanlış düşündüklerini düşündüğüm için sildim bunu yapanların hepsini sizce doğrumu yaptım
Helal canim cok iyi etmissin belliki onlar kürt degil pkk kopegi hic uzulme aynen bu tavrini koru once insan olmayi ogrensinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?