akrabayla ilişkiyi kesmek doğrumu

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Kızlar benim anne tarafım kürt annemin tarafındaki akrabalqrımda aşırı uçlarda siyasetçiler yanlış anlaşılmasın benim kürtlerle hiç bir derdim yok sadece pkk sempatizanlarına lafım benim vatanla ilgili paylaşımıma kötü yorumlar yazmışlar bende hepsini silip engelledim araya siyaset girmesi doğru değil belki ama o kadar uçlardakiler ve bizim baba tarafı türk diye asıl onlar bizi dışlıyorlar türk bayrağı paylaşıyorum diye aslınızı unutmayın diyorlar annem kürt ya ben aslımı soyumu inkar ediyormuşum onlara göre akrabalarla ilişik kesmek iyi değil belki ama gerçekten bu konuda hassasım ve yanlış düşündüklerini düşündüğüm için sildim bunu yapanların hepsini sizce doğrumu yaptım

onların dana bu lafı etmesi milliyetçilikten, senin de bu lafları kaldıramaman milliyetçilikten.
herkesin kendilerine göre doğruları var. yav he he dersin boşver.

hep yazıyorum yine yazacağım

sosyal medyada yaşamayın

bakın burası da sanal ortam ama ben seni sen beni tanımazsın

ama orası hem sanal hem gerçek

esasen yüzüne denmeyecek şeyler kolayca paylaşılıyor işte sonra da karşılıklı kırılmalar oluyor

herkesi ama sizinle aynı görüşteki akrabaları da silin

akraba ile ilişkiniz sadece akrabalık boyutunda kalsın

bana ne annemin dayısının torununun siyasi görüşünden

bayramda karşılaşırsak merhaba o kadar benim akrabalık anlayışım

kan bağı vs benim için çok da önemli değil insan olması daha önemli yani

Bunlar birinci dereceden akrabalarım ama dayım dayımın oğlu kızı vs vs

Bu konulara fazla değinmeyin cok sık da görüşmezsiniz olur biter ama tamamen bagları koparmaya ne gerek var.

Söyleyin onlara yedikleri kaba s.çmasınlar.. Aslınız, aslımız Türkiye. Eğer Türk bayrağını kaldıramıyorsa; vergsini vermediği elektiriği kullanmayacak. Geberse dahi Türk doktoruna muayene olmayacak, bu memlekette yiyip içmeyecek çıkacak ne idüğü belirsiz bir dağa orada yaşayacak.
Akrabaya gelince; kesilebilir. Akraba benim seçimim değil, eğer bana uygun değilse keserim.

Bunlar birinci dereceden akrabalarım ama dayım dayımın oğlu kızı vs vs

olsun valla

faceboook vs kullanmıyorum

4 dayım; 3 dayı kızım 2 dayı oğlum var

hiçbiri ile özel bir görüşmem yok; denk gelirsek yahut bayramda seyranda; düğünde vs

ya da bir aynı şehre gezmeye giden vs olursa buluşur görüşürüz

o zaman da siyaset vs olmaz yani nasılsın iyi misin muhabbeti olur

Milliyetçilikle vatana ihanet aynı kefeye konamaz. Çok iyi yapmışsın. Her şeyden önce insanın vatanına milletine bir faydası olmalı zararı değil.

Biz de Çerkeziz ama daha bir tane akrabamdan saygısız yorum, vatan aleyhine söylem, ayrıcalık isteği, biz de Çerkezce eğitim görelim talebi duymadım ne özel hayatta ne sosyal ortamda. Duysam ilişkimi keserim.

Aslinda en guzeli var ya..

Helal canim cok iyi etmissin belliki onlar kürt degil pkk kopegi hic uzulme aynen bu tavrini koru once insan olmayi ogrensinler

Akrabalarınızla anlaşamıyorsanız tabii ki ilişkinizi kesebilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız. Sonuçta aileniz değil adı üstünde akrabanız. Söylemeden de geçemeyeceğim bu kadar hassas bir dönemde bunca şehit için yüreğimiz yanarken bu düşüncede olan insanla değil akrabam, babamın oğlu olsa ilişiğimi keserim.

Helal canim cok iyi etmissin belliki onlar kürt degil pkk kopegi hic uzulme aynen bu tavrini koru once insan olmayi ogrensinler

Ya mesela bu akrabalarım her resimde ellerini zafer işareti yaparak poz verirler nevruzlarda kırmızı sarı yeşil çaputlar bağlarlar nevruz kutlamalarınaa giderler hiç biri bunca şehidimiz oldu bi kere bununla ilgili üzüldüklerine dair en ufak bişey paylaşmadılar aponun yakalndığı günü yas ilan ederler protestoya giderler sonra da biz barış istiyoruz aslında derler yani bu yaptıklarını görünce hazmedemedim inanın benim annem kürt babamda kürt olsa inanın ben yine türküm derdim eminim ben bu insanlarla akraba olduğum için utanıyorum yemin ederim utanıyorum hepiniz hainsiniz dedim direk

Ben aleviyim hem de kürdüm. Ama vatanını seven,bütün şehit haberlerinde içi sızlayan, pkk köpeklerine kin kusan bir kürdüm. Kırmızı bayrağımızla gurur duyan bir kürdüm. Facebook'umda ne paylaşımlar oluyor ama bir karşılık vermiyorum çünkü yüzüne bakacağım insanlar. İçimden küfür etmeme, gerçek yüzlerini görmeme yarıyor sadece. Kavgaya tutuşsak zaten hainlerin amacı bu değil mi? Kardeşi kardeşe düşürmek. Allah köklerini kurutsun diyecek bir şey yok.

Belki aynı şey değil ama zamanında Gezi olayları nedeniyle yine sanal ortamda bir sürü insan farklı görüşler nedeniyle birbirlerine demedik laf bırakmadı.

Bazı şeyleri amacından farklı kullanmanın getirileri demek ki...

akrabada olsa kardeşte olsa arkadaşda olsa.
bir ilişki bitme noktasına geldiyse kesip atın kanserli hücreyi. bu en mantıklısı her zaman
ve yaptığın hiçbir şeyden pişmanlık duyma, geriye filan da bakma.

çok ıyı yapmıssın....boyle pıslıkler aıleden bıle olsa asla görusmemek lazım...ayrıca senın aslın kurt degıl turk...baban turkumus sonucta

Vatanına ihanet edebilen, tanımadığı insanları öldürebilen insandan ben korkarım.
Yarın bana ne yapacağı belli olmaz.
İhanet edebiliyorsa zaten aklı kıttır, fikri kıttır, kalbi mühürlü beyni özürlüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…