- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Vatanına ihanet edebilen, tanımadığı insanları öldürebilen insandan ben korkarım.
Yarın bana ne yapacağı belli olmaz.
İhanet edebiliyorsa zaten aklı kıttır, fikri kıttır, kalbi mühürlü beyni özürlüdür.
Ben aleviyim hem de kürdüm. Ama vatanını seven,bütün şehit haberlerinde içi sızlayan, pkk köpeklerine kin kusan bir kürdüm. Kırmızı bayrağımızla gurur duyan bir kürdüm. Facebook'umda ne paylaşımlar oluyor ama bir karşılık vermiyorum çünkü yüzüne bakacağım insanlar. İçimden küfür etmeme, gerçek yüzlerini görmeme yarıyor sadece. Kavgaya tutuşsak zaten hainlerin amacı bu değil mi? Kardeşi kardeşe düşürmek. Allah köklerini kurutsun diyecek bir şey yok.
Türk derken kendini türkiyeye ait hisseden bayrağını vatanını seven insanları kast ediyorum yanlış anlaşılmasınBabam turkmen ama bir tarafi gocmen, anne tarafim makedon gocmeni ama ne olduklari belli degil, anneannemin annesi rus mesela, boyle bir suru karisiklik var, o yuzdendir belki milliyetçilik hele de turkiye gibi yuzlerce etnik kokenin oldugu bir ulkede cok anlamsiz geliyor bana. Bu ulkenin yuzde kaci %100 oz turktur ki? Birakin o yuzden kurdu turku, siyasi goruslerinizin taban tabana zit olduklariyla samimi olmazsiniz olur biter. Etnik kokene dalarsaniz onlardan bir farkiniz kalmaz.
Sen onlari sadece facebooktan degil hayatindan cikar canim serefsizler icimden neler geciyor suan soyleyemedigim anla artikYa mesela bu akrabalarım her resimde ellerini zafer işareti yaparak poz verirler nevruzlarda kırmızı sarı yeşil çaputlar bağlarlar nevruz kutlamalarınaa giderler hiç biri bunca şehidimiz oldu bi kere bununla ilgili üzüldüklerine dair en ufak bişey paylaşmadılar aponun yakalndığı günü yas ilan ederler protestoya giderler sonra da biz barış istiyoruz aslında derler yani bu yaptıklarını görünce hazmedemedim inanın benim annem kürt babamda kürt olsa inanın ben yine türküm derdim eminim ben bu insanlarla akraba olduğum için utanıyorum yemin ederim utanıyorum hepiniz hainsiniz dedim direk
Evet aynen öyle ama ailem annem babam diyoki siyaseti sokmayın aranıza iyi de bu adamlarla ben yeri geliyor aynı sofrada yiyip içiyorum görüşüyorum hoşgeldin beş gittin ziyaretleri gelip kalmalar oluyor akraba neticede peki bunları nasıl yapayım ben içim rahat bi şekilde bu hainlikleri bilerek dedikodu olsa kavga olsa neysede insanlık der geçersin kimse mükemmel değil der geçersin bu resmen vatan hainliği teröristle yemiş içmişim farksız değil mi olmuyor işteSen onlari sadece facebooktan degil hayatindan cikar canim serefsizler icimden neler geciyor suan soyleyemedigim anla artik
Niye giriyorsunuz ki böyle mevzulara. Sizin bi tarafiniz Kürt bir tarafiniz Türk ise dengeleri korumaniz, hic birseye karismamaniz lazim.
Bu siyaset degil canim serefsiz sokak kopegi apoyu destekleyenden ne akraba olur nede arkadas bosver hic bozma tavrini kimseyide dinleme daha fazla bisey soylemek istemiyorum yoksa cok kotu konusucam kemdimi zor tutuyorum hoscakal canim kopekleride sofrana oturtmaEvet aynen öyle ama ailem annem babam diyoki siyaseti sokmayın aranıza iyi de bu adamlarla ben yeri geliyor aynı sofrada yiyip içiyorum görüşüyorum hoşgeldin beş gittin ziyaretleri gelip kalmalar oluyor akraba neticede peki bunları nasıl yapayım ben içim rahat bi şekilde bu hainlikleri bilerek dedikodu olsa kavga olsa neysede insanlık der geçersin kimse mükemmel değil der geçersin bu resmen vatan hainliği teröristle yemiş içmişim farksız değil mi olmuyor işte
Bu kurtluk degilki canim onlar kurt degil pkk kopegi olmuslar anlamiyorsunuz sanirimÖyle de benim bir tarafımın kürt olmasından dolayı tarafsız mı kalmam gerekirdi sizce ben vatanımı çok seviyorum ve kürt olmayı da ben istemedim kürt tarafım sessiz mi kalmalı bu olaylara
Evet canım aynen öyle deselerki biz kürdüz ama lanet olsun pkkya anlarımda bildiğin ülke bölünse sevinecek tiplerBu kurtluk degilki canim onlar kurt degil pkk kopegi olmuslar anlamiyorsunuz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?