Benim çocuğuma akran zorbalığı yapılacak o okulu varya gider yıkarım.bu dediklerinizi hepsini fazlasıyla yaparım bende.
Ben nasilki çocuğuma başkasına zarar vermemesini öğretiyor yetistiriyorsan oda duracak valla dunyayai o çocuğa da ailesinede dar ederim.
Konu sahibi çocuğunuza geçmiş olsun çok üzüldüm yavruya.kimse çocuklarımızı okuldan sogutamaz ve vuramaz
Sizden bir tane de bizde var, kuzenim olur kendisi, aklıma getirdiniz anlatayım bari.
Seneler önce kuzenimin çocuğunu da arkadaşı bir kaç defa sıkıştırmış, yengem öbürü de çocuk diyerek şikayet ederken her defasında pasif davranmış, bir gün yine dövmüşler, bu defa hasar da almış çocuk, ertesi gün yengem geldi bana okula beraber gidelim dedi.
Okula gittik müdürün odasına çıktık, anlatıyoruz, konuşuyoruz ama adam bizi başından savma derdinde, he hı ilgileniyoruz bla bla anlatıyor da, sorunu çözmeyeceği belli, çocuğun ilk vukuatı değil, belli ki aile de sorunlu bulaşmak istemiyor.
Biz konuşurken kuzen girdi içeri, hocam çocuktur dedim gelmedim daha önce ama çözeceğiniz yok dedi, biraz sert çıkınca müdür, çocuk sorunlu, dışlayalım mı, topluma kazandırmamız lazım diye vicdana girmeye başladı, kuzen müdürün üstüne yürüdü,
Tamam hocam ben de sorunluyum, iki tane çakayım ağzınızın üstüne, beni de topluma kazandırın o zaman dedi, vuracağından değil ama tuttuk oturttuk yerine, açtı ağzını yumdu gözünü, önce adamı lafla dövdü, sonra da övdü konuyu bağladı çıktı. Sonuç çocuğu topluma kazandırdılar sanırım, bir daha yapmadı.