Siz o darp raporunu almadığınız sürece istediğiniz kadar sesinizi yükseltin, sonuç alamazsınız. Tabi ki adli olay bu, tabi ki adli işlem yapılacak. Ve bu olayla ilgilenmeyen okul idaresi ile darp eden çocukların aileleri de terleyecek. Bir sonraki adımlarının daha sert olmayacağının garantisini kim verebilir size.Merhaba arkadaşlar eşim darp raporuna yanaşmadı adlı olaya girecek diye ama bugün okula gideceğiz birlikte bir dilekçe yazdım.Gerekirse en uç noktaya kadar sesimi duyuracağım .Bugün şöyle bir oturduğum şehirde bir lise öğrencisi 3-4 arkadaşından dayak yemiş sınıfta telefona kaydetmişler.Şuan stresten kendimi yiyorum.Resmen kurtlar vadisi gibi.Oğluma sürekli başkalarına zarar verme kimseye dokunma diyorum ama bunu derken de sana zarar veren kişiye karşı asla boş durma diyorum .Hakkınıda savunuyor ama canıda yanıyor yavrumun .İki öğretmene mesaj attım. GERİ dönüş bekliyorum. Eşimle gideceğiz öğlen müdürü ilede gerekirse ciyak ciyak edeceğim görüşeceğim.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Çok güzel fikirler verdiniz bana.Gelişmeler içinde