Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanları Çapkın Olur mu ?

bende akrep burcuyum çapkın değilim
çoğu akrepler burcu olan arkadaşlarımda çapkın değil

ben aksine köpek gibi sadığım
ulan aklından başka birini geçir yok illa hayatımda kim varsa o olacak aklımda fikrimde kalbimde :emir_bebek:

aşırı sadıklardır diyebilirim, ama bence çapkınlık var :D

Bende akrepim çapkınlık değil de çekicilik diyelim aşırı sadıktır akrepler onlar için ya hep ya hiç.:1:

Akrepler çekici oluyor,en azından benim tanıdığım akrepler öyle.Biraz da çapkınlar,ama sadıklar.:32:

bekarken olmuştur çapkınlıklarım :1:
ama evlendikten sonra çok sadık oldumm.sevince tam sevenlerdenim.

o zaman şöyle diyoruz bekarken çok çapkınlar ama evlendikten sonra kocasından baskasını gözü görmez nasıl? :68:

o zaman şöyle diyoruz bekarken çok çapkınlar ama evlendikten sonra kocasından baskasını gözü görmez nasıl? :68:

ben hic capkin dglm sadece hedefim sevidgim kisi ve sadece ona odaklanirim... daha evlenmedigim icin ona karsi nasil olurum bilemem

bende bir akrep olarak şunu söyleyebilirim ki akrepler gerçekten sadıktırlar...çapkınlık yokmu hiç derseniz olmazmı kııııııııııııııız :D

ewet ewet aynen öyle...sana katılıyorum cnm.zaten bende evleneyim bırakcam bu çapkınlığı nereye kadar canım hovardalığın sonumu var :1:

bende yakuşuklu birini görünce anaaaaaam ne yakışıklı bu böle derim ama sonrda Allah sahibine bağışlasın die eklerim tabii :D

Back
X