ben de geldim ben deeiyiki akrebim diyorum zorlu bi hayata nasil tirnaklarimi gecirdigimi gördükce... eminim bütün akrepler bayanlari öyle
hoşgeldinnnnnnnnnn
ya akrep bayanları nerde az sohbet edelim ya nasıl gidiyor hayatt kızlar
benim pazar gunu dogum gunum du 40 yasima girdim akrep burcuyum nedense cok uzuldum ya offf
benim pazar gunu dogum gunum du 40 yasima girdim akrep burcuyum nedense cok uzuldum ya offf
hosbulduk canimcim
sen basla sohbete o zaman belki görüp katilanlar olur aramiza..
tatlım ya sende şöyle bir huy varmı herşey güzelken durduk yere böyle durgunlaşıyorum gözlerim filan doluyo arabeske baglıyorum sendede varmı
aaaa evet oluyor yaaa, hatta kendi kendimi sorguluyorum bu hüznün sebebi ne diye, egerki soruma cevap bulamazsan icim icimi yemeye davm ediyor.. sebep bazen özel konu oluyor, bazen de memleket meselesi, ayni beni asacak konulara dahi üzülüyorum.. en deli eden de tamamen sebepsiz olan durgunlasmalar..:44::44::44:
aynen canım bazende bi neşeli oluyorum bi neşeli oluyorum anlatamam valahi aynıyız senle yaa yaşasın akrep kardeşliği
nasılsın bu arada keyifler nasıl
heheee yasasin valla... insan ayni duygulari yasamayinxca anlamiyor vallaa... keyifler iyi sayilir... koca bi tabak puding yedim ona pisman olyuorum okadar... en az 500kalori.. iste burcumuzun bi özelligi de abur cubura hayir diyememek ve gercekten dogru.. birazcik kilo vermek istiyorum da... 4-7kilo arasi cok iyi olurdu valla... onun haricinde bu kilo islemi bitince bir de bebegim olsa degme keyfime olacak.. bunun harici bildigin isradan bi hayat... sen nasilsin neler yapiyorsun?
ye boşver yaaabende bayılırım abur cubura cip filan çok yerim çok severim çikolatayı damak antep fıstıklı tercihimdir ay napim sınavlarım var aralıkta onlara çalışıyorum bıktım valaha ama yarın gezcem dolaşcam öyle inşallah bebeğinde olur canım benim bu arada gıcık oldugun burçlar varmı ben yengeç burcu kadınına gıcık oluyorum yaaaaaaaaa
bana sorarsan cooook gicik oldugum burc var.. mesela aslan burcu. kisi ne kadar iyi niyetli olursa olsun elektrik yok yaa... sonra kova ve koc, bir de yayyükselenim basak oldugu icin basaklarla anlasiyorum, baliklarla da esim balik mesela...
sinavlarinda basarilar canim benim.. bikma bikma.. okul cok degerli valla yarida birakinca anladim ben.. hem arada bir kendine yarin yapacagin gibi izin verirsen öyle sIkIcI olamz da senin icin.. burcdasindan nacizane bi öneri
bende balıklarla ve başaklarla anlaşabiliyorum ya aynıyız valahaaatamam canım önerin için çok teşekkür edrim ay bide ben uykuya bayılırım sende öle bişi varmı
heeeyyy gecmis dgogum günün kutlu olsun burcdasim, happy birthday to youuuuu, zum Geburtstag viel Glückkkkkk, mutlu yillar sanaaaaa
hoşgeldin canım ayrıca geçmiş doğum günün kutlu olsun niye üzülüyosun ya
ya sabahlari öyle cok yatmiyorum da, ama varya uykum geldi mi koltuk kanepe sandelye demem cökerim kaldirana ask olsun... kocis götürüyor cogu zaman yataga... gecen laptop kucagimda bi uyuyusum var görmelisin.. bir de tam uykuya dalarken uyandirilirsam deliriyorum.. yani uyurken felan degil (ona da kizarim da o kadar degil) tam uykuya dalma arasi var ya.... amaaaaaaan yandi karsimdaki kalkar bagirir tepinirim valla :95::95::95::95::95: sonracima yatagima bayiliyorum.. elimden gelse sarilcam o derece yanipeki sen de sey oluyor mu, böyle biri bi laf demeden tahmin ediyor musun? ve tahmin ettigin cikiyor mu?? yani birinin niyetini önceden biliyor musun?? benim aklima gelen basima geliyor.. hele de ben aklimdan bir sey gecirirsem ve uzatirsam, yapmazsam, kesin önüme geliyor, benden önce baskasi yapmis oluyor.. ve ben sinir olyuorum...
bilmiyorum nedense 40 yas sanki yaslandim gibi ama olsun ger yasin guzelligi var bence
Oşgeldin cnm nasılsın? Ve doğum tarihin ne ? :))slmmmlarr bi akrep daha katildi araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?