hoşgeldin canım aramızaaaaa:) ya bu akrepler hem sexi oluyorlar hemde gözleri güzel oluyor yaaa
mrhb arkdşlr nasılsınız yeni katldm aranıza :) bnde bir akrep kadınıyım :) dün doğum günümdü :)
merhaba arkadaşlar bende 14 kasım doğumluyum hatta yükselenim de akrep:)
Size birşey danışmak istiyorum kızım 23 ekim saat 09.42 doğumlu terazi mi akrep mi bi türlü net bi cevap bulamıyorum.
Detaylı incelemeler sonucu bunun sadece doğum haritası çıkartılarak öğrenilebileceğini gördüm.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı??
Bir Akrep bayanı olarak yerimi alayım şöyle efenim
Üstelik sözlümde Akrep :))
2 Akrep yuvarlanıp gidiyoruz ..
Evet arkadasa katılıyorum bende 23 Ekim doğumluyum ... Tamamıyle özelliklerinin hepsini tasıyorum .. Terazi bana uymuyor
Bu arada herkese hayırlı bayramlar
Ne guzel iki akrep bildigim kadarıyla cok iyi anlasır ama kıskanclık durumları biraz karıstırabilir
sana da iyi bayramlar arkadaşım.. zaten avatar seçiminin güzelliğinden bile belli akrep olduğun...
Evet canımgerçekten güzel anlaşıyoruz pek gürültü çıkmaz ilişkimizde ...
2 mizde kıskanc oldugumuz için dengeliyoruz diyebilirim.Bi akrep le olmak gerçekten çok keyifli .. Bakışlardan bile anlaşıyoruz bazı ortamlarda
Teşekkür ederim
Hadi ya belli ediyor mu?İlk gördüğümde tutkuyu ifade etmişti bana avatar fotografım .. Bilirsin akrep için tutku herseyden önemlidir
Tahmin edebiliyorum iki akrep, cok hareketli bi iliskidiriliskiniz boyle devam eeder ins :)
kesinlikle katılıyorum... ben de görür görmez çok beğendim... tutkuyu çok güzel ifade ediyor... hele de kırmızısı
ben de 23 Ekimde doğdum... oldukça yoğun şekilde akrep burcuyum.. tüm özelliklerini taşırım..teraziye ait hiç bir özelliğim yoktur.. ablam terazidir... o bile der sen hayatta terazi değilsin diye... eski burç kitaplarında 23 ekim akrep zaten..ama şu son zamanlarda gazetelerin ya da sitelerin yarısında 23 ekim terazi gibi görünüyor.. büyük bir yanlışlık bence... akrebin özellikle ilk 10 gününde doğanların burç özelliklerini daha yoğun yansıttığını okumuştum.. 23 Ekimde doğan kişi tam bir akreptir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?