Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanlarının Sohbet Odası (:

mrhb arkdşlr nasılsınız yeni katldm aranıza :) bnde bir akrep kadınıyım :) dün doğum günümdü :)

merhaba arkadaşlar bende 14 kasım doğumluyum hatta yükselenim de akrep:)
Size birşey danışmak istiyorum kızım 23 ekim saat 09.42 doğumlu terazi mi akrep mi bi türlü net bi cevap bulamıyorum.

Detaylı incelemeler sonucu bunun sadece doğum haritası çıkartılarak öğrenilebileceğini gördüm.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı??

Bir Akrep bayanı olarak yerimi alayım şöyle efenim

Üstelik sözlümde Akrep :))

2 Akrep yuvarlanıp gidiyoruz ..

Son düzenleme:

ben de 23 Ekimde doğdum... oldukça yoğun şekilde akrep burcuyum.. tüm özelliklerini taşırım..teraziye ait hiç bir özelliğim yoktur.. ablam terazidir... o bile der sen hayatta terazi değilsin diye... eski burç kitaplarında 23 ekim akrep zaten..ama şu son zamanlarda gazetelerin ya da sitelerin yarısında 23 ekim terazi gibi görünüyor.. büyük bir yanlışlık bence... akrebin özellikle ilk 10 gününde doğanların burç özelliklerini daha yoğun yansıttığını okumuştum.. 23 Ekimde doğan kişi tam bir akreptir...

Evet arkadasa katılıyorum bende 23 Ekim doğumluyum ... Tamamıyle özelliklerinin hepsini tasıyorum .. Terazi bana uymuyor

Bu arada herkese hayırlı bayramlar

Evet arkadasa katılıyorum bende 23 Ekim doğumluyum ... Tamamıyle özelliklerinin hepsini tasıyorum .. Terazi bana uymuyor

Bu arada herkese hayırlı bayramlar

sana da iyi bayramlar arkadaşım.. zaten avatar seçiminin güzelliğinden bile belli akrep olduğun...

Ne guzel iki akrep bildigim kadarıyla cok iyi anlasır ama kıskanclık durumları biraz karıstırabilir

Evet canım gerçekten güzel anlaşıyoruz pek gürültü çıkmaz ilişkimizde ...
2 mizde kıskanc oldugumuz için dengeliyoruz diyebilirim. Bi akrep le olmak gerçekten çok keyifli .. Bakışlardan bile anlaşıyoruz bazı ortamlarda

sana da iyi bayramlar arkadaşım.. zaten avatar seçiminin güzelliğinden bile belli akrep olduğun...

Teşekkür ederim
Hadi ya belli ediyor mu? İlk gördüğümde tutkuyu ifade etmişti bana avatar fotografım .. Bilirsin akrep için tutku herseyden önemlidir

Tahmin edebiliyorum iki akrep, cok hareketli bi iliskidir iliskiniz boyle devam eeder ins :)

Teşekkür ederim
Hadi ya belli ediyor mu? İlk gördüğümde tutkuyu ifade etmişti bana avatar fotografım .. Bilirsin akrep için tutku herseyden önemlidir

kesinlikle katılıyorum... ben de görür görmez çok beğendim... tutkuyu çok güzel ifade ediyor... hele de kırmızısı

kesinlikle katılıyorum... ben de görür görmez çok beğendim... tutkuyu çok güzel ifade ediyor... hele de kırmızısı

Evet canım kırmızı... Özellikle koyu kırmızı

Ben de 14 kasım dogumlu üstelik yükseleni de akrep olan biriyim haliyle kızımın da akrep olmasını istiyorum ama daha cok ufak ozelliklerini taşıyıp taşımadığını anlayamıorum.

Doğum saatini biliomusun?

Bende Akrep Burcundanım

Kasım 8 ve Akrebin bütün özelliklerini taşıyorum

Sevgilim de Oğlak..
Allah nazarlardan Saklasın çok iyi anlaşıyoruz

Bende Akrep burcuyum arkadaşlar 10 kasım doğumluyum.. Sözlümde Aslan burcu.. Ama biz çok didişiyoruz yaa :)) o kıskanç ben kıskanç o agresif ben agresif o diktatör ben diktatör.. Tabi hakkını yiyemem çok zaman bana uymamaya çalışıyor ama hep birbirimizi yiyoruz bizz

Bide Bişi dicem benim abiminde sevgilisi akrep burcu ama kız hiç akrep kadını gibi değil yahu.. Süse püse önem vermiyor makyaj yapmadan dışarı çıkıyo , kıyafet pek önemli değil onun için, kokoş şeyleri sevmiyo ,çok sakin birde hiç çılgın değil ben tam bir deliyim durduğum yerde duramıyorum bakkala giderken bile süsleniyorum.. kızda tuzluk gibi hiç hayat belirtisi yok Çok tuhaf yahuu.. Sizcede öyle değil mi???

ben de geldim ben dee iyiki akrebim diyorum zorlu bi hayata nasil tirnaklarimi gecirdigimi gördükce... eminim bütün akrepler bayanlari öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…