h.b. tskler iyiyim sen nasilsin,ben kasim 1983 sen?Oşgeldin cnm nasılsın? Ve doğum tarihin ne ? :))
evt neden olmasin yapalimakrepler toplantisi mi yapiyoruzzzz??????
Kasım kızısın yani canım :) Bende 23 ekim 1993h.b. tskler iyiyim sen nasilsin,ben kasim 1983 sen?
Kesinlikle yapmamız lazım böyle bir toplantı.Bir sürü akrep kızı bir araya gelse uww neler yaparız kim bilir.akrepler toplantisi mi yapiyoruzzzz??????
Merhaba hanımlar,
Burcumu sordukları zaman akrep dediğimde '' Vuuuuu, akrep kadını'' diyen çok arkadaşım oldu. Zamanla neden böyle hoşlarına gittiğini, akrep kadınlarını neden çekici bulduklarını anladım elbette ben de.
Yeni tanıştığım kadınların akrep olduğunu çok kolay anlayabiliyorum.
Gözlerine baktığınız zaman o akrep bakışını yakalıyorsunuz zaten
Duru güzellikte oluyor çoğu.
Seksi olmak için çok makyaja, şuh tavırlara, açık kıyafetlere ihtiyaç duymayan, eşofmanla bile seksi olabilen kadınlar biziz evet.
Biraz içe kapanık gibi olsak da derinlerimize inenler bir daha bizden kopamıyor.
İlişkilerde birazzzzcık kıskanç oluyoruz, fazla sahipleniyoruz ve asla ama asla hata-ihanet-yalan kabullenmiyoruz.
Balık, yengeç ve boğa burcu erkekleriyle olan ilişkilerim tadından yenmiyordu.
Aslan burcu erkeklerinden haz etmiyorum hiç.
Kovayla anlaşamasam da nerde kova erkeği var gidip buluyorum, o orijinal havaları bitiriyor beni
Bir sürü acı olay yaşadım; ama şimdi ölüm dışında hiçbir şey yıkamaz beni, bütün acıları hazmediyorum içimde ve güçleniyorum.Eminim diğer akrep kadınları da böyledir.
Bu güçlü duruşun altında da öyle yoğun hisler oluyor ki...
Asla arası yok.
Ya çok mutlu ya mutsuz.
Uç noktaları seviyorum.
Bu konuyu görünce bile heyecanlandım ama, akreplerle olmak güzel
evt neden olmasin yapalim
Kasım kızısın yani canım :) Bende 23 ekim 1993
Kesinlikle yapmamız lazım böyle bir toplantı.Bir sürü akrep kızı bir araya gelse uww neler yaparız kim bilir.
Çook güzel olur canımm.Ben şindilik çevrimiçiyim ama bakalım sizler ne zaman çevrimiçi olucanızzayy insanin kendini anlayan birilerinin oldugunu görmesi ne kadar güzel bir sey
o zaman takip edelim hepimiz cevrimici oldugu anda kaynatalim
Kurban olsun onlar akreplere. :82:bazilari hangi burc tansin diye sordularmi akrebim diyince uffff demesi bitiriyor beni niye yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?