Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanlarının Sohbet Odası (:

ay kızlar nerelerdesiniz gözleriyle bir erkeği kendine aşık eden akrepler

kızlar ya..geçen şu 1,5-2 aydır hayal kırıklıkları bitmek bilmedi...üst üste geliyor..teker teker gelseler neyse dicem..
sizde de aynı durumda olan var mı akrep kızları : (

sevgili burçdaşlarım..hepinize iyi hafta sonları...
çalışanlarınız varsa haftasonu benim gibi onlara da iyi çalışmalar

slmm kızlarrr
bi akrep burcu bayanı daha geldiii..
16kasım doğumluyum bendee

Son düzenleme:
huuuuu dilimden halimden anlayann burçdaşlarr bende geldimmmm .5 kasım benim doğum tarihimm

Selam burçdaşlar.. 3 Kasım doğumluyum.. kinciyim,intikamcıyım,pek alttan alamam,pek şaka kaldıramam,sevdim mi tam severim,aldatılmayı affetmem,asla aldatmam,dışarıdan soğuk görünürüm ama tanıyınca çok sevilirim,iyi bir sırdaş olurum,çalışkanım,becerikliyim,çoook sabırlıyım. Var mı ben gibi olan? Siz de bu özelliklere sahip misiniz?

huuuuu dilimden halimden anlayann burçdaşlarr bende geldimmmm .5 kasım benim doğum tarihimm
Tatlım sen de mi akrep burcusunn
Oş geldinn sen de aramızaaa
Ah ah epiciğimizz aynıyızz işte

Yalnız kızlar ben çok kinciyim birisine çok kızdığım zaman bu en yakınım dahi olsa hemen düzelemiyorum eskisi gibi olamıyorum illa içimde kalıyor biraz ve soğuk oluyorum . Sizde de oluyordur böyle durumlar . Siz nasıl başa çıkıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…