26 yaşına girmiş bir akrebiiim :)
akrepler yaşlanmazz
kasım akrepleri öfkeli ekimdekiler duygusal diye duymuştum doğru mudur sizce?
selam bayanlar...çok memnun oldum konuyu görünce...konuyu açan arkadaşa teşekkürler...
ben de ekim akrebiyim...bi astroloji kitabında okumuştum...burcun başlangıç günüden itibaren ilk 7-10 günlük sürede doğanlar çok daha fazla akrep özelliğine sahip olurmuş...o yüzden ekim akreplerinin çok daha fazla burç özellikleri yansıttığını yazmıştı..ne derece doğrudur bilmem...
ben de Ekim akrebiyim...aşırı öfkeli ve sinirli yapım vardır...ama tabiki duygusalımdır da...dışarıya hiç yansıtmam o ayrı...kısacası akrep akreptir...bilirsiniz akrep duyguları en uç noktalarda yoğun şekilde yaşar...üzüldümü son derece üzülür sevindimi son derece sevinir...aşırı bi tiptir yani akrepler...ya hep ya da hiç tir herşey...bu konuda da ekim ya da kasım akreplerinin aynı olduğunu düşünüyorum...bütün akrepleri seviyorum...gelin bi sarayım sizi
benim de eşşim yay burcu...sevvalzeynep allahım inş sana bir bebek nasip eder üzme kendini
benmde sevgilim yay allahım sorumsuzluk diz boyu:82: onu şekle sokmaktan yoruldum arada aşk olmasa dövücem
selam bayanlar...çok memnun oldum konuyu görünce...konuyu açan arkadaşa teşekkürler...
ben de ekim akrebiyim...bi astroloji kitabında okumuştum...burcun başlangıç günüden itibaren ilk 7-10 günlük sürede doğanlar çok daha fazla akrep özelliğine sahip olurmuş...o yüzden ekim akreplerinin çok daha fazla burç özellikleri yansıttığını yazmıştı..ne derece doğrudur bilmem...
ben de Ekim akrebiyim...aşırı öfkeli ve sinirli yapım vardır...ama tabiki duygusalımdır da...dışarıya hiç yansıtmam o ayrı...kısacası akrep akreptir...bilirsiniz akrep duyguları en uç noktalarda yoğun şekilde yaşar...üzüldümü son derece üzülür sevindimi son derece sevinir...aşırı bi tiptir yani akrepler...ya hep ya da hiç tir herşey...bu konuda da ekim ya da kasım akreplerinin aynı olduğunu düşünüyorum...bütün akrepleri seviyorum...gelin bi sarayım sizi
arkadaşlar bende bi akrebim ağlamayı hiiç sevmem ama bende evlendikten sonra bolbol ağlayanlardanım çünkü anne olmak için evlenmiştim bebekleri çook seviyorum çok anaçim ve başkaların bebeklerini sevmekten yoruldm 5 senedr bekliyorum mucizemi maddi manevi herşeyi denedim ama gelmio küçüğüm eşiminde umrunda değil sanki varsa annesi yoksa kardeşi buarada eşimde akrep hiiiç tavsiye etmiyorum akrebn akreple evlenmesini beni çok yanlız bırakıo mutsuzuuum:84:
diğer konularada yazmıştım burayada yazıyım hayatımda 4 kişiyle çıktım 4 üde yay burcuydu allahım bunları seçerekmi gönderiyor bana blmyrmama nedense kimden hoşlansam burcu yay çıkıyo bu tesadüfü geçti artık inanamadıgım anlarda oldu neyse şu an sevgilimle 4 yılımız oldu o da yay burcu ay maşallah çok mutluyuz çok sevyrm onuu evlenmeyiide dşnyrz allah nasip ederse
diğer konularada yazmıştım burayada yazıyım hayatımda 4 kişiyle çıktım 4 üde yay burcuydu allahım bunları seçerekmi gönderiyor bana blmyrmama nedense kimden hoşlansam burcu yay çıkıyo bu tesadüfü geçti artık inanamadıgım anlarda oldu neyse şu an sevgilimle 4 yılımız oldu o da yay burcu ay maşallah çok mutluyuz çok sevyrm onuu evlenmeyiide dşnyrz allah nasip ederse
hoşbulduk güzelim...benim de eşşim yay burcu...
aşırı sorumsuz. ev de yaıpılacak listesi yaptım adam hala yaptırcak...
biz de saralım bir seniii :)
hoşgeldiin canım...
Sen 91 doğumluysan kuzucum evlenmeyi unutttt bakimmm
Dısttt
çok şaşırdım ya...harbiden çok ilginç olmuş...bu kadar da olmaz yahu...
çok da sevindim ayrıca..4 yılınız dolmuş ne güzel...Allah birlikte uzun güzel ömürle versin size...
önemli değil canım...biraz geç yazdım ama a.s canımm
önemli değil canım...
şunu merak ettim..sizde de aynı şey oluyor mu... mesela bir olay karşısında duyduğum his son derece canlıyken günlük hayatımı etkileyecek derecede önemliyken birdenbire önemsizleşebiliyor... yıkım gibi gördüğüm şeyden 2 saat sonra pat diye toparlanıyorum... çok önemsiz bir hal alıyor üzüldüğüm şey... dolayısıyla duygularım günübirlik şekilde yaşıyorum... o yüzden kendimi tanımadığımı düşündüğüm zamanlar çok oluyor... diğer akreplerde de varmı aynı şey...yoksa ben dengesizleştimmi
allah allah kız bende öle bişi yokyani ben bir şeye sinirlenirsem üzülürsem tüm ay boyunca ağlar zırlarım unutamam yani
ben kolay kolay ağlamam...ağladığımı gören kişi sayısı 2-3 ü geçmemiştir...onlarda aile üyeleri
yani çok derin üzüntüler olunca tabiki kolay unutulmuyor...anlatmak istediğim duygularım çok değişken oldu... aynı gün içinde bir sürü duyguyu yaşıyorum... cevapladığın için saol güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?