ne demek cnm bnmmm sohbet edyrz işte
ben çok sulu gözümdür amaninn herşeye ağlarım duygularımda hemen değişmez sabittir senin yükselenin ne benimki yay
Arkadaşlar bende akrep burcuyum genelde beni tanıyanlar akrep burcu özelliklerini taşımadığımı söylerler.Ama ben kesinlikle akrep özelliklerini taşırım.gamsızlık kincilik var.hislerim baya kuvvetlidir.ailem konusunda hassas diğer konularda umursamazım.onun yanı sıra merhametliyim içim neyse dışımda birdir öncelikle dürüstüm.birini sevmiyosam yüzüne karşı söylerim yani o kadar dürüst:)
benim yükselenim de akrep canım...
demek seninki yay...niye güldün dersen hep yaylar olmuş ya hayatında
Slm kızlar konuya cvp yazmayalı çok olmuş ama olsun ben 20 yaş 6 kasım akrebi olarak yazmak istedimGenelde burcun ne diye sorarlar akrep dediğimde o yüzlerindeki korku ifadesine çok gülüyorum bi adım geri atıyorlar ciddi mi diye tekrar soruyorlar Akrep kızları işte farkımız ..Konuyu baştan itibaren okudum çoğu özellikler aynı akrepin felsefesi ya hep ya hiç tamemen katılıyorum ve bunu da çok seviyorum. Bir de akrepi kızdırdılar mı yapacaklarımızı asla tahmin bile edemezler zaten bu yüzden akrep diince geri adım atıyorlar ya Öfkeliyim birisi sinirlendirdi mi konuşur da konuşur yine de öfkemi atamam ama öyle bir geçer zaman ki yi izleyince bi tek o dizide ağlayasım geliyo .Bir de akrep ona yapılan kötülüğü asla unutmaz kincidir hele bir de intikam almak isterse korksunlar bizdeeeeeeeeennnnnnnn.
Slm ben de akrep burcuyum nickimden de belli.Akrep burcu olarak kendimde gurur duyuyorum :)) bazen agresif bazende sinirli oluyorum burcumdan kaynaklanıyo galiba...
kızlar bende akrebim üstüne üstlük yükselende akrep
kızlar ben de bir akrep kadınıyım. herkes bizden korkuyor.tv de izlemiştim ünlü bir astrolog Nuray Sayarı her burcun en önde gelen özelliğini söylüyordu.bizim içinse en akıllı burç demişti.Para nerden nasıl kazanılır çok iyi bilirler demişti.Ben de kinciyimdir.artık allaha havale ediyorum.ama yapılanı asla unutmam.Altıncı hissim çok kuvvetlidir.bazen ben bile korkuyorum kendimden.
bir de akrebin gözleri dikkat çekicidir belirgindir. bana eşek gözlü derler :))) sizinde öylemi?
aaa böyle bir topikmi varmış,iyi o zaman ben geldim millet,siz nerelerdesiniz
meraba kızlarr...bende yukselenıde normal burcuda akrep olan bır bayan olarak aranızdayım :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?