Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanlarının Sohbet Odası (:

canım erkeklerden herşey beklenir... burçla falan ilgisi yok bence... tamam biliyoruz çok sadık olanlar da vardır... ama genelde bulundukları ortamda her fırsatı değerlendiriyorlar... aynı ortamda çalıştıkları kadınları sizce süzmeyen erkek var mıdır...
(sevgilisi sadık olanlar yanlış anlamasın... sadece çevremde gözlemlediğim şeyler için söylemek istedim... eşleri herhalde hiç beklemiyordur o tavırları)

beren ikizler erkeğini nasıl bilirsin :)???

hiç iyi bilmem canım ama iyi yönleride var tamam da dur ben sana olumsuzlardan bahsediyim bir söz verir yarın olur tutmaz sinemaya gidelim der kendini piknik alanında bulursunuz 5 dk güler 5 dk sonra sinirlenir yani anlayamazsın onu

olumlu yönleri : konuşkandır hemde baya konuşkan sürekli güleryüzlüdür eli çok açıktır. vicdanlıdır:69
:

yanı bız de yakısıklı gorunce bakıyoruz kendım ıcın konusmak gerekırse,demek kı tam anlamıyla sadık bır erkek bulmak samanlık da ıgne aramak gıbı bı sey o zamn ne kadar az capkın olursa o kadar ıyı

sevgili burçdaşlar...bende bi akrep olarak şöyle bi özellik var çok ağır konuşmam yani biri benimle bi tartışmaya girmeye korkuyo ve sinirli bi insanım biri bana ters gittimi artık ne var ne yok söylerim...karşımdaki susup kalıyo acaba incitiyomuyum ki bilemedim...alt ta kalamıyorum kim olursa olsun kalmamak içinde söyleyip savuruyorum...sizde de varmı bu huy kardeşler..

hoşgeldin canım aynı özellikler bendede var

aynen öyle canım... çapkın olanlar da iyiki de belli ediyorlar kendilerini.. düşünsene evlendikten sonra keşfedilse çapkınlıkları... o zaman kurtulmak da uzun sürer...
hayat nasıl bir şey böyle ya... hepimiz hakkında en hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
bende maalesef kindarlık var...asla unutmuyorum (hoş iyiliği de asla unutmam)
çok tutkuluyum(bu en sevdiğim burç özelliğim) yemek yaparken, müzik dinlerken, sohbet ederken, öğrenirken, tartışırken hatta ayıptır söylemesi öpüşüp koklaşırken kanımla canımla yaparım ne yapıyorsam...ki bence akrep kadınları erkekleri asıl bu nedenle çok kendine bağlıyor.
kıskançlık konusuna gelince nitelikli kıskancım; asla çok sık boğaz etmem ama çok sağlam şüpheler vuku bulmuşsa femme fatal'a dönüşürüm. fakat şunu itiraf etmeliyim ki gücü, zekayı, bilgiyi kıskanırım.

of kızlar bende çok kıskancım bu arada sizde şöle bişi varmı kavga ederken ve sinirlenirken kendimi tanıyamıyorum ya

of kızlar bende çok kıskancım bu arada sizde şöle bişi varmı kavga ederken ve sinirlenirken kendimi tanıyamıyorum ya

bende de aynı durum söz konusu...damara basıldığında hiç yapılmayacak yerde bile kendimi tutamıyorum zıvanadan çıkıyorum... zaman mekan ortadan kalkıyor... akrep yoğun duyguların burcu... dolayısıyla kızgınlığını da çok yoğun yaşıyor... kızan bir akrepten korkulmalıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…