benım ıkızler burcu bı kuzenım var gözleri fır fır doner erkegını dusunemıyorum
ayy yok maşallah benim sevgilimin gözleri benden başkasına bakmıyo
ama çok inat bi çocuk çokkk
maasallah canım o zamn nazar degmesin
saolasınnn..
kızlar sizdede sevmediğinizin başına (kötü değil) sadece hoşuna gitmeyen bişey gelip rencide duruma düştüklerinde içten içten sevinme duygusu oluyomu???
heyy güzel akrepler bende katıldım aranıza,bende butun ozellıklerını tasıyorum,en onemlı şey benım ıcın sadakat benım ıcın cok onemlı aam hep aldatıldım hep ayrılım sıkıldım çapkınlardan
beren ikizler erkeğini nasıl bilirsin :)???
saolasınnn..
kızlar sizdede sevmediğinizin başına (kötü değil) sadece hoşuna gitmeyen bişey gelip rencide duruma düştüklerinde içten içten sevinme duygusu oluyomu???
slmm kızlarr ilk defa bugün fark ettim burayı veeee bi akrep olarak hemen yazmak istedimm .bizi hep kötü bilirler neymiş akrep sokarmış falan filan ama akrep burcu gibi burç mu varr beaaaaaaa
canım erkeklerden herşey beklenir... burçla falan ilgisi yok bence... tamam biliyoruz çok sadık olanlar da vardır... ama genelde bulundukları ortamda her fırsatı değerlendiriyorlar... aynı ortamda çalıştıkları kadınları sizce süzmeyen erkek var mıdır...
(sevgilisi sadık olanlar yanlış anlamasın... sadece çevremde gözlemlediğim şeyler için söylemek istedim... eşleri herhalde hiç beklemiyordur o tavırları)
yanı bız de yakısıklı gorunce bakıyoruz kendım ıcın konusmak gerekırse,demek kı tam anlamıyla sadık bır erkek bulmak samanlık da ıgne aramak gıbı bı sey o zamn ne kadar az capkın olursa o kadar ıyı
sevgili burçdaşlar...bende bi akrep olarak şöyle bi özellik var çok ağır konuşmam yani biri benimle bi tartışmaya girmeye korkuyo ve sinirli bi insanım biri bana ters gittimi artık ne var ne yok söylerim...karşımdaki susup kalıyo acaba incitiyomuyum ki bilemedim...alt ta kalamıyorum kim olursa olsun kalmamak içinde söyleyip savuruyorum...sizde de varmı bu huy kardeşler..
yanı bız de yakısıklı gorunce bakıyoruz kendım ıcın konusmak gerekırse,demek kı tam anlamıyla sadık bır erkek bulmak samanlık da ıgne aramak gıbı bı sey o zamn ne kadar az capkın olursa o kadar ıyı
bende akrep burcuyum benimde özelligim en ufak seyi bilee inat etmem asırı inatcıyım ve dobralıgı sewerim.
of kızlar bende çok kıskancım bu arada sizde şöle bişi varmı kavga ederken ve sinirlenirken kendimi tanıyamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?