aranızda agresif olmayan akrep varmı ... ben bi türlü otokontrol yapamıyorum... hemen parlıyorum...olmayacak insanların kalbini kırıyorum... sonra da pişman oluyorum...
hoşbulduk berencim...huy işte güzelim... insan kontrol altına alamıyor... kontrol altına alayım derken sakin olayım derken bu sefer iyice birikiyor içinde... daha kötü patlıyor insan... ortası yok bu işin...
yok valaha canım yaaa herkes beni çok uysal çok tatlı bir kız olarak görüyor ama tanıyanlar kaçıyor benden hahhahaha
Selam kızlar bende bir akrep bayanı olarak sizlere merhaba demek istedim 08.11.1981 doğumluyum. Burcumla gurur duyuyorum.
merhaba canım, hoşgeldin aramıza...:) en çok hangi özelliklerini taşıyorsun
....
seni çok iyi anlayabiliyorum...
Selam kızlar bende bir akrep bayanı olarak sizlere merhaba demek istedim 08.11.1981 doğumluyum. Burcumla gurur duyuyorum.
heyy güzel akrepler bende katıldım aranıza,bende butun ozellıklerını tasıyorum,en onemlı şey benım ıcın sadakat benım ıcın cok onemlı aam hep aldatıldım hep ayrılım sıkıldım çapkınlardan
anamm akrepler toplulugu ha :)) bende akrebim.. yükselenide karep olan gruptanım.. sezgilerim kuvvetlidir.. akrep gözleri güzelliğiyle meshurdr.. bendede var güzel göz cok şükür... cogu özelliğini tasırım... sır tutma yönüm güçlüdür.. arkadaslarım beni dost olarak cabuk benimser..
selam bayanlar bende bir akrep burcuyum :)) yükselenimde akrep ve akrep burcunun herkesten farklı olduğuna inanıyorum :))
hoşgeldin canımçıktıgın erkeklerin burcunu söylede bakalım çapkınlarmı bizde öğrenelim
ah canım ah basta kova sonra koç dunde oglak bıktım vallahi ama bende ıntıkamı mı aldım
tatlım varya biz akrepler intikam almadan içimiz rahat etmiyo yani ben intikam almadan huzursuz oluyorum sanki yaaaaaa:18:
tatlım varya biz akrepler intikam almadan içimiz rahat etmiyo yani ben intikam almadan huzursuz oluyorum sanki yaaaaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?