Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanlarının Sohbet Odası (:

hoşbulduk berencim...huy işte güzelim... insan kontrol altına alamıyor... kontrol altına alayım derken sakin olayım derken bu sefer iyice birikiyor içinde... daha kötü patlıyor insan... ortası yok bu işin...

yok valaha canım yaaa herkes beni çok uysal çok tatlı bir kız olarak görüyor ama tanıyanlar kaçıyor benden hahhahaha

Selam kızlar bende bir akrep bayanı olarak sizlere merhaba demek istedim 08.11.1981 doğumluyum. Burcumla gurur duyuyorum.

heyy güzel akrepler bende katıldım aranıza,bende butun ozellıklerını tasıyorum,en onemlı şey benım ıcın sadakat benım ıcın cok onemlı aam hep aldatıldım hep ayrılım sıkıldım çapkınlardan

anamm akrepler toplulugu ha :)) bende akrebim.. yükselenide karep olan gruptanım.. sezgilerim kuvvetlidir.. akrep gözleri güzelliğiyle meshurdr.. bendede var güzel göz cok şükür... cogu özelliğini tasırım... sır tutma yönüm güçlüdür.. arkadaslarım beni dost olarak cabuk benimser..

hoşgeldin canım çıktıgın erkeklerin burcunu söylede bakalım çapkınlarmı bizde öğrenelim

bu göz olayını inanın artık kesin olarak bakıyorum hangi akrep arkdşm varsa bakışları gözleri sayesinde yapamadıkları şey yoktur biz bir bakışımızla karşıdakine neler hissettiriyoruz bunu hiç bir burç yapamıyooo çok şanslıyım ya

selam bayanlar bende bir akrep burcuyum :)) yükselenimde akrep ve akrep burcunun herkesten farklı olduğuna inanıyorum :))

tatlım varya biz akrepler intikam almadan içimiz rahat etmiyo yani ben intikam almadan huzursuz oluyorum sanki yaaaaaa:18:

evet aynen canım ıntıkam alınca içimiz soğuyo ıyı oluyo ıcımızde kalmıyo en azındanbayıldım buraya ya

benım ıkızler burcu bı kuzenım var gözleri fır fır doner erkegını dusunemıyorum

slmm kızlarr ilk defa bugün fark ettim burayı veeee bi akrep olarak hemen yazmak istedimm .bizi hep kötü bilirler neymiş akrep sokarmış falan filan ama akrep burcu gibi burç mu varr beaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…