Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanlarının Sohbet Odası (:

evet canımmm ayrıca sexilik bakımından güzel bişi çünkü bir ortama girdiğimde yanımdaki kız arkdşlarıma değil tüm erkekler bana bakıyo çekici oluyor akrepler kahretsin

Selam Akrep hatunları
Şimdik size bir sorum olacak
İnşallah birileri bu bölümü okuyordur
Neyse.. Aslan erkeği ve akrep kadını anlaşırmı ?
Aslan erkekleri beni çok ürkütüyor
ve hiç aslan burcunda bir sevgilim olmadı:26: Ama sanırım artık var
Yani aslan burcu sevgülüsü olan bayanlar , anlaşabiliyormusunuz ?

canım benım bı arkadasım aslan burcu erkek ,sevgılısını cok kıskanır comerttır oyle capkın felan degıldır ya da ben gormedım bılmıyorum pohpohlanmayı sever esprılıdır,yanı bence super bende cok ısterdım bı aslanla tansımayı,bi de cınsellıge cok duskun oluyolarmıs gercı bız de oyleyız

Kıskanç olmayan erkek mi varkine ?
Sanki Aslan erkekleri bayanda görselliğe düşkün gibi
Yani O öyle , bilmiyorum ki hepside bir olmuyorki :26:
Teşekkür ederim canım cevabın için

kızlarr bende 25 ekim akrebiyim ve basenım var benımde çok duygusalım çizgifilmde bile ağlıyorum oderece nişannlımın telefonundada sulugöz diye kayıtlıyım hatta ama bızım garıp bı cekıcılıgımız var bence sizde oyle düşünüyomusunz

Bende 25 ekimmm :)))

slm bende burdayim artikin kizlar Akrepler cok duygusal, cok düsünen, sert görünen fakat icten ice cok yumusak insanlardir tabii akrep erkeginde durum farkli magfazanallah cekilmezler :97:

merhabalar bu bolumu yeni kesfettim. nasil gidiyor sevgilinizle isler. benimde aslan burcu bir nisanlim var. allah kolaylik versin size diyorum

selam kızlar bende bi akrebim hem de yükseleni de akrep olan biriyim nişanlım ise kova

kesinlikle ekim ile kasım kadınları arasında fark var.kasım kadınları hırs kin ve asabiyetini herzaman hissettirir.ekim akrepleri ise sezdirmez gardını alır bekler doğru zamanı.birde ekim akrepleri dah cazibeli oluyor hernedense ama ikisininde ortak yanı dostluk konusunda dostluk ve düşmanlık konusunda hiçbir burçla yarışamaz çünkü zaten ilk sırada yer alır.Ekim akrebiyim vede yükselende akrep BURCUMU ÇOOK SEVİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…