Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanlarının Sohbet Odası (:

ben biriyle kavga ediyordum annem gözlerime bakmış annem dioki sen kavga ederken sinirlenince başka biri oluyosun diyor ah işte akrep olmak bu

ben biriyle kavga ediyordum annem gözlerime bakmış annem dioki sen kavga ederken sinirlenince başka biri oluyosun diyor ah işte akrep olmak bu

ah canım ah...keşke dizginleyebilsek biraz bu özelliğimizi... bazen yararı oluyor... kaba insanlar haddini biliyor... boylarının ölçüsünü alıyor... ama bir de sevdiklerimize yapınca işte o zaman öfkeden sonra pişmanlık geliyor...

valaha öyle canım ya . ama iyi huylarımızda var mesela çok vicdanlıyız ben varya yolda yaralı bir köpek görsem hemen yardım ederim su yemek alırım

valaha öyle canım ya . ama iyi huylarımızda var mesela çok vicdanlıyız ben varya yolda yaralı bir köpek görsem hemen yardım ederim su yemek alırım

aynen ya...sokakta yürüyen yaşlı biri hasta biri görsem yada sakat bi köpek kedi görsem içimden bişey kopar sanki hemen bişeyler yapmak isterim.ve başkalarının iyi niyetini suistimal edenlere insanları ezenlere hak yiyenlere acayip ötesi tepkiliyim ben illa engellemem gerekiyor haddini bildirmem gerekiyor ....şu da var sevmediğim kişilere karşı vicdanımı dinlemem gözyaşına bakmak içimden gelmez...akrep burcu hep uçların burcu derler ya işte bende yerine göre çok iyi yerine göre çok kötü olabiliyorum...sizlerde öylesiniz biliyorum

valaha yazdıklarının hepsi bana uyuyo

Topikteki bütün sayfalara tek tek bakıp bütün yazılanları okudum sanki benim bütün özelliklerimi almışlar buradaki erkese vermişler epmizde birbirimizin aynısıyız yahuu yaşasın akrep burcu Zaten akrep burcu kadar güzel bir burç tanımıyorum 12 tane burç arasında en güzeli en dikkat çekeni akrep valla.Hem akrep burcu olmak ayrıcalıktır e bizde seçilmiş kişiler oluyoruz

iyiyim canım sen nasılsın

Bende iyiyim canım
Kimsecikler uğramıyor bugün buraya amaa
Genelde akrep burcu kadınlarının geniş basenli, ince belli olduklarını söylüyorlar..Ben boyleyim ne yazıkki ne çektiysem şu basenlerden çektim Sizde bu tarife uyuyormusunuz acaba??

Son düzenleme:

ah canım bilmiyorum ama benimde belim çok ince bacaklarım kilolu heryerden veriyorum popodan ve bacaklardan veremiyorum kilo

ah canım bilmiyorum ama benimde belim çok ince bacaklarım kilolu heryerden veriyorum popodan ve bacaklardan veremiyorum kilo

ayy ınanmıyorum şok oldum demek kı akreplerın kalçası genıs oluyo benımde aynen oyle belım ıncecık kalca maasalalh ama fızıgım begenılır sexsı oluyo boyle ,ama kılo alınca cırkın olur tabı

Benimde fiziğimi begenirler ama ben begenmiyorum.birazcık küçülseler tam istediğim gibi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…