bende de aynı durum söz konusu...damara basıldığında hiç yapılmayacak yerde bile kendimi tutamıyorum zıvanadan çıkıyorum... zaman mekan ortadan kalkıyor... akrep yoğun duyguların burcu... dolayısıyla kızgınlığını da çok yoğun yaşıyor... kızan bir akrepten korkulmalıdır...
ben biriyle kavga ediyordum annem gözlerime bakmış annem dioki sen kavga ederken sinirlenince başka biri oluyosun diyor ah işte akrep olmak bu
ah canım ah...keşke dizginleyebilsek biraz bu özelliğimizi... bazen yararı oluyor... kaba insanlar haddini biliyor... boylarının ölçüsünü alıyor... ama bir de sevdiklerimize yapınca işte o zaman öfkeden sonra pişmanlık geliyor...
valaha öyle canım ya . ama iyi huylarımızda var mesela çok vicdanlıyız ben varya yolda yaralı bir köpek görsem hemen yardım ederim su yemek alırım
aynen ya...sokakta yürüyen yaşlı biri hasta biri görsem yada sakat bi köpek kedi görsem içimden bişey kopar sanki hemen bişeyler yapmak isterim.ve başkalarının iyi niyetini suistimal edenlere insanları ezenlere hak yiyenlere acayip ötesi tepkiliyim ben illa engellemem gerekiyor haddini bildirmem gerekiyor ....şu da var sevmediğim kişilere karşı vicdanımı dinlemem gözyaşına bakmak içimden gelmez...akrep burcu hep uçların burcu derler ya işte bende yerine göre çok iyi yerine göre çok kötü olabiliyorum...sizlerde öylesiniz biliyorum
valaha yazdıklarının hepsi bana uyuyo
Eşi benzeri olmayan akrep bayanları bende geldiiimmm herkese selamlar:79:
iyiyim canım sen nasılsın
Bende iyiyim canım
Kimsecikler uğramıyor bugün buraya amaa
Genelde akrep burcu kadınlarının geniş basenli, ince belli olduklarını söylüyorlar..Ben boyleyim ne yazıkki ne çektiysem şu basenlerden çektimSizde bu tarife uyuyormusunuz acaba??
ah canım bilmiyorum ama benimde belim çok ince bacaklarım kilolu heryerden veriyorum popodan ve bacaklardan veremiyorum kilo
ah canım bilmiyorum ama benimde belim çok ince bacaklarım kilolu heryerden veriyorum popodan ve bacaklardan veremiyorum kilo
ayy ınanmıyorum şok oldum demek kı akreplerın kalçası genıs oluyo benımde aynen oyle belım ıncecık kalca maasalalh ama fızıgım begenılır sexsı oluyo boyle ,ama kılo alınca cırkın olur tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?