Bu arada yengeç burcuyum :)akrepler genelde netlerdir anlaşılmicak tipler değillerdi ama...
senin burcun nedir?
Güvenilmez mi değil mi onu bile çözemediğin tipler aslında sanırım uzak durulası bir burç :)
Ya aslında konuştugumuz sırada bende çok net ve dobra biri olduğunu düşünüyodum ama ayrıldıktan sonra çözemedim
Aynen bakışlarıyla konuşabilen umursamaz davranmayı kendine meslek edinmiş sinir bozucu tipler ama dedigin gibi cekiyor iste :)Bence bunlara vurkac yapacaksin ve teslim olmayacaksin yoksa büyüsü mü bozuluyor ne dusunuyorlar kafalarinda valla bilemedim. Yukselen de etkiliyordur tabii de akrep burcuyla sevgili olup gozyasi doken tanidiklarim oldu tipik ozellikleri, acı cektiriyorlar.
o ukalaliklari cool tavırları da çekiyor insani nasil bir manyakliksa biz bayanlardaki
Aynen abla haklısın biraz zor olucak ama kurtulucam bu igrenc duygudan :) Cok tesekkur ederimtamam, senin burcun ne? meraktan soruyorum burcunu.
birde ablacım bir insanı sırf burca göre değerlendirme sakın, çünkü burçtan önce inancı insanlığı karakteri ve vesaire vesairesi gelir....
Aynen abla haklısın biraz zor olucak ama kurtulucam bu igrenc duygudan :) Cok tesekkur ederim
Onunla bir sey yasamam gerekmiyor bence ben herseyi icimde yasadim cunku az bir zaman da olmadi o yuzden herseyi bilmeden asik miyim degilmiyim yorum yapma bence :)Burcunun yengeç olmasına şaşırmadım
Hiç bir şey yaşamadan aşık olduğunu sanman normal bu durumda.
Burcunun yengeç olmasına şaşırmadım
Hiç bir şey yaşamadan aşık olduğunu sanman normal bu durumda.
Kızlar merhaba. Burayı görür görmez direk konu açtım. Biraz uzun ama ben özet gecicem 8 ay aşık olduğum yan komşularımızın oğluyla 3 ay önce tanıştım dersane sınav bahanesıyle yanına gıttım ve numaramı verdim. Aynı gun oda bana benı sevdıgını ve bunun uzun zamandır oldugunu soyledı 2 3 gun hersey cok guzeldı sonra bır anda herşey bitti anlamadım. sevmiyorum demeden hatta hıcbısey demeden gitti 3 ay geçti hala sevmiyorum demiyo sevdiğini biliyorum ama hiç konusmuyoruz. Akrep burcu ve anlaması güç biri. Ne yapacağımı bilmiyorum. Mesaj atsam gururum el vermiyor atmasam içim içimi yiyor ne biliyim işte öyle
Onunla bir sey yasamam gerekmiyor bence ben herseyi icimde yasadim cunku az bir zaman da olmadi o yuzden herseyi bilmeden asik miyim degilmiyim yorum yapma bence :)
Senin burcun ne kılıç?
Haha aynen canım ne çektim bee :)En sinsi burç ya gözlerinden bile anlaşılıyor bazılarının fenalığı
Evet bunu dusundum ama gitmesinin nedeni bu degildi oyle olsa beni gizli gizli pencerelerden izlemeye calismazdi en azindan her gordugunde gozlerime bakmazdi yani kafam karisik keske bir sey soyleseydiBende akrep burcuyum canım. Bence arkadaşınız sizin beğenmediği bi ozelliginizi görmüş kırmamak için aciklam a yapmadan uzaklaşmış
Evet bunu dusundum ama gitmesinin nedeni bu degildi oyle olsa beni gizli gizli pencerelerden izlemeye calismazdi en azindan her gordugunde gozlerime bakmazdi yani kafam karisik keske bir sey soyleseydi
Benim güclü olmadıgımı veya kendı ayaklarımında uzerıne duramadıgımı veya kolay edıldıgımı nerden bılıyosun? Elestiri yap yada kafana gore bırını yargıla dıye acmadım bu konuyu. Sağol.Akreple yengeç hiç olmazdı zaten. Akrepler karşılarında duygusal, sürekli ağlamaya yakın tiplerden çok güçlü bir kadın görmek isterler. Kendi ayakları üzerinde duran, kolay elde edilmeyen. Zaten aranızda bir şey de geçmemiş. Yaşın genç sana daha uygun, sevebileceğin bir sürü insan çıkacak karşına. Birine takılıp kalma.
Yok o en son ihtimal çünkü ailesiyle aram çok iyi zaten bilmiyolar ama bilselerde destekleyeceklerine eminimAilesi duymuş, istememiş olabilir mi?
Benim güclü olmadıgımı veya kendı ayaklarımında uzerıne duramadıgımı veya kolay edıldıgımı nerden bılıyosun? Elestiri yap yada kafana gore bırını yargıla dıye acmadım bu konuyu. Sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?