Akrep Burcu Erkeği Gazabı :(

Güvenilmez mi değil mi onu bile çözemediğin tipler aslında sanırım uzak durulası bir burç :)

Bence bunlara vurkac yapacaksin ve teslim olmayacaksin yoksa büyüsü mü bozuluyor ne dusunuyorlar kafalarinda valla bilemedim. Yukselen de etkiliyordur tabii de akrep burcuyla sevgili olup gozyasi doken tanidiklarim oldu tipik ozellikleri, acı cektiriyorlar.

o ukalaliklari cool tavırları da çekiyor insani nasil bir manyakliksa biz bayanlardaki

Ya aslında konuştugumuz sırada bende çok net ve dobra biri olduğunu düşünüyodum ama ayrıldıktan sonra çözemedim

tamam, senin burcun ne? meraktan soruyorum burcunu.
birde ablacım bir insanı sırf burca göre değerlendirme sakın, çünkü burçtan önce inancı insanlığı karakteri ve vesaire vesairesi gelir....

Aynen bakışlarıyla konuşabilen umursamaz davranmayı kendine meslek edinmiş sinir bozucu tipler ama dedigin gibi cekiyor iste :)

tamam, senin burcun ne? meraktan soruyorum burcunu.
birde ablacım bir insanı sırf burca göre değerlendirme sakın, çünkü burçtan önce inancı insanlığı karakteri ve vesaire vesairesi gelir....
Aynen abla haklısın biraz zor olucak ama kurtulucam bu igrenc duygudan :) Cok tesekkur ederim

Burcunun yengeç olmasına şaşırmadım

Hiç bir şey yaşamadan aşık olduğunu sanman normal bu durumda.

Burcunun yengeç olmasına şaşırmadım

Hiç bir şey yaşamadan aşık olduğunu sanman normal bu durumda.
Onunla bir sey yasamam gerekmiyor bence ben herseyi icimde yasadim cunku az bir zaman da olmadi o yuzden herseyi bilmeden asik miyim degilmiyim yorum yapma bence :)

Akreple yengeç hiç olmazdı zaten. Akrepler karşılarında duygusal, sürekli ağlamaya yakın tiplerden çok güçlü bir kadın görmek isterler. Kendi ayakları üzerinde duran, kolay elde edilmeyen. Zaten aranızda bir şey de geçmemiş. Yaşın genç sana daha uygun, sevebileceğin bir sürü insan çıkacak karşına. Birine takılıp kalma.

Bende akrep burcuyum canım. Bence arkadaşınız sizin beğenmediği bi ozelliginizi görmüş kırmamak için aciklam a yapmadan uzaklaşmış

Onunla bir sey yasamam gerekmiyor bence ben herseyi icimde yasadim cunku az bir zaman da olmadi o yuzden herseyi bilmeden asik miyim degilmiyim yorum yapma bence :)

Bende sana diyorum ki bir şey yaşamadan aşk olmaz, bak ne güzel söylemişsin herşeyi içimde yaşadım diye, bende sana diyorum ki hepimiz bu yollardan geçtik, sen yengeç olduğun için içinde ki o şeyleri biraz daha yoğun yaşadın ve aşk sanıyorsun bunda sorun yok. Neyse yahu ne anlatıyorum ben, yaşar ve görürsün.

Senin burcun ne kılıç?

Akrebim tabii ki

En sinsi burç ya gözlerinden bile anlaşılıyor bazılarının fenalığı

Bende akrep burcuyum canım. Bence arkadaşınız sizin beğenmediği bi ozelliginizi görmüş kırmamak için aciklam a yapmadan uzaklaşmış
Evet bunu dusundum ama gitmesinin nedeni bu degildi oyle olsa beni gizli gizli pencerelerden izlemeye calismazdi en azindan her gordugunde gozlerime bakmazdi yani kafam karisik keske bir sey soyleseydi

Evet bunu dusundum ama gitmesinin nedeni bu degildi oyle olsa beni gizli gizli pencerelerden izlemeye calismazdi en azindan her gordugunde gozlerime bakmazdi yani kafam karisik keske bir sey soyleseydi

Ailesi duymuş, istememiş olabilir mi?

Benim güclü olmadıgımı veya kendı ayaklarımında uzerıne duramadıgımı veya kolay edıldıgımı nerden bılıyosun? Elestiri yap yada kafana gore bırını yargıla dıye acmadım bu konuyu. Sağol.

Ben burcun genel özelliklerini yazdım. Gereksiz alınganlık yapmışsınız. Elde etmek istiyorsan bu şekilde davranmalısın minhalinde yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…