Akrep Burcu Erkeği Gazabı :(

Kesinlikle öyle canım. Ama anlayamıyorum bir türlü seviyo mu sevmiyo mu amacı ne gerçekten çözemiyorum

Boşver canım benim çözemezsin uğraşma bile ne zaman kızdı neye kırıldı ne oldu ne bitti ben ne yaptimki diye kafayi yemek istemiyorsan boşver öyle kalsin

Bu arada yengeç burcuyum :)

bnm sevgilimde akrep burcu bnde yengeç burcuyum canım akrepler için mantık önemlidir biz yengecler ise cok duygusalız sevgilin boyle aniden bıraktıysa acaba mantığına yatmayan bişey olabilir mi mesela sen üniversitedeymişsin o da kazandı mı üniversiteyi belki bunu dert etmiş olabilri yada ailesi nasıl kişiler öğrenip istememe durumu olabilir ya da baska bi sebep. cok sevselerde askından geberselerde kafasina yatmıyorsa devam etmek istemezler bizim de bi problemimiz oldu bi müddet konuşmayalım dedik bn aramasam hayatta aramazdı barişinca sordum hiç mi üzülmüyordun özlemiyordun diye hem de nasıl diyo ama bi kere konuşmayalım dedim ya o yüzden arayamadım demişti. bence sen bi ara açıkaç soyle düşündüklerini bi sebep yokken bolye yapamazsın bana acıklama yapmak zorundasın de konuşun bakalım belki o da pişman olmuştur da geri adım atamıyordur

Sevdiceğim akrep burcu
Gerçekten sevdiklerinde tutkulu oluyorlar.
Aşk'ı en güzeliyle yaşattı bana.
Ama ben bir aslanım çok çatışma yaşıyoruz.

Sevdiceğim akrep burcu
Gerçekten sevdiklerinde tutkulu oluyorlar.
Aşk'ı en güzeliyle yaşattı bana.
Ama ben bir aslanım çok çatışma yaşıyoruz.

Iyiymis o zaman maşallah ben bilemedim tabii tam anlamıyla sevgili olamadigimiz icin

Aslan burcunda normal erkek bi arkadas tanimistim biraz fazla egolu idi sohbet muhabbet iyiydi de bencilce bikac davranisini gorunce sasirmistim baya bayan aslanlari bilmiyorum.

Kıskanç fazlasıyla herkes herşey benim kontrolümde olsun istiyor
Akrep'te itaat etmek istemiyor ve biz bol bol tartışıyoruz :26:
Bir burç yorumunda okumuştum çok tutkulu ama bir o kadar da tartışmalı ilişki yaşarmış bu 2 burç.

Benim sevgilimde akrep burcuydu bende başak. Üniversitedeydik aynı sınıfta... Sınıfta bütün kızlar peşinden koşardı bense günaydın bile demezdim büyük ihtimal bana bu yüzden aşık olmuştu. Sevgililiğimiz boyunca Beş buçuk ay çıktık sonra onun istemesiyle ayrıldık. O kadar yalvarmama rağmen soğudumda demedi sevmiyorum da demedi. Halbuki dese benim için daha kolay olacaktı unutması. Seni seviyorum ama biz mutlu olamayız ben kendimi değiştiremiyorum sen üzülüyorsun kavga ediyoruz biz mutlu olamayız bu böyle gidecek dedi ve bitti. Tam bir sene boyunca aynı sınıfta olup konusmamamıza rağmen beni sürekli ortak arkadaşlarımıza sordu ders notlarıma kadar ilgilendi başka bir erkekle konustugumda kötü kötü baktı herkes hala beni sevdiğini düşünüyordu ben umutlanıyordum onu bekliyordum çünkü hala deli gibi seviyordum. Şimdi yatay geçiş yaptı artık aynı okulda bile olmayacağız. Ama bana bir sene boyunca çok acı yaşattı. Ne yaptogını bile anlayamadım seviyor mu sevmiyor mu diye düşünmekten hayatımı yaşayamadım. Halbuki tanıdığımda dünyanın en mükemmel adamıydı ama beni kendinden vazgeçirmeyip dünyanınen büyük şerefsizliğini yapıp gitti.demem o ki bundan sonra akrep i duyunca uzak duruyoruz çünkü çok güzel acı çektiriyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu akrepler ne ister basaktan ola? Ben de basagim. Yukarida yazdim hatta benzerini ben de yasadim tam anlamiyla cikmadik iyiki de olmamis. Amannn basaklar akrepten kacin cunku sonra hicbir aciklama yapmadan onlar kacar soru isaretleriyle kalirsiniZ öyle. En iyisi sizi el ustunde tutan kiymet bilen ilimli bir boga bulun tüm dertlerinizi unutun

Bazıları böyle bitti son demiyor
çekip gidiyor sizinkide öyle olmuş
adam senin umutlandığını anladıysa korkmuştur bitti demeye
sevseydi mutlaka arardı taş devrinde yaşamıyoruz

benim rsimde akrep pesinden grcen kizlarla cikmis ama hep egoistcr davranmis.hepsini o terketmis ve birdaha da donmemis.ayrica kisa sureli iloskisi olan birine istemiyorum bile dememis kiz buna nildu diye ararken kiza twlefonda olmadigi demis.basit bi kizsin hemen erkek pesinde kostun falan.oyle.egoist drgiller tembeller.haksizligi elestiriyi kabul etmezler inanilmaz bi guvenleri var kirici ve sivri dilli oluyolar.duygulsallar ama karsi tarafa katsi hakli olduklarinda resmen savasirlar.biz tanistigimzda ise o benim pesimden kostu ve 12 gun sinra evlenme teklif etti bi kizi seviyorlarsa savasir ve alirlar.diz anlamadan kontrol ellerine grcer.ayrilip ayrinilmiyacafina onlar karar verirler.cok zor bir burc ama eylencelidirde birde cok kobusurlar sinir bozarlar ha bire.bende ikizlerim enteresan bi ikiliyiz.iliskimizde oon planda.kizimda yay..inatci mi inatci.ben bunlarin elinden naoicam bikmiyorum.yayda zor karakter.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…