Benim sevgilimde akrep burcuydu bende başak. Üniversitedeydik aynı sınıfta... Sınıfta bütün kızlar peşinden koşardı bense günaydın bile demezdim büyük ihtimal bana bu yüzden aşık olmuştu. Sevgililiğimiz boyunca Beş buçuk ay çıktık sonra onun istemesiyle ayrıldık. O kadar yalvarmama rağmen soğudumda demedi sevmiyorum da demedi. Halbuki dese benim için daha kolay olacaktı unutması. Seni seviyorum ama biz mutlu olamayız ben kendimi değiştiremiyorum sen üzülüyorsun kavga ediyoruz biz mutlu olamayız bu böyle gidecek dedi ve bitti. Tam bir sene boyunca aynı sınıfta olup konusmamamıza rağmen beni sürekli ortak arkadaşlarımıza sordu ders notlarıma kadar ilgilendi başka bir erkekle konustugumda kötü kötü baktı herkes hala beni sevdiğini düşünüyordu ben umutlanıyordum onu bekliyordum çünkü hala deli gibi seviyordum. Şimdi yatay geçiş yaptı artık aynı okulda bile olmayacağız. Ama bana bir sene boyunca çok acı yaşattı. Ne yaptogını bile anlayamadım seviyor mu sevmiyor mu diye düşünmekten hayatımı yaşayamadım. Halbuki tanıdığımda dünyanın en mükemmel adamıydı ama beni kendinden vazgeçirmeyip dünyanınen büyük şerefsizliğini yapıp gitti.demem o ki bundan sonra akrep i duyunca uzak duruyoruz çünkü çok güzel acı çektiriyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi