Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Erkeği

dengesizin önde gideni canım akrep burçları :) mesela benm sevdiğim ada'm da akrep burcu bir bakıyorum süperiz bir bakıyorum adam pırr ortalıkta yok. yani bunları anlamak çok zor. birde benimki de mavi gözlü

dengesizin önde gideni canım akrep burçları :) mesela benm sevdiğim ada'm da akrep burcu bir bakıyorum süperiz bir bakıyorum adam pırr ortalıkta yok. yani bunları anlamak çok zor. birde benimki de mavi gözlü

benim hayatım birden değişti bunun sayesinde..
çok kötü bir ilişkiden çıktım daha doğrusu kurtuldum Allahıma binlerce şükür, 1 ay sonra yolumuz bu adamla kesişti. kesişti diyorum çok tuhaf bi hikaye bizimkisi
bazen diyorum kendi kendime seninle mi uğrasıcam. sonra da az daha sabır hayatında bunun kadar düzgün bir adam mı oldu şimdiye kadar.
özgürlüklerine de düşkün, kendi de söyledi o yüzden sıkmıyorum. o da bundan mutlu benimle huzurluymuş.
ama dediğim gibi hiç burçlarla ilgilenmeyen ben bunun sayesinde burçlara sardım burçlardan medet umuyorum. demek ki akrep olduğu için böyleymişş filan diyeee

sizin ne kadardır var ilişkiniz

ilşki değil bizimkisi cnm ama sevdiğim adam kendisi biliyor. 38 gün oldu bugün onu sevmeye başlayalı ama kendisini 7 aydır tanıyorum. başından beri gizemli bir yapısı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…