Akrep burcu sevgilimin sevgisini anlayamıyorum.

sonsuzsev

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
10
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.
2 ay gibi kısa bir süredir akrep burcu erkek arkadaşım var. tanıştığımız andan beri benimle ciddi planlar içine girdi. ancak gerçek duygularını anlayamıyorum. aşkım sevgilim diyo ama sanki dilinde. bazen ilgili bazen ilgisiz. ne zaman istesem yanımda. ama ben onun daha çok beni araması ve çağırması gerektiğini düşünüyorum. ve ben ona aşık oldum. ve ona söyledim de. ama onun bana karşı gerçek duygularını bilemiyorum. eğer kalbini dolduramadıysam ayrılmalıyım. çünkü ben acı çekeceğim. Akrep özelliklerini tamamıyle taşıyor. Karışık, duygularını belli etmeyen vs. vs. hepsi var. Akrep burcu erkeği ne kadar zamanda sever, çok mu uzun sürer anlaması duygularını. bana lütfen yardımcı olun. teşekkürler

Akrep erkeğiyle hayat geçirmek kolay değildir sabırlı isen devam et ben evlenmeden önce biri ile sevgılıydım oda malesef akrep burcu ki anlattıklarının aynısı tahammül edemedim daha fazla anlayacağın geçmiş olsun benden sonra kısmetı açıldı ama onlarda işe yaramadı ayrılan taraf hep ben gibi kızlar oldu ki ondan ayrılanlar ya nişanlandılar ya da evlendiler cok gıcık bir cocukdu nerden sevdim onu bilemedim eşim boğa burcu ve benn çok mutluyummmmmmmmmmm

Canım bir bilebilsem hakkımdaki duygularını. çok aşığım ama inan bağrıma taş basıp ayrılacağım sevmiyorsa. Acı çekeceğim biliyorum. Ben yay burcuyum. Ben saklayamam da aşık olduğumu ona söyledim. Iyimi ettim kötümü bilmiyorum. Sanki her konuşması saka gibi ciddmi şakamı yapıyo anlayamıyorum. Sinirlerim bozulmaya başladı.

Çok iyi anlayabiliyorum seni bu yaşadıklarının aynısını bende yaşadım ama ben aşık değildim kısa sürede nasıl aşık oldun yav :44: diyorum ya geçmiş olsun ayrılman hakkında hayırlısı yada kendine eziyet edicen çünkü inan böyle bu tipler

Son düzenleme:
bunun burçlarla değil adamlıkta ilgisi var orası ayrı. benimde akrep burcu sevgilim vardı çok ustume duşerdi, surekli arar sorardı mesela amma velakin gerçekten akrep burçlarınada guven olmuyor. bir gözleri hep dışardaymış meğer tek sorun hissettirmezlermiş bunu:26:

tanıdıgım bütün akrep burcları akraba da olsa dahi hepsi aynı özellikte malesef

sadece akrep erkegıne değil cogu erkege fazla guwen olmaz ıkı ay gıbı bı surede hemen ciddi planlar yapan aşkım bebeım dıyen erkekler sonradan fos cıkabılıyor bu tip erkekler genelde nuri alço tipi erkekler kendını aşık edene kadar ınanılmaz romantık takılırlar sonrada sen daha ıyılerıne layıksın deyıp ceker gıderler..

bence fazla baglandıgınızı hıssettırmeyın ona cunku onun duygularından emın deılsınız kafanız karısık,karsıdan atak bekleyın yanı..aşık olunca ınsan her dedıgıne uyum sağlıyor ama siz yapmayın bıraz ınatcı olun erkekler boyle kızların peşinde koşar...

benim de akrep burcu sevgilim vardı..hiç yanıma gelmezdi hep ben onun yanına giderdim aramazdı ben arardım.bi acayipti yani..kendimi onun yanında erkek gibi hissediyodum.o da ilk gün itibariyle benmle evlşenir misin falan diyodu neyse velhasıl ayrıldık 2.5 yıl sonra ve çook acı çektim.çok inatçıydı ayrılık mesajından sonra hiç arayıp sormadı ne dediysem olmadı..sonra sanki ciddi düşünen sadece benmişim gibi arkadaşlara demişki o çok ciddiye aldı diye..akrepler uzak dursun benden öğğ

sanırım erkekler biraz duygusuz oluyor. benim tek istediğim duygusunu belli etmesi. ona göre davranacağım. ama ne istiyor gibi ne istemiyor gibi. 2 gün tatile gittik çok iyiydi. elimi bir an olsun bırakmadı. geldik. 2 gün geçti ne aradı ne sordu. ben arıyınca da canım aşkım özledim diyo. bu ne şimdi. şaşkınım yani. ne yapacağım bilmiyorum onla.

Akrep erkekleri çok şüpheci tiplerdir... Maalesef onun güvenini almadıkça sevgisini göremezsiniz... O sizi sürekli denemelerden geçirecektir güvenebilmek için... Sizden hoşlanıyor olabilir evet ama 2 ay gibi bir sürede aşık olmazlar maalesef... Bir de bildiğim kadarıyla ilgi gösteren taraf hep siz olmalısınız

3 yıl akrep burcu erkeğiyle çıkmış ve evlenmiş biri olarak söylüyorum KAÇ sevgisini belli etse de etmese de kaç. sana aşık olsa da kaç.başka burç mu kalmadı:)

öyle işte diyorum ya sana..aramazdı hiçbi şey yapmazdı ya insan bi ilgi gösterir bi şey yapar.kızardım kızardım kendi kendime arardım konuşurduk öyle şeyler derdi ki ay kendim uydurdum derdim.mutlu olurdum.ama bi daha yaklaşmam akrep erkeklerine ikrah etim durup dururken triplere girerdi kız gibi nazlanırdı yani kendimi onun peşinden koşuyo gibi hissederdim..hala karar veremedim ayrılalı 2 yıl oldu beni seviyo muydu sevmiyo muydu diye düşün.gerçi umrumda değil şuan da duygularını anlayamıyorum demene cevap olarak söyledim.2 ay olmuş ben 5 senedir çözemedim 3 yıl birlikteydik 2 yıldır da ayrıyız hala anlayamadım sevgiliyken sevip sevmediğini

3 yıl akrep burcu erkeğiyle çıkmış ve evlenmiş biri olarak söylüyorum KAÇ sevgisini belli etse de etmese de kaç. sana aşık olsa da kaç.başka burç mu kalmadı:)

evet haklı haha şimdiki sevgilim boğa burcu mesela tam istediğim gibi inşallah hep yanımda olur.akrep pişmanlıktır

10 yıldır akreple birlikteyim ...tüm özelliklerini taşıyor 4/5 yıl çıktık 6 yıldır da evliyiz ....akrepler koşmayı severler macerayı severler onunlayken sevgiyi en uç noktalarda yaşarsın tabi onu kendine aşık edersen ...sürekli meşgul etmen lazım onu kaçan kovalanır misali sürekli kovalamak hoşuna gidiyor saçma belki ama çokkkkkkk denedim ...heyşey yolundayken monotonlaşınca sıkılıyor ve o anda bişeyler yapman gerekecek 10 yıldır hala aynı ilişkimiz değişik olan herkesin yaşamadığı şeyleri seviyor duygularını belli etmez ama edince de sen bile inanamazsın çok derindir sevgileri evlenince evine bağlıdır iyi bir babadır ama evlenmeden önce çapkınlıklarını görebilirsin ... cinselliğe düşkün başka burç yokmuş zaten akrepler kadar
kavgayı da sevgiyi de derinden yaşarsın kaldırabilecekmisin bilmem ama bazen bir günde 10 yaşım gitti sandığım günler de oldu
ve hep akrep özelliklerini okumaktan anam ağladı ...kendine bile okuduğumda bunlar beni nasıl çözebilmiş şaşırdım demişti ....çok zor çok dayanırım güçlüyüm diyorsan buyur

Son düzenleme:
Kızlar anlattıklarınızdan gözüm korktu :26: 9 yaşında bir oğlum var ve Akrep burcu

Erkek milleti burçtan marstan anlamazlar, inan bana akrep özelliklerini taşıdığının bile farkında değildir :)

aşkları derin oluyo o kadar derin ki göremiyosun şiirler yazıyodu bana yazdığı şiirlerden defter yapıyodu sanırım evlilik teklifiyle alakalı bi şey gyapacaktı.ne kadar seviyo beni diyodum ama bi yıl uzak kaldık ve çok değişti.yanındayken ve sen mutluyken güzel sadece.ve bence koşmaktan değil de koşulmaktan hoşlanıyolar pisoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…