Sen değil evleneceği bayan korksunAileye çok düşkündürler
ahahaytt tatlım çok hoşsun yaahaklısın kızlar korksun ama ne bilim hep olumsuz şeyler yazmışlar akrep burcu için eyvah dedim benim oğlumun sonu ne olacakk
aşk olsun, benim yükselenim akrep, sizce ben zor birimiyim?
zor musun bilemedim ama felaket birisi olduğun kesin
aşk olsun, benim yükselenim akrep, sizce ben zor birimiyim?
aşkları derin oluyo o kadar derin ki göremiyosunşiirler yazıyodu bana yazdığı şiirlerden defter yapıyodu sanırım evlilik teklifiyle alakalı bi şey gyapacaktı.ne kadar seviyo beni diyodum ama bi yıl uzak kaldık ve çok değişti.yanındayken ve sen mutluyken güzel sadece.ve bence koşmaktan değil de koşulmaktan hoşlanıyolar pisoşlar
seni bu açıksözlülüğün beni cezbediyor hayatım
bununla ilgili bir konu aç reyting ölç istersen... Benimde akreptir yükselenim
Akrep burcu erkek zordur yasekucum... Duygularını belli etmezler,her şeyden şüphe duyarlar, güvenini alana kadar kesinlikle karşısındakini güvenmezler bu yüzden sevgili olarak zordur... Yoksa anne için ne farkeder burcu çocuğununHem korkma kolay kolay aşk acısı çekmez işte oğlun ne güzel
evet haklı hahaşimdiki sevgilim boğa burcu mesela tam istediğim gibi inşallah hep yanımda olur.akrep pişmanlıktır
tek sorum olacak senden önce çok sevdiği varmıydı varsa hiç arkana bakmadan hemen unutmaya çalış çünkü onu asla unutmaz yoksada zorluğu seviyorum diyorsan çok sabırlıyım diyosan sonu kadar devam et içini karartmak gibi olmasın onların demi demine uymuyor yıllar önce bile yaptığın hatayı asla unutmaz daima inttikam için çabalarlar çok kötüledim ama ben çok çektim akrep burcundan akrep erkeğinden dostum bile olmasını istemem
benden önce sayılamayacak kadar sevgilisi olmuş. halada mesajları geliyor bana da gösterdi hatta. cevap yazmadığını söylüyor. ama bilemiyorum tabi doğrumu. biz onunla sevgilimiyiz değilmiyiz onu bile çözemedim daha. sevgilim diyor. biz uyumlu bir sevgilimiyiz bence öyle diyor. ama hiç sevgilim olduğunu hissettirmiyor. sevgili dediğin en azından her gün arar. ama o aramıyor. arada sırada. kafasına eserse. yada ben arayacağım. bu nasıl bi şey anlamadım. bir taktikmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?