doğru kişil meseleside benimki aşmış kendini..
sizinkinide maşallah allah bozmasın..
hep bölebi evlilik istemişimdir ama nerdeeeeee,,,,
inşallah sende benim yaşadığım evliliği yaşarsın canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru kişil meseleside benimki aşmış kendini..
sizinkinide maşallah allah bozmasın..
hep bölebi evlilik istemişimdir ama nerdeeeeee,,,,
merhabalar. bütün sayfaları okuyamadım fakat benim de deneyimim oldu ve gözlemlerimden hareketle şunları diyebilirim ki, bi kere akrep erkeği ne kadar kızarsa kızsın, ne kadar celallenirse celallensin hatta bir daha onun dönmeyeceğine emin olsanız bile eğer o kararlıysa bir gün mutlaka dönecektir. ne kadar kızarsa kızsın. sorun kızması değildir, onun konu hakkında eğer içinde küçücük bile kırıntı oluşmuşsa ve bu akrep erkeği yeterince olgunluğa ulaşmışsa o akrebin dönmesi mümkündür bence :)bu erkek olgunsa, birşeyler kafasında dank etmişse ,aradan uzun bi süre geçse bile o gelir. ben buna inanıyorum
çok özlüyorum![]()
Olabilir canım , hoş olsada pek umrumda olmaz. Bu adam kalbimi o kadar çok kırdıki
Daha fazla kıramaz , incitemez beni
burcun ne ne kadar olgun karşılıyorsun artık :/ ben cok kıskanırım ya
Akrep canım yükselenimde akrep
Aslında biz eski sevgilimle 2010 eylül ayında ayrıldık
Daha doğrusu ben ayrıldım , oda banane ya ayrılırsan ayrıl havalarındaydı
6 kasım yani doğum günümde gitti feysini açtı , işte o an yaşadığım , bana söylenen herşeyin yalan olduğunu gördüm
Tabikide o inkar etti , sonra askere gitti , aramalar sormalar mail atmalar pişmanım demeler
Bende salak gibi evet salak gibi barıştım ama affetmedim
Sonra yapamadım ayrıldım zaten barışmamızda 1 hafta sürdü
Sonra bir sürü yalanını öğrendi bu böyle bu zamana kadar sürdü
En son ameliyat oldum diye mesaj attı geçmiş olsun dedi ve buraya geldi
En son kasımda gördüm ondan beride görüşmüyoruz ama o ara sıra mesaj atar en son mesajınıda geçen pazartesi attı , beni rüyasında görmüş müşte
Yani işin kısaca ben bu zamana kadar o kadar şey yaşadımki bundan sonra ondan gelecek hiç birşey beni şaşırtmaz üzmez
hmm benim yengeç..
hep bahane aramıs konusmak icin
Evet konuşmak için , yalan söylemek için ve beni kandırmak için hep bahaneleri vardı
Bu arada ben aramızda olan hiç birşeyi kimseye anlatmamıştım
İlk defa burda size yazıyorum ve yazdıkçada kendimi daha bi aptal olarak görüyorum![]()
bence öyle görme eğer öyle görüyorsan hepimiz aptal durumundayız özellikle ben hem aptal hemde aşığım :))
Ama biz hiç hoş şeyler yaşamadık
Beni çok üzdü , kırdı parçaladı , hemde bilerek yaptı![]()
evet babalarına karsı ayrı bi baglılıkları var akrep erkeklerinin benim akrebimde öyle ana babaya cok saygılıııı(((
senin burcun nedir?