aynenn yaa bızde duzenlı olarak haftada 3 kez ayrılıp barısıyorduk yanıı halada oyle en ufak seyde terk et ozamn dıyıo bende tamm dıyrmıkı gun snra yıne donuyor anlamadım yanı ben senn dedgın gıbı rest ceksem gel benı ısste yoksa bıdaha knsmam dıye ıyı yolun acık olsun bıle dıyebılır oan tabı ıkı gun snrra yıne döner. bız suan 1 buck sene ooluyor ama hala cözemedım halaa. saldım artık okad rkarmasık bır ılıskınn ıcndeymkı anlatamam yanı. ben terazıyım senn burcun ne bua rada?.. ya bıde onemlı olan ılıskıyı nasıl yurttugun tabı kovalaynmıudın kacanmıydın. sureklı uzerıne dusuyormuydun kıskanclık edıyormuydun sureklı sosyal agda takıp edıyormuudun.bn dedm dıye facesını twtter falan herseyını kapattı aama yınede her nete gırdgmde kontrol edıyorum acmısmıdır acaba dıye ama acmamıs adam .s yanı bıkac kez guvenımı sarstı ondan dolayı bolye yaklasıyorum heryerden kontrol edıp sureklı hesap soruyorum nerdeydın nıye gıttın vs dıye. yeter artık bogma bılkı hesap veremeyecegm hıcbırsey yok ama ben bı yanlıs yapmıyorum ve kac yasnda adamım benı sureklı denetlemeyı gıtgm yerı arastırmayı falan bırak artık dıyo. e sen sebep oldun boyle bırı olmama dııyorum tamam hala unutmamıssın hata yaptım evet ama uut artık kac ay gctı ne kadr kındarsın mezera gırsektemı bna o konuları ısıtıp ısıtıp getıreceksın unut dıyo.

ben aslaunutamam kı ya bı ara eskı svglısıı twıttrdan takıp edıyomstu o kızda bunu takıp edıyordu gordum cıldırdım sordum hemen takıp ıstegı yollamstı bende abl ettm ama hıc gırmıyorumz aten uygulamayı telden kaldrdım uyelıgmde sılnmıstır dıye dusundum ama sılınmemıs dedı sıfresını verdı kızı sildim hesabınıda dondurdum o kızıda zaten heryerden engellemıs kız evlı damlarla cıkıyormus hep bunu ogrenmıs dıye kızı ayrıldgnda engellemıs ama twttrda ttkp ıstegını onaylams oylesıne duruyormustu vs..vs neyse işte sildm onla arasnda halabırsey olmadgna ınandım ama yınede baska konularda suphelıydm. yanı bılmyıorm sosrdugum herseyıde acıklııyor kanıtlıyor ama ıste gunlerce aramaması sormaması hıc mesaj atmaması sadece haftasonları aklına gelişim benı hala kuskulandırıyor .s kendısı avukat cok yogun ama yanı ıs cıkısı bır alo dıyemeyecek kadarmı calısıyor anlamıyorum bıkac arkdasyla tanıstrdı ama bu cıddı nıyetı oldgnu gosteremz onemlı olan aılesyle tanıstrıması onuda henuz yapmadı ve hıc uzerınede dusmuyorum bu konuda. . bazen sakasına dıyo ben sennle bazen evlenmemeyı dusunuyorum asırı paranoyak ve kıskancsın dıyor. ama boyle olmamada kendısı sebep loldu ya ee onerın nedır?