- 8 Şubat 2015
- 2.106
- 1.299
- 133
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
yapabilsem neden buralara yazıyım hoşuma mı gidiyor sanıyorsunuzSeviyorsan git konuş bence abartma bu kadar
Canım akrep erkeği karaszdr kiskanctr tam da tarif etmissn de gerçi. Ve de çapkındr fazlasıyla dikkat et derim belki böylesi daha iyidir ..ama gene de illa istiyorsan ilgini sevgini belli etme bnce akrepi elinde tutmak istiyorsan kaç ki o seni kovalasn. . sizi elde ettiğinden emin olmasn yani.iyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
Kaç
Ciddi söylüyorum kaçın
Soyları tukenesiceler
İgneleriyle kendilerini zehirleyesiceler
İllet gibi bir şeyler
Hepsi klonlanmış gibi aynı
Vallah benim esim akrep, bende oglak'im biz birbirimizi inatlasarak kafa tutuyoruz 1 saat sonra hiv bisey olmamis gibi davraniyoruz huyumuz suyumuz bu yani biz buyuz bi de esim bana cok yapisik insani sıkiyor anlatamam ben fazla sevilmeye gelemiyorum ama iste katlaniyor insan napayim cok fenalar akrepleriyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
Akrep erkeği tanımadım. Akrep kadını tanıdım ve bu hayatta karşıma çıkan en soğuk en ketum İnsanlardı. Bir de zeki ve lafını esirgemeyen. Benim hayran olduğum modeldir aslında. Asla duygularını belli etmeyen insanlardı. Ama erkeği nasıl olur bilemem.!iyi geceler hanımlar.
Yaaa bende oglak sevgilim akrep .. İki inatçı burcuz. Ama onun ınadı benımkıne agır basıyor.Vallah benim esim akrep, bende oglak'im biz birbirimizi inatlasarak kafa tutuyoruz 1 saat sonra hiv bisey olmamis gibi davraniyoruz
Kova kadınıyım ve bir akrebe deliler gibi aşığım2 Hafta önce bnde aynı durum yaşadım. Bence akrep görürseniz kaçın derim. Gel desen oralı değil git desen gitmiyor sen karar almadıkça o karar vermez. Ve çok çok ketum ben az çok çözdüm olayı onu tanıyıp yüzüne vurmak lazımmış. O yok muk der ama tam da üstüne bastığım konular oldu tabi. Ole ole adamı açtık tabi. Size tek önerim eğer kova kadını iseniz akrepten uzak durun
Bir şey soracağımAkrep kadini olarak sunu diyorum tamda benboyleyiz genelde ama kiskanc cooookkk kiskanc kendini bukelemun gibi kamufle edebilen ama herseyi arastiran sorusturan herseyden haberi olan ve kiskanc ayrica cani isterse ilgili alakali istemezse saguk halbuki sevmediginden degil tembellikten de sorumsuzsuzluktan de ne dersen de
Akrep erkeği kendi kovalamayı daha çok severBir şey soracağım
Bir akrep olarak, peşinizden koşulması deli divane sevilmek hoşunuza gider mi?
Ahh hemde nasil istemeyiz mesela yeter deriz ama aslinda ilgi bekleriz sadece askta degil ustelik aile arkadas iliskilerindede boyle Allahtan benimkiler beni taniyoda ilgi alaka eksik olmuyoBir şey soracağım
ben cevaplayabilirim kocamaan evet :)Bir şey soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?