Akrep erkeği????

2 Hafta önce bnde aynı durum yaşadım. Bence akrep görürseniz kaçın derim. Gel desen oralı değil git desen gitmiyor sen karar almadıkça o karar vermez. Ve çok çok ketum ben az çok çözdüm olayı onu tanıyıp yüzüne vurmak lazımmış. O yok muk der ama tam da üstüne bastığım konular oldu tabi. Ole ole adamı açtık tabi. Size tek önerim eğer kova kadını iseniz akrepten uzak durun

Canım akrep erkeği karaszdr kiskanctr tam da tarif etmissn de gerçi. Ve de çapkındr fazlasıyla dikkat et derim belki böylesi daha iyidir ..ama gene de illa istiyorsan ilgini sevgini belli etme bnce akrepi elinde tutmak istiyorsan kaç ki o seni kovalasn. . sizi elde ettiğinden emin olmasn yani.

Kaç
Ciddi söylüyorum kaçın
Soyları tukenesiceler
İgneleriyle kendilerini zehirleyesiceler
İllet gibi bir şeyler
Hepsi klonlanmış gibi aynı

Akrep erkeği, ancak önünde eğilebildiği kadınla ilerler.
Yani ona olmazı olduran, sözünü çiğneten ve süründürenle.
İyilikten anlamazlar, kısasa kısas gideceksiniz.

Vallah benim esim akrep, bende oglak'im biz birbirimizi inatlasarak kafa tutuyoruz 1 saat sonra hiv bisey olmamis gibi davraniyoruz huyumuz suyumuz bu yani biz buyuz bi de esim bana cok yapisik insani sıkiyor anlatamam ben fazla sevilmeye gelemiyorum ama iste katlaniyor insan napayim cok fenalar akrepler benim pantolonumu gömlegimi hirkami yatagimin üstündeydi yeni yikanmisti o gün giyinip sonra cikarip yatagin üstüne koymustum bu napti? Hemen benim kiyafetlerimi sepete atti kirliymiste beyefendi bi kere giydikten sonra sepete atiyor ben delirdim vallah camasir makinayi esime görev verdim ben ugrasamam delirtiyor insani bazen bana sormadan sepete atar blah blah bana sormadan parfümlerimi ayri yere koyarda koyar.. oldum olasi delirdim umarim cocugum olursa akrep burctan olmasin diye dua ediyorum, sansin varsa hemen kac dün sabah kahvaltida baya kafa kafaya vurduk yani tartistik inatlastik bu bi saat sonra gelip bana yapisiyor ben seni cok seviyorum sensiz yapamam diyor ben hic yapismiyorum esime huyum degildir dengesizin tekisin diyorum tabi cok seviyorsun görüyorum diyorum hayatta birakmam seni kavga etmemiz bu normal barisiyoruz evliligimizin dengesi diyor cek git burdan sakinlescem diyorum bu yapisiyor bana bir terlik yakalamis gibi yapiyorum esim kaciyo baska odaya biz cocuk gibiyiz sonra yine bana yapisiyo nefes alamiyorum anlamiyor vallah bende yakinda esimi bogcam az kaldi nasilmis anlasin diye basa cikabilirim diyorsan sana degeri varsa bilmiyorum ya akrep zor insan bunu cözersen kolay cözemezsen anlasmak zor, akrep ile oglak burc uyuyor diye mi böyleyiz bende bilmiyorum senin burcun ne

Son düzenleme:
Akrep erkeği tanımadım. Akrep kadını tanıdım ve bu hayatta karşıma çıkan en soğuk en ketum İnsanlardı. Bir de zeki ve lafını esirgemeyen. Benim hayran olduğum modeldir aslında. Asla duygularını belli etmeyen insanlardı. Ama erkeği nasıl olur bilemem.!

Erkek arkadaşım akrep gayet ponçik bir şey kıskançtır ama nettir de tartışma olunca kaçmaz konuşur çözmeye çalısır 1.5 yıl oldu sıkılmadan hâlâ ilgilidir ve çok guzel seviyorrr sevmiyim de taş mı olayım.. akrep erkeği iyidir hojdırr

bir keresınde oyle konuştum o burçta olan bırıyle.ama nasıl uzaktan boyle tatlı yakışıklı ağır başlı efendiydi.yanımdakı kızlar bayılıyor buna.neyse bu çocuk benle ılgılenıyormuş zaten.bakışlarını falan yakalıyorduk.oyle boyle tanıştık.ilkokulu torpılle bıtırdığini anlattı.babasını anlattıbn buz tabi.okul bahçesinde bu .ben sınıftayım.elıne tel aldı bakıyoruz yorum yapıyoruz arkadaşla. şunu bir işleteyım dedım.sen kımle konuşuyorsun, bırak elı telınden çabuk etrafa bakıyor,bız gulmekten öluyoruz.neyse ders vakti geldi aşaya ındık kendı sınıfımıza geçmek için.herkesin içinde o kalabalıkta bana telı uzattı al bak tel sende kalsın dedi ne dıyeceğimi şaşırdım.guvenıyorum dedım çektım gttımyaz tatılı gırdı araya.bana face bokdan yazıyor hava güzel dışarıya gezmeye gitsene dedi.dahada konuşmak ıstemedım zaten.ablamla hedıye aldık sana neden boyle yapıyorsun vs vs.ablasını araya koydu cevap falan yazmadım çok ılgınç bırıydı.

Vallah benim esim akrep, bende oglak'im biz birbirimizi inatlasarak kafa tutuyoruz 1 saat sonra hiv bisey olmamis gibi davraniyoruz
Yaaa bende oglak sevgilim akrep .. İki inatçı burcuz. Ama onun ınadı benımkıne agır basıyor. Canı istemezse asla geri adım atmaz.. Ama yeter ki istesin..Bazen cok olgun bazen cocuk gibi.. Kimsenin göremedigi ama bana yansıttıgı cocuksu yanı Bizde insallah bi gün evleniriz sizin gibi tatlı tatlı tartısırız..

Akrep erkeği çok gururludur taviz vermez ama hatalıysa özrünü dilemeyi bilir. Kıskançlık konusunu bilemedim,benim akrep kıskanır ama rahatsız olduğu şeyleri söyler bende dikkat ederim. Umursamazlığını hiç görmedim, aksine çok ilgilidir.

burçlar ile ilgilenen ve gözlem yapan biri olarak hayatıma bir akrep erkeği girmedi.hatta hayatıma girmekten direkten döndü .ama o kişinin doğum tarihini bilmesem. akrep olduğundan şüphe edecektim.şu su grubunun takıntıları beni onlara karşı çekingen yaptı hep.fakat akrep sistemli takıntılı bir tür psikopat gibi balık ve yengeçler biraz daha bilinçsiz kalıyor.akrebin gözünden bir şeylerin kaçması zor. yada milyonda bir ihtimal.

Kova kadınıyım ve bir akrebe deliler gibi aşığım
Hayatımda tanidigim en tuhaf insanlardan biri.
Bizzat tanışmadan önce, uzaktan çok tatlı, iyi huylu biri gibi görünüyordu. Ama nerdeeee?
Ne istediği belli ne istemediği. Zaten konuşmayı hiç sevmez falan.

Akrep kadini olarak sunu diyorum tamda ben boyleyiz genelde ama kiskanc cooookkk kiskanc kendini bukelemun gibi kamufle edebilen ama herseyi arastiran sorusturan herseyden haberi olan ve kiskanc ayrica cani isterse ilgili alakali istemezse saguk halbuki sevmediginden degil tembellikten de sorumsuzsuzluktan de ne dersen de

Bir şey soracağım
Bir akrep olarak, peşinizden koşulması deli divane sevilmek hoşunuza gider mi?

Bir şey soracağım
Bir akrep olarak, peşinizden koşulması deli divane sevilmek hoşunuza gider mi?
Ahh hemde nasil istemeyiz mesela yeter deriz ama aslinda ilgi bekleriz sadece askta degil ustelik aile arkadas iliskilerindede boyle Allahtan benimkiler beni taniyoda ilgi alaka eksik olmuyo hep sevilmek istiyoruz hepp bizle ilgilenilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…