Akrep erkeği????

Bizde suçlu aslında bana göre o. Ama aşırı büyük bi sorun yok ortada. En son gerçekten ben de restimi çektim yoruldum çünkü benden bu kadar dedim ona tek taraflı olmuyor dedim saolsun umursamadı hemen tamam moduna geçti. Şanslıymışsınız ne güzel :)) ne kadar bir sürede geri dönüş yaptı. Bizimki sanırım dönmez olurda dönerse büyük ihtimal benim unuttuğum zaman olur:))

3 4 aydır bu karmaşa olduğu için dayanamadım artık yordu..

Astrolojiyi severim ilgilenirim ama burçlara endeksli yaşamamalıyız. Burcum: Aslan yükselenim: akrep, alçalanım:boğa ay burcum:ikizler. Çok üstüne düşsem kafayı yerdim o kadar zıt burçlarki tam bir kaos tam bir kargaşa. O yüzden zatın karakterini burcundan ayırarak sade biçimde ölçüp tartın ona göre davranın

Akrep burcuyum erkeğini bilmem. Ama sevgili olacak noktaya geldiysem ve umursamaz grunuyorsm aşkımdan geberiyorumdur.

3-4 ay kadar

Sonra n’oldu bilmiyorum, sessizliğin ardından tsunami gibi geldi. Bu defa telefonum susmadı, her yerde karşıma çıkar oldu, rahat vermedi.

Her zaman o haklıdır. Hep en üstün olduğunu düşünür. Gözü dışardadır. Sinsidir.... aldatmadıgını sanırsın. Ama on çocugu olsa yine aldatacak potansiyeli vardır...
Hiç sevmem akrep erkeklerini. Başarılı olmaları malesef sinsiliklerini örtmüyo. Asla güvenilmez. İki yakınım akrep. Eşlerii resmen uluslararsı ajan gibi oldular :)

Ben akrepler ile pek anlaşamadığim için hatta hiç o yuzden size tavsiyem burç uyumuna ve akrep ozrlliklrrine bakın ama gerçekci olun.

AlcalaA ve ay burcu ??? İlk defa duydum

DogumlD ilgili bilmem gereken şeyleri bilmiyorum

orada baya detaylı yazıyor bana uymuyor bu yazılanlar diyemedim ama insan değişiyor büyüdükçe ama o sitede yazan hep aynı kalacak o yüzden böyle şeylerin gerçekliği pek yok denilebilir yani en iyisi hobi gibi ilgilenmek

Tabı ki sadece burcuna göre değil insanlar ama arada sırada okurum kendı özelliklerim çevremdekilerin özellikleri baya bir tutuyor o yüzden arada sarıyorum burçlara:)) yoksa herkesin karakteri farklıdır

Valla gözü dışarda diyemiyorum ben de çünkü eminim deli gibi başkalarıyla da konuşup görüşüyodur

3-4 ay kadar

Sonra n’oldu bilmiyorum, sessizliğin ardından tsunami gibi geldi. Bu defa telefonum susmadı, her yerde karşıma çıkar oldu, rahat vermedi.
Ama ben telefonunu da sildim biliyor yani artık hiç istemiyorum fln diye düşünüyordur o yüzden dönmez heralde gururların efendisi

Vallah benim kocam akrep ve ben de oglak bi kasik suda bogazlayasimiz geliyor kedi köpek gibi genelde cok sakar ütümü mahvetti sakarliktan yeni telefonu 3 ay icinde ekrani kirdi deger bilmiyor ahh ahh icimi eritiyor ve genelde kocam cok yapiskan bana karsi, yine de seviyoruz elbette bizde sir yok konusurken herseyi baya baya acik konusuruz cekinmeden, ve kocam kiskancti nisankiyken evliligin ilk bir senesindeyken cünkü yurtdisinda yasiyorum onun akrabalari yengeleri örnek gösterdim onlar bende daha aciklar nasil yani hava 42 derece iken askili tshört ve kisa kot giymeye basladim bastan kiskandi buna ödün vermedim sonra alisti kiyafetlerime hic karismiyor, mesela giyindigim kiyafetleri üzerime kontrol ediyor örnek bu üstündeki renkle bu ayakkabiyla uymuyor falan bu etek uymadi yine sen bilirsin diyor sadece ödün vermeyeceksin alttan almayacaksin o kadar yani seni seviyorsa sana güveniyorsa bu durum asabilir

Ya simdi hoslandigina inaniyorum.cevremde dolasiyor dikkat cekmeye calisiyor ama tek bir kelime etmiyor.iste en fazla gelip yanimdakiyle konusuyor.
En azindan benim bi merhana falan mi demem lazim.
Cok rahat bir insan yani

Çok kötü bitmediyse eğer bir adım atsanız?
Akrep erkeği hep karşıdan adım bekliyor en kötü huyları işte
ya biz sadece bakışıyoruz.bir şey soracaksa bana değil geliyor yanımdakine soruyor.sizce ben bir şeyler dememi mi bekliyor.bayaddır bakışıyoruız.hoşlandıgımı belli ettim utandı falan.ama şimdi ben bir şey demeden gelmez mi?kaça ay oldu.birde utandı falan dedim ya ondan sonra bende utandım neyse 1ay görmedim.çok ilginç değil mi.özlememi mi istiyor.

Sadece burç insanı olsak 12 insan tipi olur. Güneş burcuyla beraber ay burcu venüs,mars,jupiter,saturn,neptün,uranüs,pluto bunların her birinin burcu var ve 360 derecelk sistemde her birinin yerleşimi birbirine yaptığı açı var.İşte her ,insan bu nedenle karmaşık ve birbirinden farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…