- 25 Temmuz 2016
- 380
- 313
- 33
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Bizde suçlu aslında bana göre o. Ama aşırı büyük bi sorun yok ortada. En son gerçekten ben de restimi çektim yoruldum çünkü benden bu kadar dedim ona tek taraflı olmuyor dedim saolsun umursamadı hemen tamam moduna geçti. Şanslıymışsınız ne güzel :)) ne kadar bir sürede geri dönüş yaptı. Bizimki sanırım dönmez olurda dönerse büyük ihtimal benim unuttuğum zaman olur:))Benim erkek arkadaşım Akrep, ben de sizin gibi Başak burcuyum. İlişkimizin adı konulana kadar çoookk uzun süre konuşmadığımız bir dönem oldu. Aslında kimse suçlu değildi ama ilk adım atan olmak istemiyorduk ikimiz de. Sonunda sessizliği o bozdu. Sevgili olduktan sonra da inatçılığı devam ediyor ama ben en başında “Seninle uğraşmam” restimi çektiğim için asla yazmayacağımı biliyor (suçlu olduğum durumlar hariç) ve yazıyor. İnatçı ve ketumdur, sabit fikirlidir ama severse sahiplenir ve mutlu etmek için elinden geleni yapar.
3 4 aydır bu karmaşa olduğu için dayanamadım artık yordu..
Akrep burcuyum erkeğini bilmem. Ama sevgili olacak noktaya geldiysem ve umursamaz grunuyorsm aşkımdan geberiyorumdur.iyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
Bizde suçlu aslında bana göre o. Ama aşırı büyük bi sorun yok ortada. En son gerçekten ben de restimi çektim yoruldum çünkü benden bu kadar dedim ona tek taraflı olmuyor dedim saolsun umursamadı hemen tamam moduna geçti. Şanslıymışsınız ne güzel :)) ne kadar bir sürede geri dönüş yaptı. Bizimki sanırım dönmez olurda dönerse büyük ihtimal benim unuttuğum zaman olur:))
Akrep burcuyum erkeğini bilmem. Ama sevgili olacak noktaya geldiysem ve umursamaz grunuyorsm aşkımdan geberiyorumdur.
Nedenini bilmiyorum birde ben kaçardım onun olduğu yerden yüzüne bkmm terslerdim böyle ama sor seviyorumdurNeden ama nedennn? Biz de Akrep olmayanlar bunu merak ediyoruz
Her zaman o haklıdır. Hep en üstün olduğunu düşünür. Gözü dışardadır. Sinsidir.... aldatmadıgını sanırsın. Ama on çocugu olsa yine aldatacak potansiyeli vardır...iyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
Ben akrepler ile pek anlaşamadığim için hatta hiç o yuzden size tavsiyem burç uyumuna ve akrep ozrlliklrrine bakın ama gerçekci olun.iyi geceler hanımlar.
AlcalaA ve ay burcu ??? İlk defa duydumAstrolojiyi severim ilgilenirim ama burçlara endeksli yaşamamalıyız. Burcum: Aslan yükselenim: akrep, alçalanım:boğa ay burcum:ikizler. Çok üstüne düşsem kafayı yerdim o kadar zıt burçlarki tam bir kaos tam bir kargaşa. O yüzden zatın karakterini burcundan ayırarak sade biçimde ölçüp tartın ona göre davranın
AlcalaA ve ay burcu ??? İlk defa duydum
DogumlD ilgili bilmem gereken şeyleri bilmiyorumzamanında doğum haritası çıkartmıştım detaylı şekilde sizde araştırın ilginizi çektiyse eğer
DogumlD ilgili bilmem gereken şeyleri bilmiyorum
Tabı ki sadece burcuna göre değil insanlar ama arada sırada okurum kendı özelliklerim çevremdekilerin özellikleri baya bir tutuyor o yüzden arada sarıyorum burçlara:)) yoksa herkesin karakteri farklıdırAstrolojiyi severim ilgilenirim ama burçlara endeksli yaşamamalıyız. Burcum: Aslan yükselenim: akrep, alçalanım:boğa ay burcum:ikizler. Çok üstüne düşsem kafayı yerdim o kadar zıt burçlarki tam bir kaos tam bir kargaşa. O yüzden zatın karakterini burcundan ayırarak sade biçimde ölçüp tartın ona göre davranın
Valla gözü dışarda diyemiyorum ben de çünkü eminim deli gibi başkalarıyla da konuşup görüşüyodurHer zaman o haklıdır. Hep en üstün olduğunu düşünür. Gözü dışardadır. Sinsidir.... aldatmadıgını sanırsın. Ama on çocugu olsa yine aldatacak potansiyeli vardır...
Hiç sevmem akrep erkeklerini. Başarılı olmaları malesef sinsiliklerini örtmüyo. Asla güvenilmez. İki yakınım akrep. Eşlerii resmen uluslararsı ajan gibi oldular :)
Ay hiç zannetmiyorum aşkından geberdiğini. Bitiriyorum umrunda değil adamınAkrep burcuyum erkeğini bilmem. Ama sevgili olacak noktaya geldiysem ve umursamaz grunuyorsm aşkımdan geberiyorumdur.
Ama ben telefonunu da sildim biliyor yani artık hiç istemiyorum fln diye düşünüyordur o yüzden dönmez heralde gururların efendisi3-4 ay kadar
Sonra n’oldu bilmiyorum, sessizliğin ardından tsunami gibi geldi. Bu defa telefonum susmadı, her yerde karşıma çıkar oldu, rahat vermedi.
Vallah benim kocam akrep ve ben de oglak bi kasik suda bogazlayasimiz geliyor kedi köpek gibiiyi geceler hanımlar.
Ya simdi hoslandigina inaniyorum.cevremde dolasiyor dikkat cekmeye calisiyor ama tek bir kelime etmiyor.iste en fazla gelip yanimdakiyle konusuyor.Valla bizimkinde aramızda ne olay geçerse geçsin hep benim yazmamı konuşmamı bekler asla kendi ilk adımı atmaz. Mesela ben bir kerecik yazayım ne olursa olsun hemen özürler seni özledimler pişmanımlar. Olay ilk adımı o atmasın gurur yani. Ama ben buna karşıyım. Nereye kadar böyle gider ki. Bugünde kavga ettik kendi kendime ne olursa olsun yazma dedim ve ilk kez o yazdı. İlişkinin başlarında asla olmazdı bu ama artık arada büyük bir bağ oluştu bunun etkisi çok büyük. Akrepler aşırı sahiplenici ayrıca.
ya biz sadece bakışıyoruz.bir şey soracaksa bana değil geliyor yanımdakine soruyor.sizce ben bir şeyler dememi mi bekliyor.bayaddır bakışıyoruız.hoşlandıgımı belli ettim utandı falan.ama şimdi ben bir şey demeden gelmez mi?kaça ay oldu.birde utandı falan dedim ya ondan sonra bende utandım neyse 1ay görmedim.çok ilginç değil mi.özlememi mi istiyor.Çok kötü bitmediyse eğer bir adım atsanız?
Akrep erkeği hep karşıdan adım bekliyor en kötü huyları işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?